Emelie Hissar



Jag Hissar/Gillar Börgar & lesbiska!
Jag tycker deras kärlek till varandra är precis den samma som om man vore heterosexuell! Jag tycker dom är modiga som vågar visa vad/vem dom gillar eftersom att den världen vi lever i idag inte godkänner homosexualiteten som jag och många fler skulle önska att man gjorde! Dom flesta kankse tycker det är fel med för dom inte vet vad dom skulle göra om det va nån som skulle stöta på dom, men då skulle jag enkelt förklara att jag inte var lagd åt det hålet svårare än så kan det ju inte vara eller hur? Jag tycker homofober är jävligt jobbiga! En homosexuell är lika mycket värd som vi samma sak med en utväcklingstörd osv! Jag tycker en sådan kärlek som man måste "kämpa" för är nästan finare! so come on now you have to love the gay people!

Så till er alla lesbiska, bögar och bisexuella kör på för eran läggning är precis lika fin, vacker och normal com den heterosexuella så skäms inte för att vara den ni är! Ni är ju precis som alla andra!

Emelie Gillar inte homosexuella EMELIE ÄLSKAR HOMOSEXUELLA<3

-OMG blondinbella har blivit brunett, - men hallå vem bryr sig?

Som dom flesta säkert har upptäckt så har ju blondinbella blivit brunett! Jag förstår inte varför alla hakar upp sig på det! visst det är ju hennes signatur att vara blond där har man juh en poäng men det tar nog inte långt tid innan hon byter tillbaka i sitt blond igen! Alla tror att hon ska tappa så många läsare på det där men det har hon ju redan gjort! Jag sluta läsa hennes blogg pågrund av att hon börja skriva så mycket om politik och moderaterna och det är inget  som intresserar mig ett dugg! Jag tycker bara att det är jobbigt att man ska skriva det på en blogg, som desutom blev känd av att hon va så "blond & blåst"! Jag tycker hennes blogg har blivit så tråkig så jag håller mig till kissies, paulina och desiree för kissie är så bra i det hon säger så mkt bra och paulina och desiree är ju bara så blonda! Så kul att läsa då om såna knäppa saker!


Nattens diss!

Nattens diss går till Mjölbys poliser!

Dessa poliser lägger fler hundra tusen och all arbetskraft på att stoppa trimmade moppar! Dom kör en runda för att bara hitta moppar övningsköra den sedan åka till nästa moped och prov köra den och så vidare! Men alla våldtäkter och misshandlar som sker i mjölby görs ingenting åt! Jag har hört om så många våldsbrott och våldtäkter i mjölby så ag har nog tappat räkningen men jag vet inget som har blivit uppklarat, taget till rättegång eller ens någon som blivit förhörd! Låt en kille på 15 tycka att det är roligt att trimma sin moppe och åka runt på den lägg all er arbetssats på våldtäkter och våldsbrott i stället! Det är inte bara det att förövarna ska komma fast utan att det inte ska ske igen! En våldtäkt kan förstöra en tjejs/killes liv och en misshandel kan vara både lindrig och grov! Om det är en grov misshandel kan offret i säga dö om det inte får hjälp eller stöd i tid! Om det är misshandle i hemmet vi pratar om är det få som bara sker än gång och i värsta fall blir det bara värre! Om jag vore polisen så skulle jag ta tag i det först och sedan ta mopedisterna!

Så polisen ni har just blivit dissade!


rädslan och kärleken




Det känns som jag faller för fel personer som om jag inte riktigt vet vad kärlek är! Men nu när jag vet att du är flera mil ifrån mig värker det inuti mitt hjärta! Det bultar av sorg men också utav lite glädje! Kärleken är sån att den ger ifrån sig mycket värk och möda men man mår också IBLAND jävligt bra av den! Jag vet inte vad "Mr.R" ger ifrån sig för sorts av energi. Men just nu mår jag bara piss, saknaden tar över på nåt sätt kärleken kommer inte riktigt fram! Jag vill vara dig nära, jämnt hela tiden! Varför måste just detta vara så svårt? Jag vill, men det går ju inte så bra! Ska jag satsa mer eller ska jag ge upp? Ska jag ta ett nästa steg upp på den smala stigen som är så mörk? (vägen in i ett förhållande med en kille som jag tycker om så in i norden men som bor långt härifrån) Frågan är om jag klarar det? Det har gått ca 2dygn sen han åkte och jag kan redan känna rädslan och saknaden i magen! Jag vill ju ha dig här! Här hos mig jämnt, kan du förstå det?


