(L)

va inte rädd jag går brevid dig kom ta min hand jag håller i dig

Du kan var allt och lite till du kan vara mycket mer än du någonsin kan förstå. Jag kan hålla din hand när livet är svårt jag kan ha dig i min famn när natten går till dag. Höj din blick se vad som kommer ske och inte vad som redan hänt livet är en möjlighet så som du är för mig.. För att jag älskar dig så som du är och jag vill ge dig allting jag har låt mig få bära dig när du är svag för du betyder allting för mig ja jag älska dig så som du är och jag vill ge dig allting jag har så låt mig få bära dig när hoppet sviker du betyder allt för mig va inte rädd jag står brevid dig för du betyder allt för mig.

kan inte säga att jag älskar dig än men du betyder babe

A.S<3

:)

Ja vad gör man när man bara vill skriva av sig men känner att det inte funkar riktigt så? Att man inte kan skriva ut allt sitt raseri i bloggen utan att nån jävel blir förbannad. oh no sorry..

Men seriöst jag atr hellre ut mina aggritioner genom att skriva än att stå och slå på nån eller skrika på nån det känns liksom bättre för alla har nånting som folk stör sig på right? Antingen för snäll dryg eller nåt annat shit? Så liksom ja jag stör mig på en del men jag säger inget kankse bäst så?

Så nu har jag skrivit av mig lite och inte skrivit allt i detalj så alla vet vilka det handlar om och inte det håller jag nog för mig själv.....

men men nu ska jag gå och jobba och känna caaaaasch:D

brb

idag ska jag fixa naglarna och när jag kommer hem ska jag publicera bilderna på mina nya tatueringar:P

kommer tillbaka sen see you later<3


back to basic?

kände efter gårdagens inlägg att jag kanske gått tillbaka till den omogna tjejen jag en gång var men va fan man glider tilbaka då och då jag ber om ursäkt för mitt misstag för att jag kan tycka en sak men skriva ut det var jävligt fel my bad

jag har raderat det som handlade om något jag egentligen inte har med att göra.. Så en en gång jag ber om ursäkt för mitt barnsliga beteende och hoppas ni har överseende med mitt misstag


CHIAO

omg

Hahah låt mig skratta... Lilla vännen hur tänker du? ny kille varje vecka? Hahaha till och med ditt ex börjar undra....

Förlåt mina bloggläsare men måste verkligen få ur mig det här. hon avsluta vänskapen för jag umgicks med killar var av hälften av dom har jag inte ens pussat på kinden.. Men hon har ny kille varje månad varje vecka kanske var att ta i men säg inte att du älskar nån efter en dag asså du får mig att kickna av skratt kan bara säga att jag håller med L****

Igår åkte jag och elin och överasskade viktoria när hon jobbade ni skulle sett hennes min! Har saknat henne så in i bomben! Våran lilla pärla!

Men men ska dra till jobbet snart så ha det bra pusshej


sry



Igår åkte jag och elin och överasskade viktoria när hon jobbade ni skulle sett hennes min! Har saknat henne så in i bomben! Våran lilla pärla!

Men men ska dra till jobbet snart så ha det bra pusshej


(L)

Imorgon blir jag 18 fy fan vad skönt jag får bestämma över mig själv usch vad skönt.. Ingen som kan säga till mig vad jag ska och inte ska göra..

Ikväll ska lite av min släkt komma och fira mig och klockan 5 ska jag tatuera mig:D klockan 20.00 kommer farmor farfar farbror+hans tjej mormor morfar moster+hennes man mamma tomas jonte emma sen tror jag inte det blir någon mer.. Imorgon gäller det då ska vi ut och äta på dagen ska jag nog vara med elin och köra runt lite:D

KAN NI FATTA JAG ÄR 18 IMORGON!

