torn apart


jag saknar en viss person hur mycket som helst går inte att beskriva med ord, att känna saknad är inget kul!


dont feel good

jag vet inte om jag uppdaterar mer ikväll eftersom jag mår som jag gör! Ni som har mitt mobil nummer kan ju höra av sig om ni vill! Ha det så bra så länge!

sick

Godmorgon allihopa!
Idag är jag hemma från skolan för jag har feber och svårt och andas det är som ett tryck mot bröstet! Jag är väldigt trött så jag orkar inte göra nånting! Jag har läst lite bloggar och jag sitter nu vid msn sen gör jag inte så mycket väntar på att det ska bli kväll igen så jag kan få sova bort natten! nu blir det nog en filmsom jag kan somna till sen vet jag inte riktigt vad som händer! Ha det så bra

love, amore och kärlek

Jag vill uppleva kärlek igen, så som på film, som en film som alltid slutar lyckligt! jag hatar att vara singel, men man måste ju hitta den rätta så är det ju bara! Jag vet inte hur jag ska förklara det är väldigt svårt för mig att få mina känslor att komma ut på rätt sätt. Jag blir jätte lätt kär fast inte om jag är i ett förhållande och jag är helt nere i killen då är det bara just han som existerar i mitt liv, jag ger heller inte upp om jag får ett nej en gång och fortsätter ragga på nån annan i de flesta fallen utan jag kankse försöker ett tag till så jag är säker och att jag visar för den personen hur jag tänker och hur jag vill ha det! Ibland är killar stora jävla idioter men det finns faktiskt undantag! Jag förstår inte heller en del som gör visa saker! Men men nu ska jag inte deppa mer här!


Men det blev både hiss och diss i detta inlägg!
HISS till att man kan få uppleva det som kallas kärel och när man väl får det så är det helt underbart!
DISS till att kärleken är jävligt svår och man blir ofta sårad och det finns som sagt personer som är helt dumma i huvudet!
Tack för mig!

<3

give me a reason why i should cry over you, give me a reason why i should die for you just pretend that im in love with you but both of us know that its not true, oh darling i would cry for you if you said you loved me and i know it was true oh darling i would die for you if you killed you first yeah we would be the ones oh baby then you could stop pretend that it would be just us as a couple in the end!


helloheyhellohello

chaachaa!
Igår vart det fest med dom bästa! Jag vart lite för onykter men det va alla andra med så det va ingen som brydde sig om det! Nu försökte jag ringa min mormor för hon va i mjölby och kolla om hon ville köpa en chesse åt mig men hon laga mat åt min moster och kusiner så hon hade inte tid med det! Jag får väl äta rått ris eller nåt jag är svin hungrig men men jag får väl låta det gå över. Idag ska jag städa lägenheten sedan ska jag bara ta det lugnt för jag mår inte speciellt bra! (sjuk,bakis och hungrig) ha det bra så länge så skriver jag mer sen!


dax för ett stopp på barnsligheterna

dax att växa upp och inte göra saker som man borde hålla på med på typ lågstadiet? Jag känner att det inte är någon mening med att bråka med någon, men ingen fattar att jag menar allvar jag tycker bara det är sjukt barnsligt att folk ska lägga sig i som typ 2 personer bråkar om som inte har nåt med någon annan att göra! Trodde det va fegt med fler mot 1 men det har tydligen gått så långt att det är acceptabellt och man kan till och med få cred för det! Men visst kör ditt lilla spel låtsas va den du vill vara men inte kan! ceep up bby! Jag kan bara inte få upp nåt i huvudet som kan göra att jag skulle vara sån!

( just nu använder jag bloggen för att skriva av mig lite ilska som ni kankse märker men men ingen som tvingat er gullungar att läsa!)




:)

förlåt för att jag inte uppdaterat men jag sov hos pappa inatt och kollade på när min lillebror körde cross igår! Idag vart det skolan ta en kund färga klippa och slinga, sen åkte jag hem för jag ade kännt mig yr hela dagen! Jag kom hem dessie skicka och fråga om jag kunde klippe henne och hennes mamma så då gjorde jag det och tjäna lite cash det är aldrig fel! Ikväll blir det att ta det lugnt eftersom jag inte mår så bra! Hoppas alla får en trevlig kväll med mycket festande!


i dont know any more

Det blev inget tranås idag, jag stanna hemma hjälpte mamma tvätta, rensa svamp och handla tyckte jag va lite duktig iaf!