Torsdag, idag och imorgon

På torsdag blir det tatuering, ska göra 6 st stjärnor på handleden en stjärna för varje syskon som jag har! Sedan nästa gång jag ska tatuera mig så ska jag tatuera in mamma på andra handleden tror jag! MUMS på det! Sedan i helgen ska elin sova hos mig blir lite fester och lite mys:) MUMS på det med!

Idag har jag fikat med Tvilingarna Fredriksson( Elin och jonna) Och med Hanna! vI har ätit lite glass och sedan har jag kollat på när elin åt för det ser juh så jävla roligt ut eftersom hon precis tagit hål  i tungan ser helt sjukt ut eftersom on måste stoppa in gaffeln och maten längst bak vid dom tänderna! OMG jag flabbade sönder på henne! Hade inte träfat henne på 2 dar så Emelie blev glad!!! Nu håller mamma på att laga mat till oss! det blir ris, kyckling och grösnaker med sås! Its sooo good!
 
Sedan blir det mys hemma kväll med Mammi♥

Imorgon kankse det blir pappa men det vet jag inte än!




Emelie dissar!


Jag hatar mobbning, nog mest för att jag har vart mobbad från 6års till jag slutade 9an! Min ena lillasyster har med vart/är mobbad jag tycker det är förskräkligt! Och dom flesta lärarna gör inget! Man kan bli mobbad för allt te.x: för smal/tjock, vilka kläder man har hur håret ser ut vilken mamma/pappa man har vilka syskon man har osv! Jag tycker det är hel sjukt! Flera unga tar till och med självmord pgr av sådana saker! Jag tycker det är helt sjukt! Detta är ett ämne som måste tas upp mer i dom svenska skolorna!


im back



Im back on track as you never seen me before

Emelie är tillbaka som aldrig förr! Den som gör mig arg nu borde springa! Trött på alla som bara utnyttjar än usch jag hatar sånt! Jag måste filtrera min vänskapskrets! Här får dom som ja litar på ligga och dom andra slänger jag bort! Trött på allt skit snack som gåt där jag bor! Det är helt sjukt! Jag fattar inte riktigt hur alla kommer på allt för det är just det skit snack! Sånt som inte har någon riktig sanning i det hela så det är ingen som fattar hur allt har kommit ihop sig! Åh det finns så mycket som gör mig förbannad! Vet inte hur jag ska få ilskan ur kroppen så jag skriver lite här på bloggen och att ni tycker det ni läser är underhållande? För det är mina riktiga tankar och känslor jag skriver just nu!

Oh im so tired of this town


sommarlovet är snart slut!


Sommarlovena går bara fortare och fortare för varje år som går om ca 2 och en halv vecka börjar skolan igen! Tycker att det borde vara längre! Jag är redan skoltrött från gymnasiet men jag ska kämpa nu eftersom det är detta jag vill och mina underbara klasskompisar kommer få mig på topp! Eller ja iallefall några i klassen! Om jag ska vara ärlig så är lite mindre än hälften helt kookoo! Men jag nämner inga namn! Men jag kan säga en sak när skolan är klar finns det nog inte mer än hälften som kommer klara sig därute! Jag är så glad att jag är ärlig i klassen, en del pratar juh bara massa jävla skit! Dom kan ju gå någon stans!

Fuck you, do you really know who i am?


Allting ska bara handla om dig! Om du inte är lycklig ska inte jag heller vara det? Vill du bara att jag ska må så jävla dåligt och att du ska komma och skryta dagen efter om vad du har gjort! Är det det du vill? Du kan inte skylla på mig längre! Du har fått mig att nå botten, Men jag klarar mig upp själv utan din hjälp! Jag behöver inte dig längre! Jag har redan någon jag kan lite på! Så börja ta hand om ditt liv nu så ska jag försöka laga dom delarna av mig som du har förstört!
Fuck you bitch you aint worth it!


