vardagen

Idag har jag vart i skolan slutade halv 12 det var så skönt jag kom hem gjorde min läxa sen somnade jag vid 4 jag vaknade halv 7 sen gock jag och åt hos min moster och nu sitter jag här. jag har blogg torka jag känner inte för att skriva när jag inte vet vad jag ska skriva om jag ska samla på mig så mycket ideer som möjligt så ni får smaskiga saker att läsa!


(L)

Fattar inte vad som har hänt med dig vad är det som har förändrat dig så mycket? Jag har könt dig sen i juni och du var en sån perosn jag trodde jag kunde lita på det tig heller inte länge för mig att bli kär i dig. Du hade nåt som ingen annan hade och du kunde erbjuda mig närhet och trygghet men bara när du var här, när du åkte hem kände jag ensamhet och all trygghet bara försvann och varje gång du komm ner så vart jag så glad men efter varje gång du kom ner så förändrades du inte till det bättre utan till nån självisk människa, och jag förstår fortfarande inte vad som gick snett förutom att jag gjorde fel men det vet ju borde du och jag att du gjorde ett ännu större misstag! Jag förlät dig för en sak som du vet att jag aldrig skulle göra men du kunde inte förlåta mig för att jag pussat en annan kille, det är ju värt en tanke ställare det med! Jag tycker du är patetisk, du kan inte ens höra av dig! Jag blev kär i en person men det personen är som bortblåst i det du ar blivit finns ingen skymt av "Mr.R" kvar och jag förstår inte vart han har tagit vägen!


www.westerholmarn.blogg.se

tjaaaaaaaaa bitches!
westerholm här vettu, aja mitt förnman är iallafall emelie (:
Jag hoppas ni läser denna bloggen varenda jävla dag för annars blire inte roligt för er i framtiden! jag tycker ni kanske borde läsa min blogg också http://westerholmarn.blogg.se... jag är ju den andra emelie som kanske emelie har nämnt?

Iallafall, japp vi har tjaffsat en hel jävla del, men nu är vi kompisar igen och det är jag glad för! HEHE, vi var faktiskt grymma när vi umgicks och vi hade så DRET kul! heehhehehhehehehhehehehhehe, jag är inte lika knäpp som det kanske ser ut som att jag är men jag hoppas ni gillart förfan!
jag måste också tala om att jag är arton bast och snart flyttar till staden stockholm, har nyss köpt min lilla chihuahua/yorshiterrier(stavning) SKIT SÖT! min lilla lincon!, tyvärr åker han nog inte med till sthlm men  jag får väl klara mig utan han :((( NGN SOM BOR I STHLM SOM ÄR SÖT ELLER??;*** pus på dig isf! mjauw,,

HIHIHIHI, jag måste ochså bara säga att emelies blogg är bra! men kanske lite mer hissar och dissar om saker & ting ist för personer? - det tycker iaf jag ! så E2 kör på det nu !; TJALALLALALLALALLALA
vill du checka min blogg tryck... http://westerholmarn.blogg.se

HEHHE, KYSS & SMEK!
WESTERHÖÖÖÖLMARN :**

(v)

Allt kan inte vara som när man var barn man kan inte bara skicka en lapp till en kille man tycker om och fråga "chans" det var mycket lättare förr. Om man sa att man var kär i nån så behövde man inte skämmas för vem det var osv! Nu måste man hålla koll på vad man säger och inte!

Jag är så trött på att man inte kan visa sina känslor på det sättet man vill, bara släppa loss utan att dricka utan att bara var sig själv och kunna visa att man tycker om någon tycker inte man ska hålla känslorna inne utan bara släppa ut allt!

Kärlek är jävligt fint men det kan också vara ett helvete, tycker man ska göra det bästa och bara leva som om det vore den sista dagen i ens liv!

tänk på det
säg till nån du tycker om att du gör det jag lovar den personen kommer få ett leende på läpparna!


all alone

jag känner mig jätte nöjd när ni vet att jg sitter hemma utan att göra ett piss och ni åker iväg utan att fråga om jag vill följa med ni tilhör trots allt min familj? men men ni tänker väl bara på att ni  ska få en kulkväll tycker bra det är dålig stil att inte ens kunna skicka ett sms och fråga om jag vill följa med och äta eller nåt! En fråga dör an ju faktiskt inte av! men men visst trodde faktiskt ni brydde er men tydligen inte!!

miss u mom<3


festandet

Sitter ensam hemma, igår vart det fest en var hemma relativt tidigt brukar vara hemma runt 4-5 men jag var hemma runt 2 inatt! Det va ganska kul hade ju mina brudar där Lindy, sassa, felicia, emma, emma, nathalie och lina<3 Det va ganska nice!

jag har blogg torka vet inte riktigt vad jag sa skriva!