I mitt huvud rör sig dom allra konstigaste tankarna vet faktiskt inte vart jag ska börja, men jag trodde värkligen att efter 3 år så trodde man mer på den personen än på nån man träffat 2-3 gånger men så var det tydligen inte men man kunde ju alltid ha hoppats på det! Jag tänker också på hur allt kommer att bli om jag kommer klara mig igenom det är eller rättare sagt om du kommer klara det men jag vet att du är stark och du måste klara det för oss, du är en jävligt bra vän och jag ställer upp för sig jag ska försöka nu mer än någonsin eftersom du mår som du gör men gumman jag kommer ta dig ur det här jag älskar dig och kom ihåg nu ska vi leva livet som aldrig förr och ta allt till fullo inte låta nån slyna komma i våra vägar det är du, jag och angelic nu det är vi som är the big trio! Kom ihåg brudar jag älskar er!

Jag vet inte vart tårarna tagit vägen men dom är borta nu jag kan inte gråta inför nån längre jag vill inte visa mig svag för någon, så när jag kommer innanför min dör släpper allt jag tjuter som aldrig förr för hemma hos mig är det ända stället jag känner mig trygg ska det värkligen vara så här?

och ni som tagit illa upp när jag skrivit "i know everybody loves me" jag skriver det som en liten provication. Provocerar mina läsare lite!


Hemligtmöte + tranås

Nu blir det snart dax att göra sig iordning sen ska jag på ett möte och sedan tror jag att det bär av till tranås och till jennifer har inte träffat henne på sjukt länge så jag skriver mer i bloggen sen!

Puss på er allihopa och kom i håg va er själva!


me myself and i



Jag skiter i vad alla tycker om mig, jag är jag och jag har inga planer på att ändra så mycket av mig själv så nån skulle märka storförändring. Jag är så trött på allt tjat va si va så, sådär ska du gå såhär ska du prata osv
Jag är mig själv är det inte den man ska vara? Det är i allefall vad jag har lärt mig men visst! Jag skriver nog det mesta som jag tycker och tänker i min blogg men jag nämner aldrig internet adress med nån jag brålar med eller lägger ut en bild för jag tycker att det som man skriver, skriver man för att skriva av sig sin ilska och man behöver inte göra så andra med börjar störa sig på den, men det finns ju såklart undantag om det är tillexempel ett blogg bråk som amir och kissie. Men som sagt det är ju bara min åsikt jag är med mig själv så gilla läget eller försvinn! Och ett stort plus till alla som är sig själva!


(v)

Hej alla läsare!
Jag sitter hemma själv och mår inte sådär jätte bra! Har blivit helt anti allt, i skolan kan jag skratta och vara den emelie som jag brukar men nu när jag kommer hem känner jag bara snälla tar mig härifrån! Mjölby är ingen stad man ska sträva efter att bo i! Det va som jag skrev i ett annat inlägg om man inte har det lilla extra så gör man vissa saker för att få en viss status! Jag va sån förut men jag orkar inte fjäska längre tycker bara det är fjantigt! Heromdagen hände det också en sak som fick mig att inse hur viktigt livet egentligen är! Så mitt tips är: lev livet till fullo, gör inget som kan få oanade konsekvenser och bo INTE i mjölby!


veckans babe



nu ska jag dra igång veckans babe igen kom med den du vill nominera och en förklaring till varför!


svar på tal

Jag skrev för ett tag sen om hur jag mådde osv och jag fick en kommentar som löd nåt sånt här:

"Du skriver som om du mått dåligast i hela världen, men jag kan garantera att det finns folk som mår sämre än dig. Det kankse är du som ska hålla munnen stängd!"

SVAR:
Ja det finns säkert miljoner männsikor som mår sämre än jag, men det är väl mig och mina känslor jag skriver om på min blogg? och inte alla andras! Det är ingen som tvingar nån att läsa min blogg utan jag har den för att skriva av mig när jag har nåt att komma med!
 
MIN blogg MITT liv


jenssenswe.blogg.se



Jag fattar inte varför jag saknar han så mycket men det måste väl vara för vi har typ samma sjuka humor jag har träffat han typ 4 gånger men nu pratar vi typ varje dag i telefonen osv. Han bor ju långt ifrån mig så därför vi inte träffats mer! Jag träffade honom genom Emelie (nåt bra jag fått av henne) hihi.! Men linus är helt underbar person och han är ju snygg med så det är ju ett plus!