Saknar dig "R"



Idag blir det slappis slappis dag! Jag har inget att göra och jag saknar "R" så in i helvete! Önskar han var här nere hela tiden! Jag vill bara ligga i hans famn och pussas lite då och då! Hihi min lilla bubbe! Hoppas ni andra mår bra idag och att ni hittar på nåt skoj att göra! Gärna någon som får höra av sig om dom vill hitta på nåt!


Emelie Bestämmer



1. Unga Tjejer med smink
När jag går på stan så ser jag tjejer som är runt 7-10 års åldern med massa smink på sig:S Jag fattar inte riktigt då för jag började sminka mig så mycket som jag ser att dom har när jag var runt 12 kankse! Lite tidigt att man ska börja sminka sig vid den åldern. När jag var lika gammal så brydde jag mig bara om hur mitt sand slott skulle se ut och vilka kläder min barbie skulle ha på sig!

2. Mammas boys
Det är helt sjukt har dissat det förut. Tror värkligen en mamma att hon ska kunna bestämma vem hennes son ska bli kär i? Det är ju helt sjukt! Jag skulle bli helt galen om min mamma skulle bestämma vem jag skulle dejta osv:S

3. Folk som bestämmer en sak men sedan sviker
Jag hatar såna folk som bestämmer en tid eller en plats men sedan någon minut innan man ska göra det man sagt så säger den personen att han/hon inte kommer då blir man helt galen måste jag säga!



1. Piercingar
Jag älskar piercingar jag tycker det är så snyggt! Som sagt gjorde jag en ny heromdagen


så ser det ut när man ler

där sitter den i strängen! själv tycker jag det är sjukt snyggt! Men olika från person till person

2. Kärlek
Jag har äntligen förståt hur mycket jag tycker om en person och det bästa av allt han tycker om mig med känns helt underbart!

3. Kissies.se
Så jävla skön brud alltså! OMG hon vet värkligen hur man ska göra för att hålla fast sina läsare men det roliga är ju att alla fjortisar tar juh åt sig av det hon skriver och alla fjortisar vill ju va som henne även fast det inte går! You go girl!
Every body loves kissie<3


Svar på kommentar

Det va en av mina läsare som undra hur jag gör min signatur i slutet av mina inlägg!

Jag har gjort Det i paint! Man gör den ganska liten sen lägger man in den som en bild efter varje inlägg skit smart tycker jag ! Och det tipset har jag fått av Linus Zebrah www.mrzebrah.blogg.se Han kommer med sjukt smarta idér!
 

my day today



Tjatja!
Idag har jag och elin åkt till motala! Elin pierca tungan och jag pierca en smiley! Inte bestämt att jag skulle göra det men så blev det iag sjukt snyggt på båda bilder kommer;) Sedan fick vi skjuts hem från motala av Avra:) SEdan blev det lite pizza hos moster och sedan ut på stan med Elin, jonna, Dessie, joel, ronja och emelie:) Mys var det! Imorgon ska jag fira mig sedan blir det fest på kvällen:) mums på det!



take my hand



Jag tycker du är patetisk!
Du kommer till mig med dina problem sedan när jag försöker rätta till dom så tycker du synd om den personen som är idioten i det hela jag fattar inte hur du tänker? Personen är ju störd inte sant? Det har du ju själv sagt en gång i tiden men det kanske inte gäller nu? Aja jag skiter i det du får klara upp det själv bara du som kommer längre ner under ytan!


17 år idag

Idag fyller jag 17 bara 1 år kvar till krogen! Bara mamma som firat mig en så länge av henne ska jag få en tatuering:D Im so happy<3




my bff

Det finns en brud, en brud som ingen annan. Hon bor i en lite håla hon är fast här hon är fast här med mig. Den tjejen älskar jag för den tjejen är så jävla bra den bästa vännen man kan ha Elin Fredrikson Fan va du är bra!

