haha peace out babe






ohoh

ohoh lilla gubben har kommenterat inlägget innan att jag skulle vart i västerås bara för att kommentera hans blogg och att min pappa bor där:S men som dom flesta vet så bor han i linköpings området.. Ljaay jag står för vad jag tycker jag behöver inte skriva anonymt tänk dig för innan!! YOU ARE SO GAY because you cant get any "tjej"XD



Nu till annat igår fyllde emelie 19 grattis babe<3

Jag var hemma och kollade på film igår kväll kollade klart på dom irene huss filmerna jag inte kollat de var riktigt bra jag rekomenderar dom lätt alltså:D Mamma kom väl hem runt 12 och vid 1 eller nåt gick jag och la mig.. Vet inte vilken dag i veckan jag ska till pappa men nån dag blir det.. Måste spara lite pengar nu så jag kan köpa en ny snygg skolväska och en almenacka så jag slipper gå med det där fula aset jag har nu... Den får ju inte vara ful så bäst att spara lite pengar så man köpa nån dyr kalender:D:D

kyss






ljaay

Linus Jensen eller hur fan du nu stavas denna texten är till dig och dt står jag för, dina inlägg handlar ju tydligen om mig;)

Första gången vi träffades var du jätte snäll och "snygg" vi brukade prata varje dag osv men sen åkte du på semester och efter det var du dryg osv du ändrades som fan och jag kände inte igen dig. Du har fått ett stort jävla ego och tror att du är snyggast bäst och vackrast, och inte ens mina vänner, familj osv tror att du är straight...... Kan inte göra annat än att skratta åt dig du vet inte varför folk läser din blogg va? för att du är pinsam du är ingen förebild och du kopierar alla.. Det jag säger nu det står jag för LINUS skriv att det är mig det handlar om nästa gången istället för att göma dig bakom datan! everybody loves you NOT

 

Om det här är den linus som är den riktiga så tycker jag om låtsas linus mer!!

 

I miss the old you!


daddy

chacha,

jag är hos pappa och idag har jag vart hos tandläkaren och vart på ikano huset med vesna pappas sambo! så har handlat lite nya fräscha grejer oh i love it sen kommer studie bidraget på fredag ojoj i just love it!

Vi ska äta tacos ikväll ska bli mums, och sen blir det andra avenyn tror jag :D

Jag har vart duktig idag och tagit hand om mina syskon the twins:) så skriver mer imorgoneller sen!

kisskiss<3





mammi



Mamma ska ha födelsedagsfest ikväll för släkten eller familjen för hon fyllde 39 i tisdags men visst ser hon yngre ut? Nu blev det en brace face bild med!! Hahaha i love it


GRATTIS MAMMA i efterskott:D 1 år närmare pansionXD

you can do better

Emelie w du är en underbar person, du ställer alltid upp för mig och jag kommer alltid ställa upp för dig!

jag vet att det är svårt just nu men jag vet att jag inte säger rätt ord för att det ska bli bättre men utan honom skulle du bli mindre sårad och det vet du du är värd så jävla mycket bättre och det vet både du och jag och alla andra! Till och med jag blev lurad och trodde på han denna gången seriöst jag trodde han hade ändrats för din skull för att det skulle kunna bli ni för jag ser och hör på dig att du verkligen älskar han jag gör verkligen det, önskar att jag kunde vara hos dig så vi kunde ligga i sängen och prata som vanligt som vi gör när jag är hos dig, för både du och jag vet att det är skönt att prata av sig och det kan jag med dig jag kan verkligen det. Du är den bästa vännen jag haft och den ända vännen man verkligen kan kalla vän! Du sviker aldrig du gör inte det du finns alltid och jag försöker leva upp till den standarden och vara likadan för dig jag försöker värkligen!

Jag finns alltid gumman!

E1&E2<3


inte alltid den du tror

idag har jag haft sjukt ont i magen vet faktiskt inte vart jag skulle ta vägen får sådant här typ varannat år då jag har sjukt ont i magen i flera veckor men det är inget fel sen efter ett tag går det över hoppas det blir så den här gången med!




Om vi säger så här så är jag djupt besviken på dig du sa att du var redo att satsa men ändå står jag ensam kvar! Hur fan kan man va så dum i huvudet och ljuga mig rakt upp i ansiktet hur fan kan du?


imorgon ska mamma ha fest med släktingar skriver mer imorgon


peace out PJ

OJ OJ OJ ar dom rotat igenom din facebook?
kändis nu ha?
Falsksanning får sina källor och så från mejl från läsare bara för att rahlenfeldt råkar skriva på din facebook för ni kankse har gemensamma vänner så betyder inte det att dom är ute efter dig utan efter vad han har skrivit dom har tydligt ramat in det. Kan brunnetter inte läsa längre? eller är du fortfarande samma dumma blondin som tror att moses är en gud.. Kan inte göra annat än att skratta åt dig! Du har förändrats sååå mkt sen vi kunde prata flera timmar i telefonen men nu duger jag inte längre för nu har du lärt av den bästa hur man bresar redigt med benen. Och det märks du liknar mer och mer skandalen mattiaz från ullared!!