I love you bitch;)<3


godmorgon

Hej hallå vakna nyss!
Har drömt om bästa såklart! Har också kommit fram till att jag saknar Linus Jenssen så in i helvete! Skönare(roligare) kille finns inte ställer alltid upp så om man är vän med han ska man känna sig lyckligt lottad! Så har jag kommit fram till att jag inte vill leva singelliv längre men tror det kommer ordna sig snart ni som ska veta vet redan! Massa annat jag tänker på just nu men inget jag tror jag kommer skriva här!

ha det bra så länge


Mamma, jag älskar dig<3

Mamma, du ställer alltid upp i alla lägen, vi har våra stunder då vi bråkar som fan men vår kärlek till varandra gör så att det går över ganska fort! Utan dig skulle jag inte klara en sekund! Med dig kan jag prata om allt som hänt och visst kan jag kalla dig dumma saker men det är ju när vi bråkar. Vi är ju sjukt lika i sättet(humöret) och utseendet!
Med det här vill jag säga att min mamma är BÄTTRE ÄN BÄST och jag älskar dig mamma<3


some shit

kan jag få älska kan jag få se hur man blir starkare av att ge
ta mitt hjärta håll i min hand se hur det brinner se hur jag ror íland


en ängel ser på mig, hur jag släpper en tår
öppnar sin famn men jag bara går
ser inte hur hon sträcker ut sin hand
skriker mitt namn så som bara änglar hör
jag hör ingenting och hennes hjärta jag med förstör


pain

Jag tänker hela tiden, på olika saker som tex kärlek, vänner, på mamma och på pappa. På allt som har varit och allt som kommer hända! En del saker som hänt/händer mig går inte att förklara i ord hur svårt det är för mig att bearbete! Jag har inte haft några "riktiga" vänner som stått där vilket humör jag än vart på förns nu! Jag försöker vara alla till lags och göra det som känns rätt, men ändå gör man saker bara för det kankse ger status hos vissa eller nåt annat. Det har jag gjort mycket förr nör jag var som mest mobbad, då försökte jag med allt värkligen allt för att bli accepterad! Ska det värkligen vara då? Jag tror inte det. För så dåligt som jag har mått ska ingen behöva må inte ens dom som jag värkligen hatar ingen är värd den skiten! Alla tror att det har vart lätt med allt som jag vart med om men dom flesta vet inte ens hälften av all skit som jag gått igenom! Jag vet att jag berättar ganska mycket för folk jag precis träffat men sån är jag som person jag är van vid att bli uttnytjad och va till åtlöje det är nåt dom har fått mig att leva med! Så tänk efter innan ni gör nåt dumt mot en klasskompis, era syskon, era barn om ni har några eller era förälldrar!


Tänk innan ni pratar



come on now

Ikväll blir det att bara ta det lugnt och inte göra så mycket hade ju feber igår så ska vila så mycket som möjligt för att jag ska klara av skolan, vill klara mig bra nu och jag måste hitta en praktikplats asså jag måste värkligen det! Jag vill försöka vara den bästa som man kan vara !


Min åsikt



Jag vet inte vad jag ska göra för att ni ska förstå överhuvudtaget, jag tror inte det är någon som förstår mig helt ut! Jag fick en utskällning av en i min klass heromdagen, för att jag sa att hon var frånvarande hon sa att jag bestämde allt i hela klassen även fast jag inte bestämt nåt och sa att jag har haft problem hela mitt liv på grund av att jag är en idiot? Hon kom med massa ord och jag fattar inte hur hon tänkte alltså, lärarna visste redan att hon va borta och är man så jävla smart att man skolkar andra dagen och går och fikar istället då får man fan skylla sig själv, jag säger inte att jag är gudsbästa barn jag har med skolkat ett par gånger men när man har haft ett sommarlov på 9 veckor och man skolkar andra dagen är det inget som är fel då? Det tycker iaf jag!