Elin är en tjej som nyss fyllt 17 henne har jag känt i ca 3 år. Hon är my bff henne kan man lita på om någon vi skrattar som fan för allt och ingenting om man är ledsen är det henne jag ringer hon är en sån vän som aldrig försvinner! Flera sms om dagen av dig gör så man är på topp! Detta är sant det finns ingen som du! En tjej med humor och som kan hålla käft om det som är hemligt och får mig för det mesta på bra humör! Hon kommer också överens med morsan och det är inte många som gör;) eller va säger du plumsan? love you<3

och hennes syster jonna är med helt underbar love you too<33





FU PJ
Jag fattar inte hur du tänker när du säger att du ska komma hit och jag planerar med mamma och allt men sedan får jag höra av en kille som bor där du bor att du inte ska till mjölby! Det tycker jag låter som en bra idé  NOT  !

OMG du gör mig så jävla besviken på dig så det finns inte fattar du hur ledsen du har gjort mig? Fattar du ens konsekvenserna av detta har du bara pratat bullshit eller? det är ju bättre att du säger till mig att du inte kan komma istället för att säga det till massa andra så jag får reda på det av dom! Its good PJ so fucking good!

Jag har kommit fram till att man inte ska lita på såna som du och inte heller på såna som hon men det visste jag ju redan innan!

Och sen en sak till henne: va kul att du har börjat dricka lite smått nu! Att du kan göra sånt när du fyller 19 om ett halvår! Its great bitch!

Jag ska hålla mig till mina mjölbybor för dom vet jag att jag kan lita på! Det bevisar bara att där ni kommer ifrån är det mer skitsnack än här!

Peace out PJ!


peace out PJ

Du har nu ljugit för mig precis som du gjorde för henne hur fan kan du? säger att du ska göra massa saker men får sen reda på det av en gemensam kompis av att du skiter i det du ignorerar mina sms och mina samtal jag fattar inte vad fan jag har gjort dig visst har jag ringt ganska ofta men bara för att veta när och var saker händer! Du vet inte hur arg du har gjort mig! När du sa att du skulle stå upp för mig när du kom ner så trodde jag fan på dig jag är så besviken du är ändå en av dom jag har kunnat lita på mest! Hör av dig när har en jävla bra förklaring!
peace out PJ!

wild horses

Du gör ingenting för mig utan jag ska göra allt som just du ber mig om! Det finns miljoner saker som gör att jag blir så ledsen att mina ögon tåras! Jag vet inte heller vad jag ska göra för att få det att bli bättre! Du ljuger mig rätt upp i ansiktet och det vet både du och jag att du gör! berätta för mig vad jag ska göra för att du ska förstå vad jag vill och vad jag tänker! Men allt ska vara enligt dina regler och anpassas till ditt nya liv jag kan inte heller förstå hur du har kunnat gå vidare på det sättet som du har gjort nu finns jag verkligen med i det nya och inte kvar i det som du lämnat kvar? Du vet att jag bara är ett telefonsamtal iväg men ändå så förväntar du dig att jag ska ta chansen? Men denna gången tänker jag inte springa efter som en svans och försöka ta kontakt jag orkar inte må dåligt jag tycker det är nog nu tycker inte du? Jag känner inte ens dig, känner du mig? vet du knappt nåt om mig? det ända du pratar om är dig själv och hur allt är med dig men frågar du någon gång hur jag mår vad jag har gjort och vad jag vill? Har det någon gång kommit upp för dig att jag inte mår så prima av allt bråk och allt tjafs? Jag känner mig helt tom inuti och det är ju det jag brukade prata med om såna här saker! Men vem ska jag prata med nu? Du har fått dina chanser men nu är det över! Hur skulle det va om du sluta vara så ego? Ett sms kostar inte mycket och det kan du knappt kosta på dig att skicka iväg! Jag orkar inte mer! Jag har hittat en nu som jag vet att jag kan lita på förutom min mamma! Jag har hittat en som alltid kommer vara där även fast det är som blåsigast i mitt liv som vet vad jag pratar om! Men jag hoppas att aldrig någon eller något kommer bli som du! Egentligen vet jag inte varför jag skriver detta för du är inte ens värd min tid! Fuck you and peace out!

Btw min Elin fredriksson in my heart<3 love you bitch<33


Kurviga kropper=tummen upp

Hej

Idag ska jag hissa kurviga kroppar! 
Jag tycker inte man ska ha zero size utan man ska vara lite kurvig så killarna har något att ta i när vi myser med dom! Jag har frågat massa killar om hur en tjejs kropp ska se ut dom flesta sa en kurvig kropp och det är det jag med tycker om man bara har skin på kroppen och bara tänker på sin vikt hela dagarna så är det ju inget kul!
Visst önskar jag att jag var pinnsmal och inte ade nåt fett på kroppen ibland men ibland kan jag vara nöjd med vissa saker på mig själv!