A just det min pappa fyller idag!!!!

Grattis Daddy på 38 års dagen! 2 år kvar till 40:D
Love you


love

Minns du när vi prata första gången?

Jag ringde och skällde ut dig för jag fått höra massa skit av den som är din bästa vän idag och ditt ex, jag fick en skånsk mansröst i mitt öra att jag skulle låta dig vara och jag hade inget med ditt liv att göra, idag vet jag att han hade rätt!

Kommer du ihåg när vi sågs första gången?

Jag mötte dig på bron sen gick vi och fika på stan, du såg inte ut som jag hade föreställt mig du va mycket längre!

Jag åkte ner till dig på min skolavslutning, den resan var jävligt lång men det var det faktiskt värt! Jag fick en killkompis på köpet iaf!

Kommer du ihåg när jag träffa ST första gången? oh va snygg jag tyckte att han va men efter allt tjat på dig så skönk han bara i mina ögon! Jag kommer också ihåg att jag var avundsjuk för det hade behållt nåt som jag hade förlorat för länge sen även fast första gången inte var mitt fel! Kommer du ihåg när vi badade, det va så kallt men sen sov vi ju i malins lägenhet och då blev det genast varmt under varsitt täcke!

Och ja jag har kvar mitt rosa nattlinne, vi va nog dom ända dumma som köpte det men fy fan va vi va sexiga i dom! Precis innan vi åkte till göteborg och jag kommer alltid att tycka att den där killen är snygg som jag inte kommer ihåg namnet på men jag vet att han skulle flytta utomlands iaf! och du sat breve "spanky" huhu
Även den natten sov vi i malins lägenhet!

Jag hade så kul den veckan och du tog orden ur munnen på mig, det va du och alla jag träffa där nere som fick mig att tänka på annat!

Det kankse inte kan bli som det va då, men jag älskar dig emelie, vi har för mycket gemensamt och saker att skratta åt för att vara isär!!


hiss&diss



1. Korta helger
Helgerna bara flygger förbi önskar helgerna var som en vecka skulle vara så mycket skönare!


2. Brist på APU plats
Jag har fortfarande inte hittat någonstans att vara det är surt för varje måndag får man åka till skolan säga att man inte har hittat en plats och sen åka hem igen!


3. Prov
Jag hatar att ha prov så här i typ "början" när man börjar med ett nytt ämne och shit!




1. Fester
Jag älskar att festa med folk jag tycker om att bara ta bort skolan ifrån skallen och bara vara fri!


2. Hemma lagad mat
Mammas lasange blev det ikväll omg va den va god! Hemmal agad mat slår ju allt!


3. Smink
Det kan dölja finnar, ärr osv och man kan se allt annat än trött ut! man kan se så fräsch ut! I LOVE IT


 


1 mot 1 is fair

Idag har jag bara tagit det lugnt och inte gjort så hemskt mycket! Jag vaknade klockan 2 av att mamma ringde mig så det va bara att gå upp!

Väx upp och tänk 1 mot 1 inte 1 mot 3!

skriver mer imorgon


JENSSEN

linus! dom kankse fuckar mitt huvud men jag orkar inte med allt bråk enligt dig är jag ju redan fuckad i huvudet inte sant? kanske jag behöver deprisions tabletter eller hur? jag är så trött säg det till mig när du pratar till mig istället för på msn! Älskar dig men ibland vet jag inte fan!



fest

jag kan ge dig allt du inte har,
jag kan få din natt att bli min dag,
jag kan ge dig all kärlek som jag har bara för att jag vill ha dig kvar,
jag vill inte förlora dig inte nån som betyder nåt för mig just nu!


Ikväll blir det fest med några polare det ska bli riktigt kul faktiskt så nu tar jag det lugnt ska snart ta en dusch, vet inte om det blir video inlägg imorgon eller på måndag men denna vecka lovar jag att det ska komma upp fler såna iaf! Elin baby och jag ikväll asså:D TREEEEEVLIGT!


Trött på alla bråk!

I detta inlägg ska jag nog be om ursäkt till alla som jag vet är sura/förbannade på mig!!