Jag har en åsikt tyck vad ni vill men jag tycker fan det är fel!


what happened yesterday

Igår vart det inte som planerat utan det vart att åka till linköping och kolla på blunk, adam tensta och maskinen det va kul som fan! När jag skulle följa Jennifer till bussen så ringde en kille och fråga hur långt tid det tog för mig at tkomma till mjölby och jag sa typ 1 timma eftersom det tåget som gick innan hade redan gått så han kom in till linköping hämta mig sedan åkte vi och köpte mat till morsan, sen gick vi upp kolla på tv och myste sjukt nice va det iaf! Idag vet jag inte vad som händer jag ska ta det chill iaf!


kommentera 1 gång på ett inlägg tack

I mitt förra inlägg fick jag 2 kommentarer men bara så alla vet så ser man IP adressen så man ser vilken dtat det är ifrån. Räcker det inte att kommentera en gång? Speciellt med sånt som inte är intressant saker som man redan vet? men som det inte är många som tycker?


Kurvor<3



Jag hissar kurvor IGEN!
Jag tycker det är så snyggt med kurvor och inte bara vara som en pinne, man ser bättre ut i vissa kläder och man framhäver sin kvinnliga sida mer tycker jag! Dom flesta tjejer har ju kurvor så HISS till det!

Jag har ganska mycket kurvor nåt som jag ibland inte tycker om alls men jag är ju jag och jag kan inte ändra på hur jag ser ut, mina höft ben är breda och det gör så mina kurvor blir tydligare som ni ser på bilden! Det ser snyggt ut och jag känner mig för det mesta attraktiv och det är väl det man ska göra? Jag antar det iaf! Jag ska nog ta mig tid att fråga killar och undra vad dom tycker!
update snart igen ha det bra så länge och tänk på att dina kurvor är perfekta och fina:D


igår, idag, ikväll

Idag är jag hemma och är sjuk! Igår vart det först skola, sedan vart det rix fm i norrköping med E1, E2 och Jonna, det va as tråk i norrköping så vi gick till station och prata lite och väntade sedan på tåget. Började må dåligt på resan hem och när jag kom hem kändes det som jag skulle ramla ihop vilken sekund som helst inget kul. Sen tog jag en tablett gick och lade mig och sedan så vakna jag för ett tag sen och mådde skit först vakna jag såklart kvart i 6 när klockan ringde och skicka sms till min mentor om att jag skulle stanna hemma idag!


Ikväll så blir det mys med mamma vi ska äta mini vårrullar och ris och sås det kommer bara vara så bäst sen kankse vi ser film och bara myser för en gång skull.
Har kommit på att jag måste ha pengar till massa saker inom skolan osv. Men av mamma har jag redan fått så mycket så jag vet inte riktigt vad jag ska göra! Sen måste jag hitta en APU(praktik) Plats tills på måndag på en frisersalong, annars får jag åka till skolan och lägga curler och permanent och det tar ju hundra år! Jag hatar det!

Men det får fixa sig som allt annat!!


Tillbaka igen

vart borta i några dagar för bloggen har blivit förändrad pgr av att någon gick in och ändra massa saker men nu är jag tillbaka som vanligt igen! Det var så skönt att träffa min kompisar i klassen igen! Imorgon så blir det skolan sedan blir det rix fm med några brudar! Sedan vet jag inte vad som händer. Skriver mer senare eller imorgon måste göra lite skit nu! Pusshej


2an frisör

Imorgon eller idag klockan är ju över 12, så börjar jag 2an på frisör på kungsgårdsgymnasiet i Norrköping! Ska bli skönt att träffa min brudar igen, fast det känns som man träffa dom igår! Men första året gick ju på en kick så hoppas det andra och tredje året gör det med så jag kan ta studenten och leva livet! Jag längtar efter att få börja jobba och ta han dom mig själv slippa fråga mamma om pengar osv!

I wanna take care of my self




Emelie Germundsson


För er alla som inte fattat att jag heter Emelie Germundsson och inte Emelie Germund som bloggen heter det är bara att bloggnamn så nu är det uppklarat. Jag är den ända i hela sverige som heter det:D

Jag fick hete det eftersom min mamma gifte sig med en man när jag var 5år, innan hette jag johansson och min Pappa heter Hultman i efternamn så jag har många efternamn att välja mellan!


today

Jag är sjuk men jag vill defentivt göra något idag men vet inte vad än! Imorgon börjar skolan och jag är inte pepp men det tar väl ett tag! sjukt trött är jag, men ska bli skönt att träffa alla vänner igen! Skriver mer sen!


Vissa killar kämpar som svin för bara en natt!