Visst jag hatar mina lår och min mage men det finns faktiskt värre jag tror inte att jag skulle må bättre av att vara pinnsmal utan jag skulle nog klaga på min vikt och så då med man är nog aldrig riktigt nöjd!

Det finns ju till och med sjukdommar som visar att man inte är nöjd med sig själv tex anorexia och bulumi båda dom sjukdommarna har jag haft nära och kära som haft och det är inte kul att se dom lida så på det sättet det är det inte! Men det är en sjukdom precis som en förskylning eller nån annan vanlig sjukdom!

Men jag hissar kurviga tjejer man ska vara nöjd med den man är även fast man kanske har ett extra kilo rund magen eller på låren!



Så vad tycker ni?

Ska sverige och hela världen fortsätta sträva efter zero size eller ska man bara vara nöjd med att vara kurvig och snygg?

Jag har sagt mitt peace out


sommar=dålig uppdatering

Nu när det är sommar så är det väldigt dålig uppdatering men i höst lovar jag att skärpa mig! Igår fick ja reda på att Linus kommer den 2 augusti:D stannar tills den 8nde så jävla glad blev jag då! Få träffa en som är precis lika blond som jag igen våran humor är på topp och han är juh så jävla gullig<3 i miss u hun<3



puss så länge<3

<3

Hej bloggen!
Har precis färgat elins hår så ar inte så mycket att göra sen ska vi ut och snakca lite med några sedan blir det att kolla big brother:D Mums på det inatt så sover också elin hos mig det blir mys mys! Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer Jag ska följa med elin till ett "hemligt" ställe! Inte så kul men man får juh va med sin bff!
Idag vakna jag av att mamma lagad mat till mig det blev spagetti och köttfärsåsdet var nice sen blev det att dra ner till stan!

pusshej

igår

Igår fyllde mina älsklingar år<3 Så det vart fest och jag och elin kom sedan in på krogen även fast vi bara är 17 så kom vi in på en 25 årsgränsda krog det är nog lite dåligt bevakat eller vad tycker ni?



Förlåt att jag är dålig på uppdatering så här på sommaren!

puss så länge<3


<3

hej hallå
dom senaste dagarna har jag inte skrivit så mycket och jag kommer inte skriva så mkt nu i sommar för jag är busy som tusan och sen får ni juh mer att höra på eftersommmarn + bilder och så vidare men nu måste jag iväg igen ha det bäst!!

puss så länge<3

sry

Ursäkta dåliga uppdateringen men jag har vart med Elin jonna och Skäggo idag nyss nattbadade vi och hade det mys. Vart stoppade av polisen på vägen hem men bara för att typ nåt lyse var fel. Jag fick panik när jag såg att polisen var efter oss:O Men sen har jag köpt present till jonna eftersom att tvilingarna fyller på lördag vet vad jag ska köpa till elin med men det kan jag juh inte säga här! Imorgon ska jag och elin på hemligt uppdrag sen ska vi ut till mantorp och kolla kläder på deras outlet sen blir det nog natt bad imorgon och på torsdag med så jävla skönt var det! Imorse vaknade jag av att linus ringde mig<3 Omg jag dog när han berätta vidare om vad han hade gjort igår han ringde mig igår kväll och berätta att han va på ett ställe på samma ställe som ett aa va ska man säga? har ingen benämning direkt! Så imorse vakna jag med ett stort leende på läpparna när han berätta vidare! Linus du är guld värd<3 Vet inte om det blir så mkt uppdatering imorgon heller men efter sommarlovet kommer det vara mycket uppdatering det kan jag lova! men nu på sommaren leker livet! Vill bara säga att jag älskar mina gullungar<333

Mina tvillingar och jag

Och föresten du hoppas det va kul att dricka vatten!