Linus tycker jag är deprimerad men det kankse jag är, men det finns saker som inte han vet och som dom flesta inte heller vet om som jag helst inte pratar om som har hänt i mitt liv! Men jag ber om ursäkt för att jag är jag men det finns faktiskt saker som jag inte kan rå för precis som alla andra är jag jag och jag vill inte vara någin annan jag vill inte vara som du eller du eller du jag vill vara jag och om du ska vara min vän ska du vara MIN vän och ingen ska behöva ändra mig för då är det ju inte mig du är vän med längre? då har jag ju blivit någon helt annan inte sant?




Emelie Westerholm, jag ber om ursäkt om jag har gjort nåt fel men för att vi bråkar är det ju inte bara mitt fel vi har nog båda del i det hela, det är du och jag som inte kommer överens om en sak och så ska folk lägga sig i det hatar jag tycker det är barnlisgt och det är ingen av vårat fel att det har blivit så! Jag saknar att vi hade något som jag nog aldrig haft med någon förut vu fatta hur jag kände på ett sätt, du är nog en av få som vet väldigt mycket om mig! så här med ber jag dig om ursäkt!

Cecilia Alf och Michelle Lifh
jag ber er 2 om ursäkt om jag har gjort nåt som ni inte tycker om med mig men som jag tidigare skrev om man ska vara vän med mig ska man vara vän med mig! OM man inte tycker om mitt sätt att vara behöver man inte vara med mig utan man kan bara va tyst om varandra och inte bry sig, man kan iaf hälsa och inte kolla snett så fort man ser personen!!

Sen vill jag bara säga att Elin fredriksson, Dessie Rehnholm och Jonna fredriksson är underbara<3



today

Idag har jag haft fullt upp, först vart det skola fick sluta en timma tidigare så sluta halv 3 sen hem kolla top model sen åka till linköping för dessie ville ha nya skor så det blev att stressa sen hem plugga lite äta och sen nu äntligen få sätta sig här och chilla lite! hoppas jag klarar det där jävla psykologi provet imorgon måste värkligen klara det känner jag!

Imorgon blir det skola sen hem och ta det lugnt tror jag!

uppdaterar mer imorgon!


peace pu fuck you PJ

jag har bytt design nu, tyckte det va dags!

Idag har jag förlorat en bra vän, eller jag vet inte, bra och bra kankse man inte ska säga direkt!
jag vet inte ens om jag har förlorat han men i mitt hjärta så känns det som något ganska stort fattas! Det kanske va som hon sa att du gör så här efter ett tag, tänker du bara på dig själv?

Du pratar om det du vill prata om men det jag vill prata är skit för dig!

Det är du som ska ringa mig när du har något roligt att säga inte jag!!
peace out pj!


jag är........

Jag är en fråga utan svar,
aldrig tydlig aldrig klar
Ingen knähund att klappa ibland

Och jag
tänker glömma allt ni sagt
Jag ska sluta gå i takt
Era drömmar
dom har aldrig handlat om mig
och mitt liv

Och vad
är det som ni vill förstå
Ska ni resa er och gå
om jag säger
precis som det är?

Och när
ska nån fråga om jag vill
ha ett liv där allt står still
Era drömmar
finns inte kvar

För jag
vill att verkligheten bränns
Jag vill känna hur det känns
att stå stadigt
när stormen tar fart

Och de
som vill styra allt jag gör
Det är just de som förstör
mina drömmar
Men jag finns kvar

Men du
ser vad andra inte ser
att det finns så mycket mer
under ytan
som jag nästan glömt

Hjälp
mig att visa att jag kan
gå från pojke och till man
Att ta steget
och ändå förbli den jag är

Andra drar mig längre ner
Jag är inte den ni ser
Jag försöker att glömma
och fortsätta drömma ändå
Era ord era lögner
ska jag aldrig mer lite på!!

För jag
vill att verkligheten bränns
Jag vill känna hur det känns
att stå stadigt
när stormen tar fart

Och hur
kan ni säga att jag ska
bli en sån som ni vill ha
Utan drömmar
Men jag finns kvar

Jag är här
För jag finns kvar
Jag finns kvar
Jag finns kvar
Jag finns kvar



peace

jag hatar att inte ha pengar på mobilen man känner sig så handikappad så det finns inte! skicka inte sms till mig, ring istället;) kan ju inte svara på sms iaf!

