mim

Nu har jag lämnat min älskade hund och nu mår jag skit:/

Skriver nästa gång jag får tid

Baron <3

Idag är sista kvällen med Baron min älskade vovve!! Imorgon flyttar han till Falun så det blir väl skönt för han men kommer sakna han utav bara fan så imorgon kommer det blir mycket tårar!! Så vi har väl haft våran avskeds middag han jag och mio det var oxfilé:) Kommer sakna mig aset efter honom!!

Jobbat hela veckan men imorgon behöver jag inte jobba förens klockan 1:) Så ska mysa med mina hundar och imorgon blir det att jag och mamma och mio åker till mormor och på lördag blir det jobb i lkpg...

Ha det bra:)

i´m back

Nu har jag äntligen fått tillbaka min älskling (min dator)!
Har vart utan dator hemma i en månad eftersom jag fick virus i hela datorn men nu är den helt återställd! Nu i veckan som kommer ska jag vara ledig ifrån skolan för jag ska ta hans om nyfiket av hemliga orsaker som endast nära till mig som vet om det! Nog pratat om det ska alltså jobba istället hela veckan och sen är det tillbaka till skolan som gäller:)

Skönt att komma bort från allt ett tag och bara tänka på sig själv lite, har kommit ner i en liten svacka igen och undrar när jag ska ta mig upp därifrån. Jag kämpar nu för att jag ska må så bra som möjligt har vart sjuk mycket med mycket feber och förkylning och det har tagit rikligt på krafterna tyvärr..

Och tack mina brudar för att ni står ut med mig när jag är en fitta det är inte med mening utan det bara blir så tyvärr ska försöka bättra mig eller jag försöker redan!!! Ni är underbara<3


RSS 2.0