På lördag blire fest!

puss så länge<3

En person jag ser upp till

Linus Zebrah Hoflund



Och nu undrar säkert alla va det är som är så specellt med den här killen som kommer från ett litet samhälle utanför Linköping, jo det ska jag berätta! Ni kommer säkert tycka jag är larvig som skriver detta men varje ord jag skriver nu är sant! Jag ser upp till denna kille som fan och det som är så märkligt är att han är lika gammal com jag folk man ser upp till brukar oftast vara äldre! Men han så som jag har vart mobbad under flera år och han har stått igenom all skit och det är nåt jag beundrar i det! Han är också en sån vän som jag tror att man värkligen kan lita på! Han är sig själv och det är alltid ett + när man pratar eller är med mig att man inte försöker vara någon annan att man inte spelar en roll av någon som man tror man vill vara utan att man är just sig själv! Den man vill vara är man helt enkelt den man trivs med är sig själv! Och en sak till han skriver helt underbart jag är fast i hans blogg (www.mrzebrah.blogg.se) man kan inte sluta läsa! Han tar jätte fina kort och om dom är på han så blir det ännu bättre för jag tycker han är väldigt söt:$
Så Abra och falk och alla hans andra vänner ska känna sig lyckligt lottade att ha en så snäll och fin vän som linus<3

puss på dig linus;)


oh oh




Jag vet att du fortfarande älskar mig och att du kämpar för att inte skicka i väg ett sms till mig tro mig jag vet! Jag vet hur din hjärna fungerar om några dagar eller veckor kommer du vilja vara min vän igen så har det vart med alla dina andra vänner som har gjort massa skit mot dig! och jag har inte ens gjort nåt? Pratat med linus men det kankse är förbjudet? Han kankse vill vara min vän istället för din? har du tänkt på det det finns folk som kan vara bättre än du eller dom flesta är det! Det är nog bara du som inte fattar det? Och säg nu inte till folk att jag snackar skit om dig för jag säger det till dig istället för att säga det bakom din rygg! Och jag snackar ingen skit det är ren jävla sanning ska du veta! Men vet du en sak jag har älskat dig som en vän för ibland var du fan guld värd men nu vet i fan nu är du nog inte ens värd skiten under mina skor! Vet du hur mkt jag har ställt upp för dig? Nej det vet du nog inte men nu är det slut på det! synd bara att det va du som fick säga att du inte ville vara min vän och inte tvärt om för det va inte långt kvar innan mitt humör skulle brista så fort jag sa nåt så trodde du jag va sur men du va fan värsta sur fittan hela tiden vart sur för minsta lilla OMG säger jag bara! Och du undrar vrf alla killar vill va med dig första gången jag och linus har en hypotes eller hur bby?

Men linus en sista sak jag är ju så kär i dig har inte hon sagt det till dig? hon vet ju om alla känslor jag har:S NOT
(bara så alla vet linus är min vän och inget annat världens goaste kille)
puss på dig vännen<3


Puss så länge<3

fika med miss fredriksson



Nu ska jag ner på stan och fika med denna sötnosen Elin<3 Så bomba med sms eller ring om ni har lust! Ikväll blir det mycket agritioner (stavning) på bloggen så ni har nåt att vänta på !

puss så länge<3

today is gonna be the day

Jag tycker linus ska komma till mjölby nu! I miss you hun<3

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska prata om här på bloggen fortfarande väldigt förbannad på en viss person men det vet ni ju säkert redan! Men jag blev glad nyss fick ett gulligt telefonsamtal så här på morgonen! Det är alltid gulligt när det är nån man gillar som ringer(a) Men idag så blir det nog att fika på stan med systrarna Fredriksson tror jag. Sen tror jag att jag ska laga kvällsmat till mig och min mamma för hon slutar så pass sent så jag ska vara lite gullig imot min älskade mamma!

Så nu ska jag leta kläder och sen ska jag föna håret platta och sätta i löshåret!