Peace out

ps. stå för vem du är och låtsas inte vara den du inte kan vara!

förändring


not a girl

bara så alla vet så handlar inte inlägget innan om nån tjej utan en killkompis som har förstört mellan oss. Många som missförståt men men nu har jag skrivit som det är..
peace


there are times that i hate you

Jag har varit död på insidan ett tag nu lite på grund av dig eller bara på grund av dig! Men nu är du död i mina ögon du finns inte längre. Så när du skickar ett sms så raderar jag utan att ens kolla vad du skrivit och svarar men säger bara ej det är emelie sen lägger jag ifrån mig luren tan att ens lägga på. Du tjatar om att du lärt mig allt, kankse allt om igenting för det är just det du är ingenting!! Du är en snyltare utan pengar och kläder sen när vi blir äldre ska vi se vart du tagit vägen! Ha det bra vi lär ses på gatan när jag slutat jobbet för det är just där du kommer hålla till!


16 januari 2010 23.15

mogen är nåt du försöker vara men du kommer aldrig lyckas

Jag har bara tagit det lugnt i dag eftersom jag fortfarande har vänt på mitt dygn undrar hur jag ska orka med veckan, imorgon ska jag gå ut och gå och sen ta hand om mitt yttre(raka ben, armar, armhålor och det intima och skrubba kroppen men peeling så jag får en hud len som en baby stjärt)Ska plugga lite med ska lämna in en uppsats på torsdag så det gäller att ligga i!

Tänk på hur du tänker så lovar jag att ditt liv kommer få en vändning!

jag är värd mer än vad du någonsin kommer kunna ge mig


varför tog jag ut dom?

OBS inte mina bröst på bilden



...... DATAFÖRBUD......

fortfarande data förbud men uppdaterar när jag kan det igen!!
och för er som vill vet har jag tagir bort piercingarna va olika orsaker! ska skriva dom när jag får sitta vid datan igen
pusshej

TOOODELLLUU!

som sagt, så har emelie typ dataförbud?
men folk läser ju hennes blogg så någon måste ju hålla igång liksom!!!^^ & det blir ju jag, inte för att emelie vet om att jag gör detta men eftersom vi heter samma namn så spelar det ju faktikst inte någon roll vem som skriver! dock ser vi hela olika ut! & tack gudarna för de, samma namn och samma utseénde hade vart lite jobbigt du ;OOOO

men min blogg kan ni se om ni klickar här (:  så ja! - jag tycker ni ska kika in den iallafalll, lite designbeslutsångest!
men det löser sig kanske? mohahahha


IHIHIHIH JAG!:D

emelie westerholm här va!?

det är så att kära lilla emelie har fått dataförbud! - för att hennes mamma blev sur eller ngt för att emelie piercade sig i båda bröstvårtorna! AJAJAJAJAJAJAJAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!! jaja , det är jag som tycker AJ! men skit samma!

jag skulle hälsa det från emelie hon är kanske tillbaka om en månad:O om nu hennes mamma kan hålla sig så länge ;P ehehhehehehhe

PUSS WESTERHOLM!- kolla in min blogg HÄR!


,.,.,.

vad ska man göra egentligen? vad är rätt och vad är fel? och vad ska man göra så fort man öppnar käften men ändå ingen hör?
Jag hjälper till så gott jag kan, men det finns nog inget jag kan göra för att du ska kunna titta på mig och säga att du är stolt!

Förlåt men ibland måste jag skriva av mig.... Jag funkar inte som alla andra ibland kan jag ta steget och ta det face to face men ibland så vill jag bara skriva av mig all skit och sen låtsas att allt är normalt! det är så jag har kontrollerat mig själv i alla år så jag inte gör mer fel än nu/då. Jag är inte som alla andra och jag kan inte ändra mig på några sekunder.. Jag har bett om ursäkt idag till personer. och vad ska jag säga, jag tolkar inte det vi gjorde som ett bråk och jag hjälper till så gott jag kan, jag blir lätt trött och sånt skit men jag försöker säga ifrån när min kropp säger ifrån det finns inget mer att göra! Jag vill göra dig stolt, stolt över mig.... Jag prata med en som står nära mig om det igår och hon känner samma tror jag... vi försöker, men det känns som jag aldrig lyckas! Frågan är bara kommer jag någon gång lyckas eller kommer allt bara rulla på som nu!

Ibland känns det som du älskar mig för att du måste!

Jag tar det så här för att jag inte kan se dig i ögonen utan att börja gråta, och jag är rädd att inte få prata till punkt!
DU VET VEM DU ÄR

siiiissss

johanna o jag

magda



johannas kompis magda från lkpg om ni vill ha dejt hör av er då


update

På julafon fick jag:
En ny mobil samsung s5600 touch (ILOVEIT)
present kort på bikbok
600kr
presentkort på carlings
300kr
presentkort på carlings
1000kr 
kläder
minneskort
pengar 1700:-
nagellack, parfym, smink och body lotion
örhängen och hårspännen


Jag valde också att vara med min mamma på nyår och de flesa trodde jag körd på nyktert men lite drick blev det men inte så de blev för mycket. Vi åt 3 rätters

  • räckcoktail
  • planka (oxfilé, potatismos bearnes, pepparsås och sparris)
  • camemberre, vaniljglass och hjortronsylt

Det vart en trevlig kväll faktiskt och mycket raketer!

Jag ska göra lite mat nu sen ska jag städa sen vet jag inte vad som händer ikväll, börjar sakta med min uppdatering nu annars tror jag att jag kommer tröttna på det. men nu ska jag som sagt laga lite mat!


bild från julafton jag och min lillasyster<3

 


RSS 2.0