Det finns en del killar som kämpar sådant för en ända sak, för en natt med oss brudar men sedan blir det bara adjö. Man hinner inte ens tänka en tanke eller blinka innan dom är väck fan börjar undra om dom bara vill tömma sin säck! Jag tycker att killar ska ta hand om oss brudar lite mer inte "hej in ut hejdå" dom tror att vi tjejer bara duger till det? hur kul är det på en skala då? Vi vill ha ömhet, kärlek och vanliga jävla pussar lite då och då, inte nåt slafs hafs och sedan ser man er gå ni orkar ju för fan knappt säga hejdå! Ni killar kan bete er som svin, kamma till er lite för fan och ge mig en komplimang tex att jag är fin? Eller är det så jävla mycket begärt. Gör aldrig detta mot mig om livet är er kärt!! En del tjejer kan med va såhär men tvihelvete för er som tror att ni kan visa att ni är en man genom att säga att ni vart hos mig en natt, ni tror så jävla fel det ända ni får då det är en äcklighets stämpel av oss tjejer! En natt hos oss kan bli en himmel men tiden efter kan vi göra så att i får ett helvete och det går inte över på en natt eller på era 10 minuter, det stannar hela livet kan jag lova
 
so peace out FUCKERS


hiss och diss bitch



Skitsnack
Jag får veta nya saker om mig själv nästan varje dag som jag inte ens vet om själv. Det är jävligt sjukt men jag bor ju som sagt i mjölby så. Staden där alla vet saker om dig dom du inte ens själv vet om!

Sommarlovet
Jag dissar sommarlovet för att det har vart för kort och för att det har vart så jävla dåligt väder. Annars har det vart ganska nice!

Emelie Westerholm
Hon klagar på allt och ingenting, Kallar sig för vän och pratar sedan skit om mina vänner. Hon va med mig i skolan en gång träffa en av mina goda vänner Amanda. För ett tag sen så la Emelie ut en bild på henne på hennes bdb och amanda visste inte vad hon fått bilderna ifrån eller varför hon la ut dom! Hon tror hon är störst bäst och vakrast var av ett stämmer!



Elin och Jonna Fredriksson
Mina brudar är så jävla goa har alltid kul med dom! Det går inte en stund utan att vi typ garvar sönder! Love you bitches<3

Fester
Man får glömma allt runt om dansa som en galning och prata om nåt man kan låtsas man glömt dagen efter, man får också en orsak till att inte hålla på med bara en när man är lite onykter! Fester är nice nice som fan!

Skolan
Jag börjar skolan på tisdag kl 13:00, Saknar några i klassen därför jag hissar skolan. Jag är enormt skoltrött men hoppas att det ska gå över nu när jag inte har jobbat eller något på sommarlovet!


yesterday

Igår åkte jag bil med Avra, Elin, Jonna, och 3 killar till och jag med då såklart! Vi åkte till motala åkte runt lite sedan blev det mantorp sen blev det hem igen och du vart klockan 12, Jag var skit trött elin och jonna åkte hem och jag gick och la mig och somna nästan dirket fan!


feeeeeeeeest

idag är det festival i mjölby så blir att kolla lite på band och sånt sen blir det fest hoppas jag! Gårdagen va underbar med mycket hångel, löshår, sprit och spydiga komentarer. En helt vanlig fest kväll med andra ord, och ikväll blir det samma hoppas jag fast ännu mer hångel.

hejdå alla cp barn (speciellt Emelie) cykelhjälm cykelhjälm hela dagen!


ready to go out

NU är jag klar! Och jag har satt i mitt NYA löshår, det är så snyggt! bilder kommer imorgon, snart kommer elin och dom hit och då ska vi äta hoppas jag!

skriver mer imorgon:)

puss

time to party

tonight its time to party!

Elin och jag ska festa eftersom det snart är slut på sommarlovet! FYFAN

Jag ska komma hem sent, jag ska sova länge imorgon och sen ska jag hålla tummarna för att jag och Elin inte kommer sluta umgås som förra gången vi umgicks mycket på en sommar sen sluta vi prata när skolan börja men så ska det defenitivt inte bli nu! Vi ska försöka vara lika tajta som nu för vi är ju så bra tillsammans inte sant plumsan?:D

Snart blir det att göra sig iordning och ikväll är inte helt klart vad som händer men ha det bra!