Puss så länge<3

bitch


Vem är de som gör vem känd här alltså? jag Behöver inte ens dig för att vara nöjd med hur många sm läser min blogg! Så stoppa upp datorn någonstans. Jag är så jävla trött på dig funderar på att lägga upp konversationen så alla får se hur jävla lame du är asså! det är inta bara jag som tycker att du borde lägga ner!
Men du vet att du ska skicka mitt hårband! det kan du juh göra nu!
Men allt som jag har bjudit dig på fan flera hundra krornor har jag slängt ut bara för att du ska få som du vill och sen när jag inte har några pengar då jävlar! Jag försökte vara dig till lags sötnos:S HAHAHA
en sötnos vet jag redan att jag är! eller hur linus älskling?<3
men puss på dig pullan eller inte!
du säger att jag förstört mellan dig och linus men det klarar du så bra själv ha det bäst floooodhäst som man brukar säga!

pushej

your just like a pill

Jag har inte snackat skit om dig, jag har trevligare saker att prata om jag är inte besatt av dig eller kär i dig för det är jag juh i alla andra eller hur? Och jag är så trött vem fan är det som vill ha uppmärksamhet egentligen? bara för jag tycker om linus som en kompis vi fick bra kontakt och han vet att han kan lita på mig och jag hoppas att jag kan lite på han! Vi har samma humor och vi skrattar åt det mesta! Men snackar skit om dig?! du vi har roligare saker för oss!

Han hade rätt du är rutten!

puss

overandout

första videobloggen


All over you



Jag som trodde vi skulle vara vänner länge men nu är jag trött på all skit jag fått! Jag har gjort ALLT för att det ska funka men va fan jag får juh bara skit tillbaka! jag blir tydligen kär i den och det och allt och alla Enligt dig! men låt mig vara det då?


wild horses i wanna be like you

</3

puss så länge<3

dom jag kan lita på mest



NI betyder och för er kan jag praktiskt taget berätta allt! Förlåt för bilderna men ni är såå söta<3

puss på er<3

fråga mig



Fråga mig vad du vill nu har du chansen jag skriver svaren nån dag i veckan!

puss så länge<3

omg


Oh my god

Du är ju alldeles för rolig asså! Du säger att jag pratar skit men det är i själva värket du som gör! Nej du är ju mammas lilla ängel?! aa eller hur och min kille heter doris! Du säger att du är så trött på skit snack men ändå har jag varje dag ut och in ått höra om alla dina "kompisar" som gjort det och sen har dom gjort så har legat med så och så många men ärligt talat så är det ingen som bryr sig speciellt inte jag! Vad är det för liv man har om man lever på att andra mår dåligt?

Jag hoppas du känner dig träffat för det är just DIG jag menar jag nämner inga namn men du borde fan veta för detta borde vara unikt att vara som du! Så trött på ditt tjat men nu äntligen så är det ju slut med det! Jag trodde jag kunde lita på dig men du sa ju allt iaf! och som ursäkt sa du "men dom känner ju inte dig?" men vafan spelar det för roll? JAG KÄNNER INTE DIG! så då har jag rätt att få höra skit om dig det låter som en bra hypotes! Så släng dig i väggen för snart kommer du vara kvaddad! Ingen gillar nån som inte kan stå för det dom säger!

puss så länge till alla utom dig!<3

FUCK YOU



Jag är trött på allt skit snack som går om mig ditt och datt hela tiden! Har folk inget liv?
Går runt och pratar om mina problem istället för sina egna det är sjukt tycker jag!
Kan inte folk bara tänka på sig själva? istället! Visst jag ar vart med om en hel del men det är saker som inte HELA sverige behöver ha reda på!
saker som jag säger till dom jag trodde va närmast, men jag har lärt mig att man inte ska lita så mycket på folk som jag har gjort genom dom här årena! dom jag kan berätta ALLT för är elin, jonna, linus(från uddevalla) lars, fia och angelica. Gansla många men jag vet att dom kan jag lita på att om jag säger åt dom att hålla käften så gör dom det. Och visst det kankse låter patetiskt men jag kanske är patetisk men låt mig vara det då då?

Jag är som jag är och det är mig själv jag ska vara! Det är mig själv jag vill vara!

Varför ska man vara någon som man inte är när man kan vara sig själv och vara den man trivs med att vara? istället lever dom flesta folk i en spel, ett spel som ingen kan vinna förutom en själv och man vinner genom att vara sig själv!

så gör som jag va dig själv annars är det GAME OVER!

puss så länge<3

today

Hej :)
idag blir det att vara hemma i nya lägenheten med min mamma hon ska ha en gäst men jag kan va med lite på sidan! Imorgon vet jag inte vad det blir men det kankse finns någon som vill träffas det vet man aldrig! NU är det bara 18 dagar kvar till jag blir 17:) mums på det men jag ska ju vara i danmark eller på väg ifrån på min födelsedag!