puss <3

i need you

im just so in love with you

känslorna kommer tillbaka alla som som var förr tänk att du bara behövde röra mig för att hela min kropp skulle pirra varför har du den makten? Jag vill ha dig med på torsdag men jag vet att du inte vill hur kan det bli så. jag vill att du ska vilja ha mig så som du ville för jag tror att du vill!

come here cause i love you


Rest In Peace Theo<3

RIP
Theo
080623-100712

Hur fan kan man göra illa en liten kille så? Hur fan kan man.... HUr fan kan detta hända i mjölby hur kan något sådant ske.. Alla känner alla alla känner dig din jävel. Jag lovar hade du vart i min åsyn nu hade du snabbt försvunnit... Patric Seavers hur kan man göra illa ett barn hur fan kan du lägga händerna på din styvson han var för fan 2 år gammal.. Jag känner inte ens Theo men så fort man pratar om det börjar jag nästan gråta vad håller på att hända detta får mig att tänka om tänk om man skulle få barn och sedan separerar och sedan börjar leva med ett psyko.. Men mamman i det här fallet kanske var inblandad Han är av ditt eget kött och blod?

Hoppas inte ryktena är sanna.
Jag kan bara hoppas att Theo har det bättre i himlen där han slipper bli slagen där han slipper besöka sjukhuset för benbrott m.m Jag skulle aldrig kunna behandla ett barn så!

PATRIC DU ÄR SJUK!!!!!!

Rest In Peace
Theo Hammarström

Ha det bra i himlen vi tänker på dig vännen<3

tankar tycken teorier

SÖNDAG MÅNDAG TISDAG imorgon är det onsdag kanske är det nåt fel på min telefon?

Hörde en så bra sak för nån månad sen: "som förälder måste man förtjäna sina barn då menar jag inte att skämma bort dom varje dag osv utan att visa att man bry sig höra av sig visa att man vill!"

Det finns så många föräldrar som skiter i sina barn hur ska då barnen kunna bli en bra människa och om man inte visar vad kärlek är hur fan ska barnet veta vad kärlek är? Jag vet att jag och min mamma bråkar och jag kan kalla henne grejer men vem fan kallar inte sin förälder nånting nångång jag kan alla fula ord jag vet vad det mesta betyder(tänker inte ta upp saker här pgr av mina unga läsare) men jag är inte stolt över det att jag svär mer än 456789 gånger om dagen men jag har lärt mig dom det är en vana tyvärr.....

Och mamma jag älskar dig tro inget annat.. Du har planerat min födelsedag in i minsta detalj tror jag har fullt upp hela dagen allt är redan planerat tack mamma<3



morgontrött typ klockan 6 när vi var på g till tyskland mammi i love you<3

huhu

Du har inte ens ringt än men du vet att jag älskar sättet du ljuger på

8 Dagar kvar tills jag blir 18 år... Ska beställa biljetter till Göteborg i helgen A here i come!!

ska börja jobba snart i denna jävla värme:(


bry dig

ont i hela jävla kroppen vad fan är det som är fel? känns som jag snart ramlar ihop och inte vaknar mer kan det bli så? Varför blir det så jag vill inte känna såhär jag fyller snart jag känner lite lycka men förstår inte vad all tycker är så viktigt.... Jag kommer vara samma person men jag kommer flytta få bil körkort m.m Jag har ett jobb jag går den utbildningen jag vill varför måste du förstöra alla för mig då?


hör av dig åtmintonde tänk på mig även om du hatar mig..
du säger att du inte hatar mig men det märks





mom i love you

ps mamma har inget med texten att göra

talk to the hand

Varje gång är som den första gång vi sågs
Även om det är över nu
Allting har förändratas
Men du finns kvar
Allt var svävande men nu så ser ja klart



Varför är alla så fega kan inte säga nåt själv? "vill inte vara taskig så kan inte du säga att jag inte känner nåt" men är inte det fegtfegtfegt?:S jag tror jag mår mer dåligt över att du inte kunde sagt nåt själv.. stå upp för vad du vill?


