gå och lägg dig

hahah du får mig att skratta.. vet inte vad du håller på med lilla du men du är ta mig fan inte mogen än alltså! Du borde fundera på att gå den hårda skolan i att lära dig rätt och fel för det har du fan inte lärt dig än.... tänk dig för nästa gång... Du vet ingenting om mig och jag vet ingenting om dig men det är du som snackar inte jag!!!

gå och lägg dig lilla vännen!!

..

hej alla denna vecka kommer vara skit tor jag..

Imorgon ska jag till läkaren och kolla mina leder symtomen tyder mycket på reumatism och idag ska jag till sjukhuset för min lillasyster Nellie kan inte andas själv det känns skit och alla känslor kom fram när jag fick reda på det jag har kankse inte sagt till någon att jag är jävligt rädd för att kankse ha en led sjukdom men jag är rädd så in i helvete. Den här veckan kommer gå rent åt helvete jag är så förbannad och rädd ledsen besviken osv!!!!


Jag säger bara en sak ni som har nåt att säga till mig som inte är positivt kan bara dra åt skogen för jag orkar inte tänka på mer nu jag har fått nog jag vill tänka ut en plan så man kan må bra igen.. Undrar när fan det kommer hända....

och att inte ha någon respekt fy fan för dig jag säger bara FY FAN

idiot

hur fan ska man göra när man känner sig helt jävla tom? det vet inte jag har inte kommit på det än men jag har nog börjat förstå nu när du är på mig igen vet du inte när du ska lägga av? efter det du gjorde för 5 år sedan kanske det borde vara nog nu?

imorgon elmia

imorgon blir det elmia och idag fyller min lillasyster 13 år huhuh tonåring! har fortfarande ingen data men men det får la fixa sig! mitt lov har börjat fan va gött.. ha det så trevligt så länge kyss


RSS 2.0