ännu en diss till dig



fuck you bitch    

Du tror värkligen fortfarande att vi är vänner eller? Vi har bråkat från och till sen vi börja lära känna varandra och vi har inte känt varandra länge! Det är alltid du som kommit på nåt nytt att bråka om, hur jag pratar, hur jag går, vilka killar jag får/inte får prata med osv. Du är så jävla barnslig som tror att alla killar vill ha dig, du har inte fattat att dom bara ville ha dig för en sak? Och sen att du lägger ut en bild på MIN kompis som du träffat en gång utan att hon vet om det, du kankse ska fråga henne om du får ta bilder och sedan göra om och sen lägga ut men hon visste ju ingenting du tror inte att du ska tänka lite? nej just det jag glömde, du kan inte det! Jag har lust att svära och kalla dig massa saker men jag vet ju inte vem som läser detta om de är min lillasyrra eller nån annan liten! Men håll bara din stora käft nu. Tänk dig för vad du gör annars kommer du bara förlora mer vänner. Good luck bitch


kommentar

Jag fick en kommentar om att jag värkar bråka med många personer, men det har aldrig gått upp för er att det bara är en eller 2 som det handlar om?  Im pissed on 2 persons!



Men jag vet att alla älskar mig;)


toooday

Idag blir det att åka till linköping och shoppa med mamma, hämta ut mitt löshår och ikväll blir det nog att vara med Elin bby och kankse färga mitt löshår. Men det får vi se skriver mer sen..

puss


trött

Kom nyss hem är skit trött så skriver mer om allt imorgon! Ha det bra so long



ps I HATE YOU


godmorgon, godmiddag eller gokväll?

hej hallå godmorgon eller gomiddag kankse det heter!

Snart ska jag åka till min far i linköping och kolla på min lillebror när han kör cross, sedan ikväll ska jag noghem och imorgon ska jag nog vara lite med min mamma! Det va länge sen jag åkte tåg men jag har inte saknat det kan jag lova! Och om en vecka är det skola och en viss person som jag saknar kommer hem! OMG det va länge sen jag träffa han! Sedan nu denna vecka ska jag va med elin så mycket som möjligt för sen börjar ju skolhelvetet! Men jag saknar mina vänner i skolan mass!


i miss you



i know i left you crying without saying a word i lost you without even trying

i lost myself i lost my way of getting a better life in one single day
 
i need you here i hope you are litsening to what i have to say

Because your life can also stop in just one single day


din fulla KO**A

jag har gett dig tillräckligt med chanser det är nog nu, du är slutkörd i mitt liv! Du tror att du kan vara som min mamma men du har helt fel, du tror att du kan bestämma hur du vill men du ska veta en sak att bara för att du är äldre än mig betyder inte det att jag lyssnar eller bryr mig om dig! Du är bara ännu mera rutten i mina ögon! Du tror att också om några dagar kommer vi vara vänner igen men jag kommer inte ens se åt ditt håll du är inte ens värd det besväret! Du skulle lyssna på vad han sa åt dig! Det kankse är sant!


min vän linus

Linus, du är så jävla klockren. Du gör mig alltid på bra humör fattar inte hur du orkar ibland! Men jag tycker om dig skit mycket (som kompis) Jag önskar att du bodde  närmare men man får göra det bästa av situationen oc träffas så mycket som möjligt! Saknar dig som aset du och din jävla humor<3



Jag HATAR dig



Du fattar inte vad du har gjort, du är körd lilla stumpan! Du kommer aldrig fatta vad du gett dig in på. du är körd redan ifrån start! I din situation tror jag det är bättre att hålla käften! Du tror att alla ska tycka så synd om dig men det är bara bull shit det är ingen som bryr sig om vad du pratar om! Det är ingen som förstår vad du säger! Alla har så jävla rätt om dig att jag inte fattat det utan kommer på det nu efter! Du snackar så jävla mycket skit och egentligen så vet du ingenting om mig ingenting! Säg till när du börjar fatta nåt lilla gumman!

Ta dig i kragen för fan


i just wanna be right here with you

Fy fan vad jag saknar dig "Mr.R" det är helt sjukt! Jag är beroende av dina pussar dina kramar dina ord och din sjuka humor! Dina händer runt min rumpa medans du viskar i mitt öra att du tycker om mig! Fast allt är borta nu allt är försent! Jag antar att det är bådas fel eller jag hoppas det innerst inne för nu har jag fått reda på att jag inte är den ända! Jag fick också reda på att det aldrig vart du och jag! Och då på ett sätt blev jag glad för jag orkar inte kämpa längre för det värkar inte som dom det kommer funka men jag är helt beroende av dig! Jag tycker om dig Jävligt mycket ska du veta!

im in love with you


i dont wanna feel the way that i do

Igår var det fest, först hemma hos lotta sen drog vi oss till rajje! Han får en alltid på lika bra humör sen va ju Elin, "Mr.R", Anton, David, Marwin och Samuel. Roliga människor gör roliga fester. Blev ganska påvärkad igår men elin bby var nog värst! Jag hade as kul men eftersom "Mr.R" va med så känner man ju sig ledsen eftersom det är slut! Jag tycker ju fortfarande om honom men han känner inget då kan jag lika gärna lägga ner, istället för att bli mer kär i han!!