Imorgon ska jag till tandläkaren för jag ska få tandställning och jag hatar det!!!! Sedan ska jag med fylla i min tatuering och fråga hur mycket det skulle kosta att skriva "MOM" på min andra handled! Mormor ska skjutsa mig med så hon ska bjuda på mcdonalds efter det!Funderar på att ta en ost och skinksallad och se om den är god!


peace out bimbo

Bilderna jag la ut heromdagen är en typphotoshoot och jag gråter inte på riktigt fick en kommentar på just om den bilden att man inte vill se när jag gråter och att jag är en hora:S som jag har sagt förut så är det ingen som måste läsa min blogg men du värkar vara fast! man kan ju som sagt se vart IP nummret kommer ifrån, du måste vara mer blond än jag;)


om mjölby

Mjölby- staden där folk vet mer om dig än du själv gör

Japp i denna lilla staden som ligger några mil utanför "storstaden" Linköping. Alla känner alla, alla hälsar på alla. Om någon kvinna/man är otrogen mot sin man/fru så vet alla andra det innan mannen/frun vet om det! Staden är ganska komisk i sig, på helgerna är det hel dött på gatorna dom "gamla" sitter hemma och dom unga gör allt för att komma härifrån;) Det finns ca 4 krogar i mjölby det finns "kinesen" det är för dom unga men det är ganska dött ändå sen finns "hålet" det är för typ 45+ sedan finns det zebban det är typ ett matställe så jag vet inte om man bara typ dricker til maten där och sen går vidare! sen finns det ett nyöppnat ställe i stan och där är det nog rätt dött!

Vi har också ett litet köpcenter om man får kalla det det affärerna vi har är: JC, lindex, kaphall, kalle.p, ur&penn, albrektsguld, din guldsmed och mat affärer och 3 caféer! På cafeét som hete skånska hänger nog dom flesta och på kvarnen fiket kan man vara på ibland det beror ju på! vi har 2 gymnasie skolor 3 lågstadie skolor och 2 gymnasieskolor!

Mjölby är en liten liten stad, alla/dom flesta vill komma härifrån!


bilder

Tog lite bilder idag, jag går oftast inte sminkad såhär men tyckte ni skulle få ett smak prov på hur jag kankse skulle vilja våga se ut nån dag iaf men jag har faktsikt gåttt med bara en sådan sminkning till skolan!




festandet igår

Igår vart det en kul kväll först blev det att gå till rajje, dricka lite chilla jag drack 4 cider där men kände inte så mycket sen skulle rajje till en annan fest så jag och hanna följde med! Sen tyckte vi att det vart lite konstigt vi var ju trots allt yngst av alla där så jag ringde min morsa och fråga vad hon gjorde hon festa med hennes kompisar som är nästan närmare min ålder så jag och hanna gick ditt fick 2 starka groggar sen ville mamma hem men lina (mammas kompis) skulle till parken "krogen" så jag följde med henne och hennes polare blev mycket dansande och skrattande, efter krogen gick vi och åt kebab det va redigt nice sen gick jag hem fick sällskap en bit av dennis! Ikväll blir det att mysa med mamma!!
Tack Elin fredriksson, Jonna fredriksson, Rajje, Hanna fullmestad, Dessire Rehnholm, Lina gustavsson, Tina, Johanna, Niklas och min mamma för en trevlig kväll!


diiiiiss and hiiiiiss



1. Falska personer
Såna personer som ljuger för att få status, såna som sprider rykten som inte innehåller en gnutta sanning!

2. Sommaren är slut!
Svensk sommar, ja va ska man säga ingen speciellt kul sommar har det vart iaf inte vädret!

3.Bristen på pengar!!
Pengar är inget man har mycket av nu i slutet på augusti och början på september eftersom man inte får något studibirdag STOR DISS TILL DET

1. Trogna vänner
Vänner som alltid finns där! och alltid kommer finnas där!

2. Mamma
Som en bästa vän som alltid står vid min sida vad det än gäller och ibland hon också skäller;) men ibland är hon det allra bästa med henne man ibland vill festa!!!

3. Piggelin
Goáste glassen iaf isglass bra när man har ont i halsen och har ju världens goaste smak!!!

I LOVE IT

 


ToDaY

idag vet jag inte riktigt vad som händer, igår var jag med hemma från skolan hade fortfarande ont i halsen men nu värkar det ha gått över lite iaf! Så det blir skola på måndag! Saknar alla ( eller dom flesta )!


Jag är fett sugen på fest men det är ingen som vill ha fest så jag är sur! Funderar på vad jag ska hitta på då! Jag längtar som fan efter en person så det är sjukt det är ingen mer än den personen som vet det och ingen annan som ska veta det nu heller;)
men ni får ha det så bra så länge!


vad jag tycker om dig?