 Nog pratat om skit snack 10 dagar kvar tills jag fyller 18!!!!:)


och du babe glöm inte att du är fin;)

talk to the hand the face is not listening

mhm

Hej hej just nu sitter jag i soffan efter en lång kall dusch man svettas lite när man jobbar 8 timmar i 33 graders värme inne:O Skulle slängt i färgen ikväll men elin skulle på bio så funderar på att fixa håret själv vill få det gjort ser ut som jag vet inte vad i håret hatar det!!!!
mamma får fixa det ikväll..

ska träna imorgon bitti och sen blir det att jobba lunschen ska jag väl ligga och steka på gräsmattan vid lägenheten:)



mina 2 hundar:)

lite babbel

hur kan han leva med dig ?

jag vet  vad jag vill jag vet vart jag vill jag vet vart jag ska inget förutom kärlek kan stoppa mig. Har lärt mig att tänka en extra gång men när det handlar om detta tänker hjärtat istället för hjärnan finns det några känslor så stannar jag känner jag inget och undrar vad jag gör här åker jag nästa år!




18 dagar kvar tills jag fyller 18 om någon timme är det bara 17 dagar...

Jag ska sluta lyssna på vad andra tycker på andra vill nu jag gör allt jag vill jag vill vara jag inte få skäll så fort jagn ser ut på ett sett eller för att jag gör si eller för att jag gör så... om du försöker styra mig åt dit håll där du slutade så kanske det blir som nu föralltid?

Min andra lillebror Kevin fyller 10 på torsdag så ska dit:)


skickar en puss ut till alla mina syskon(tar dom i storleks ordning;) )
Johanna 14(1augusti)
Emma 13
Jonathan 11
Kevin snart 10
Ella 1
&
Nellie 1

love you

usch

usch vad varmt det vart idag men ingen sol bara moln inget kul att vara ute då usch fy och blä  ända dagen jag vart helt ledig och jag har bara suttit här faktiskt skulle åkt till gränna med elin typ nu men det vart inget....

Och imorgon kanske hon ska till liseberg med några och jag ska jobba...

Prata med min lilla syster johanna nyss det var länge sen kolla hennes blogg www.johannaemittnamn.blogg.se




vet inte om jag har så mycket att säga förutom att jag är grymt besviken på dig hoppas du fattar det

dadadadaddadadada

Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

Hur kan du fortsätta när du vart med om så mycket? Du förstör inte bara för dig utan för oss ser du det inte? Det gör vi du kommer inte undan med något vi vet mer än vad du tror.... Allt är precis som förut men nu är det annorlunda på något sätt jag är 18 nu jag är inte liten längre jag förstår nu innebörden av att bli lämnad och att lämna den här gången blir det nog tvärt om.. Låten som rihanna och eminem gjort förklarar det här så mycket jag hoppas du vet vem du är....

you know i love you as much as i hate you

19 dagar kvar kan ni fatta?

om 19 dagar är jag 18 kan får ta körkortet jag får gå på krogen jag får mer frihet och bara 2 år kvar till SYSTEMET! :)

Det känns underbart att tjäna egan pengar snart flytta till egen lägenhet och bara ett år kvar till studenten och kanske norge?:)

Funderar på att åka till göteborg ensam och bo hos anthony några dar för vet inte vad jag gör här känner mig fast i nånting jag inte vill sitta i:)

så anthony om du ser detta i´ll be happy to see you:)


ta vara på det du har innan du står kvar med ingenting


buhu

tack för att du tog upp min tid:)

skulle klippt mammas kompis nu vid 12 och hon har inte dykt upp än känns jätte kul istället för att göra lite jobb och få lte pengar så har jag sprungit runt och städat för att hon skulle komma så nu har jag väntat i en timma ingen fia har kommit än...


 Snart har jag körlektion:) funnyfunny sen vet jag inte om det blir att vara med elin men jag har inget att göra i eftermiddag :( ska nog gå till mamma och äta iaf!

fan va ledsen man blir:(

RSS 2.0