Tack alla gullungar för en trevlig kväll!

love you

deep down

jag är nere på botten men ikväll ska jag försöka ha kul! Igår hände det som man inte vill ska hända det värsta som finns och det känns som hela jorden ska gå under, jag blev dumpad! Jag tycker inte att det känns bra men vem tycker det? Det kankse var det bästa eftersom att han bor så pass långt bort ifrån mig! Men jag kommer sakna honom som fan!

Alla sa till mig igår att jag är värd något bättre, visst det kankse jag är men kärleken döljer ju allt och det är ju han jag vill ha! Men men som alla andra killar jag kommit över ska jag koma över honom med!


Please live me



Din lilla skit du tror att du kan komma och mucka mot folk i mjölby? Nej jag tror inte det! Du kommer inta klara dig länge på gatorna här om du håller på som du gör! Är så trött på allt ditt skit prat! Du vet ju inte ens vad du pratar om? Du tror att du kan komme och mucka med mig utan några konsekvenser? En kille som du borde väl förstå det? Jag är sååå jävla trött på dig du tror värkligen alla tjejer vill ha dig? men så är inte fallet och du har ju rätt i 1 sak man ser inte ditt fula ansikte när du har på dig hjälm och kör fort som fan! gud vilken tur!
so fuck you C.S


Emelie W is back in mjolby

Emelie"amyweater" Westerholm är tillbaka i mjölby precis som min bby richard:D Jag är på top! Jag har bestämt mig för att börja ett nytt liv utan skitsnack ljug och svek! Jag vet att jag med har vart ett svin ibalnfd men det står jag för nu och nu ska det bli ändring på det kan jag lova! Idag hoppas ja på mycket mys och mycket glada miner! Själv ska jag försöka vara på topp! skriver mer sedan!


<3

HIHI linus är BARA min vän<3 Världens underbaraste bby<33
Du är bäst honey<3

LINUS<3<3<3<3<3<3<3



OMG, Linus jag är så kär i dig! Kan inte finna ord för hur mycket jag skulle vilja vara din! FRU Emelie Jenssen. Då skulle hela mitt liv vara gjort! Jag vill ha 3 barn med dig dom ska heta Ingemar, Gerd och Ulla! Asså mina känslor för dig går inte att beskriva i bilder eller ord! Du är den ända för mig vill inte ha någon annan än dig!!

MIN BARA MIN LINUS JENSSEN

DIN FRU


saknar "Mr.R"

Saknar "Mr.R" så in i norden! Hans röst på telefon, han armar runt mig när vi kramas och han kyssar hårt mot mina läppar när jag gråter för att han ska åka! Jag saknar hans sätt att vara hur han skämtar med mig som jag hatar! Men nu saknar jag allt som har med han att göra varför var jag tvungen att förstöra? Vill allt ska bli som vanligt, då det va han och jag och allt med oss va allvarligt! Hur fan kunde jag göra så här när jag vet att det är i "Mr.R" jag är kär? Alltid ska jag vara här vid din sida! Finns och är alltid din så snälla "Mr.R" ge mig en chans till!


Diss till dig flodhäst

Hej och välkommen till hajk i dag ska vi prata om hästar och inte vilka hästar som helst utan floooooodhästar!

Jag är så trött på all skit jag får från dig! Gör inte så, säg inte så, sminka dig inte så eller ha inte på dig dom där fula kläderna! Jag undrar bara får inte jag ha på mig vad jag vill? Du vet inte hur ledsen du gör mig! när du inte ser så gråter jag pch när du ser är jag helt förkrosad inuti! Jag kankse inte är din perfekta kompis men det är ju du själv som väljer att vara en del av mig det är du som hör av dig inte jag! Jag blir bara så trött på emelie gör si emelie gör så! Det ända positiva som du säger är oom dig själv din egostiska flodhäst! Jag hoppas du tar åt dig din fula unge! Jag blir så förbannad så fort jag hör din röst eller ser ditt fula tryne! Jag begär inte att du ska tycka om mig men begär då förfan inte att jag ska tycka om dig för det gör jag inte! Du är med mig för att bli populär men du kan aldig bli någonting du aldrig är och kommer aldrig att vara! Va stolt över det du har för din hjärna värkar ju sitta därnere! OMG bitch hoppas det va skönt!