Jag kan fejka ett leende och det kan du med, jag försöker att vara glad när jag är ledsen för att inte få för mycket frågor tex "Vad har hänt? , Varför har detta hänt?, Varför gjorde du så?, Varför hände det?" osv! Jag är trött på alla frågor för på dom flesta frågorna kan jag inte ens svara på dom flesta frågorna kan jag inte ens tänka hur jag ska svara! Jag vet varken ut eller in längre, det finns inget som jag får höra som förvånar mig längre!

Inte ens du förvånar mig med dina fejk smile, lögner, påhitt och myter, men det är ditt val bara du som kan bestämma hur du ska göra! Om jag ska vara ärlig bryr jag ,mig inte om dig vad du gör eller hur du känner, du säger att du inte tycker om mig? Men ser du något tecken på att jag bryr mig? Du kankse inte tycker om mig men det finns faktiskt folk som gör, tro det eller ej!


sick agine


Hemma från skolan idag, min hals har svullnat igen mitt huvud känns som det ska bli bombat och jag fryser som en idiot, men jag orkar ärligt talat inte gå till doktorn! Jag är sur på mig själv för vi hade egen hårvård idag och jag skulle få mitt hår färgat och det har jag väntat på hela sommaren! Nej jag får ligga ensam hemma i sängen och inte kunna svälja jag går hellre till handfattet och spottar det känns inte okej! Jag måste ha fått världens kassaste immun försvar asså! Det känns inte okej heller att det är så skitiga program på tv asså:( Jag får sitta här och frysa för jag kan inte somna om, jag mår helt enkelt skit!

Men jag ska försöka komma tillbaka med massa inlägg nu och när jag blivit frsik kommer det video inlägg!


tankar



Jag är vacker vad du än säger,
jag vet också att hela världen inte snurrar kring mig men det gör den inte runt dig heller,
jag hoppas du förstår vad du har sagt och vad du aldrig mer kommer säga,
du kommer aldrig mer våga öppna munnen igen,
du vet vad du har sagt och du vet hur du har sårat,
du kommer aldrig våga öppna käften igen,
så mycket samvete har du,
det vet till och med jag!
Håll dig till vad du säger om din pokvän,
du kommer inte komma långt med det,
och det värsta av allt,
DU VET
du vet hur du beter dig och ändå tycker du att jag är värst,
Men komihåg du kommer aldrig kunna stå öga mot öga och våga säga det igen för dina tårar skulle rinna,
rinna mer än mina!


tanketorka

Har tanke torka så har inte orkat skriva så mycket i helgen jag har festatbåde fredag och lördag i fredags vart det åtvidaberg med elin bby och igår så vart det här i mjölby med min underbara! Och jag vart plötsligt på bra humör vad ka det bero på? ingen som vet bara jag och elin:D Mer kommer jag ju skriva senare i framtiden! Imorgon är det skola  och det tycker jag ointe om jag är så skoltrött och jag mår fortfarande skit! men men mer kommer det imorgon.....

back in school

TjaTja!!
sitter i skolan ska ha psykologi A snart! Ikväll blir det fest därför jag är i skolan det är den ända anledningen för jag är fortfarande sjuk skulle göra mycket för att få ligga hemma i sängen och se tv och be mamma hämta allting åt mig! Jag är sjukt trött och ska ha en tråk lektion i gissa hur länge jo 3 timmar och jag kommer att dö! Inte en timma som en vanlig lektion utan 3 timmar TRE jävla timmar! Jag kommer att dö, så vet inte om jag lägger in ett inlägg mer idag tror det blir torrt på det! Men ni får ha det så bra så länge och vill ni nåt är det bara att kommentera eller maila mig på [email protected]!

Glöm inte att besöka LINUS <3


me my self and MOUI

om jag fick välja skulle jag börja mitt liv från början, jag skulle ordna allt som har gått fel. Men om jag hade gjort det hade jag inte vart den jag är idag! Och det vill jag ju för alla vill väl vara sig själva inte sant? Eller just det det finns ju dom som låtsas vara nån dom inte är för att folk ska tro att dom är nån som dom vill vara och som en del andra vill vara med! Men jag är mig själv har ändrat på lite små saker för att bli en bättre emelie och jag tror att snart kommer jag vara en emelie som är bäst!



still sick

hej och hallå bloggen!
Jag är sjuk så efter jag vart i skolan så vill jag bara sova måste vara i skolan annars får jag för hög frånvaro! Men när jag känner mig bättre så ska jag göra ett video inlägg tänkte jag! Och lite annat smått och gått nya bilder osv! Hoppas ni har det bra så länge!




in school

sitter i skolan och har mail utbildning slutar vi 4! Jag har sjukt tråkigt men ni får ha det så bra så länge!
bild som jag gjort i skolan!


RSS 2.0