FlodhästF***a


Linus I Jenssen



Detta är en redigt go kille ifrån uddevalla! Mums på han! Sexig och han strippar alltid i cam NOT bara för mig eller INTE;)

Nej med detta inlägg vill jag säga att jag har världens underbaraste kompis med världens sexigaste andra namn (internskämt)! Pratar massa i telefon och han får mig alltid på bra humör och det sjukaste av allt är ju att han har ju lika go humor som jag! Han är sjukt snygg så kom igen nu tjejer;) hahah not han är min:$ eller inte! vad ska vi mer säga om linus då! Ni ser ju själva hur söt han är:O omg dör han är mkt sötare i värkligheten tycker jag själv! Och han kan man värkligen lita på min lilla linusmjauw!! HAHAXD

Men linus du ska vet att jag finns alltid här för dig!! Puss på kinden<3
likeyouPJ<3
XD

MIN BARA MIN vän LINUS I JENSSEN


sumpat det med "Mr.R"

I helgen har jag vart så satans klantig så igår tog det slut med "Mr.R" jag grät sönder visste inte vart jag skulle ta vägen så jag gick ut och gick visste inte vart jag skulle eller nåt utan bara gick samtidigt som jag skicka sms till han och fösökte förklara! Jag vet inte hur det går med mina försök på att få en sista chans men jag tänker kämpa nu för jag gillar han så mycket så jag vet inte vad! Mina ögon är svullna och det gör ont i hela kroppen utan han! tårarna rinner som floder och jag vill bara ha honom här!

Du är mitt allt "Mr.R"




tattoo, party and me


Min tatuering som sitter på handleden
tatueringen står för mina syskon jag har alltså 6 st syskon
Johanna, Emma, Jonathan, Kevin, Ella och Nellie!


ända bilden från igår det är Rajje och elin<3
sötnosar dära

jag :) lite omgjord men ändå!


today is gonna be the day

Igår va det fest, blev lite onykter fick en ända bild men jag laddar upp den senare! Vi åt hamburgare på stan och sedan gick vi tillbaka igen! Jag hade trevligt. Men idag blev det ännu trevligare "Mr.R" kom hem från norge och på fredag kommer han ner hit jag saknar honom som bara jag vet inte vad! 

ha det bäst så skriver jag senare


Emelie Hatar






OMG jag hatar fjortisar dom är runt 12-15 år jag har en lillasyster som har kompisar som är 11 till och med och sminkar sig så dom ser ut som jag vet inte vad! Och push up bh på dom 2 gelé hallonen dom har! det ser inte klokt ut! Jag blir kallad fjortis men jag kan inte ens mätta mig mig med dom dom har 4567890 kilo smink medan jag har 2 gram liksom! sen när det är fest kanske man tar på lite till eftersom man inte vet hur länge smink som håller! Åhhhhh det stör mig som fan när det kommer typ 12 åringar på våra fester visst jag är 17 men jag dricker inte mycket jag har blivit riktigt full 2 ggr i mitt liv och jag drack första gången i slutet av 9an och det är ganska bra tycker jag själv! Jag såg heromdagen 2 tjejer som rökte och dom ska börja 7an:O det är lite väl tycker jag när man röker när man är 12-13 år och börjar röka! Och sedan alla pj´s fy fan självkära dryga jävla idioter!

Stor diss till er
F U and peace and pj´s


home

Nu kom jag nyss hem jag och elin har åkt lite bil med dennis va på en fest och kolla läget sen så skulle dennis äta på sibylla så det blev att dra dit! As mys att åka bil med mycket bas och hög musik och full fart! Inatt ska Elin sova hos mig det blir mys:) Lite värme när man ligger 2 i en säng fan! Fast jag saknar ju min "Mr. R" han är i norge just nu och kommer hit ner nästa fredag längtar efter min bby som fan! Men ska nog sova nu så man kommer upp skapligt imorgon! Skriver mer imorgon bitches!

Btw i know you love me


RSS 2.0