Det finns fortfarande folk som klagar på vem jag är hur jag ser ut hur jag klär mig och hur jag har mitt hår osv. jag fattar inte varför folk tycker det är kul att klaga på mån som är för smal, för tjock, för lång eller för kort! Vad spelar det för roll? det är egentligen insidan som räknas det är väl bara ett plus om man är snygg! Jag tycker om at tvårda mitt utseende men jag är lite mullig men det står jag för ( visst kankse jag hatar min kropp men vem gört inte?) jag kan tycka om mig själv ibland och det är väl bra nångång ibland är bättre än aldrig iaf! Tar upp detta ämnet mer kan jag lova men nu ska jag vararsocial med min mamma:D<3





puss så länge<3

norrkoping!

hej har haft kul med bästa elin:D träffa viktor och sam med gulliga pöjkar det där men just nu har jag så ont i mitt huvud att jag ska nog sova ha det så bra! puss så länge

norrkoping

Hej hallå!

Idag blir det norrköping med elin vi ska äta och ha det mys som fan! hoppas vi träffar lite folk som jag känner och så så blir in kväll kanon! men aja kankse sitter och skriver mer ikväll det åskar här så orkar inte vara här mer!

puss så länge<3

OMG

jag vet inte vad jag ska göra för att du ska förstå att han betyder nästan lika mycket för mig som du gör! du vet om att jag kommer bättre överens med killar än vad jag gör med tjejer så är det helt enkelt! jag fråga massa som inte ens vet vilka vi är vad dom tyckte när jag förklara hela historian dom tyckte det lät patetiskt att du sa upp vänskapen pgr av en sådan fjut sak men vill du ha det så ska du få det så! du säger att jag förlorar så mkt men du förlorar precis lika stor del! Men dom som du är med nu pratar du juh massa om och det är ju inte bara snälla saker vad säger du då om mig?
" hon som håller på med den och den och den och den" du har inte ens sett mig hångla med nån eller jo en men han var jag tsm med! men skit samma orkar inte skriva om sånt skit mer!!



puss till er andra så länge<3

ingen motala

Det blev ingen motala utan det blev att städa inför flytten och packa allt som jag ska ha med mig! imorgon flyttar jag och på kvällen ska vi fira min lillebror i lägenheten så mums på det! skriver mer sen!

Puss så länge<3


MOTALA


Denna gjorde lars åt mig igår:D mums på den bilden asså:O

Idag har jag inte bestämt vad jag ska göra men förhoppningsvis så blir det motala med lite sköna brudar kankse träffar nån snygg kille det vet man aldrig;) (Så kommentera om ni ska till motala) men jag ska nog bara stå utanför orkar inte betala för att kolla på johan palm och gänget HAHAXD inte riktigt min grej lixx. Jag hoppas elin följer med för jag trodde vi hade bestämt att vi skulle göra nåt idag men jag vet inte! hon är och badar nu i skänninge! kul för henne:D här är det jävligt varmt inget väder att ha hund måste gå ut och gå i detta vädret är en pest! Nu ska jag bara bestämma vad jag ska ha på mig ikväll! men ha det så bra:D

Puss så länge<3

do you wanna be my fjOrtisboy?;)


OMG en fjortis *v*

Kom nyss hem från farmor jag har vart i vadstena på nostalgi kväll riktigt najs till det tycker jag! Imorgon ska jag va med den ena halvan av tvillingarna fredriksson det blir då elin! riktigt mys det gillas riktigt mycket det kommer nog bilder på oss:D om ni har tur;)Btw har kommit på att skånska är redigt fint hörde en kille prata det förut kär i den dialekten fan!!
Och emelie är glad för världensbästa kankse kommer till mjölby snart nämner inga namn;) skriver mer imorgon!

är lite osocial nu när det är sommar! (sorry)

puss så länge<3

OMG

Bara 22 dagar kvar till jag fyller 17 yippie!



Bara så alla vet så är Emeliegermund så jävla trött på allt skit snack! Jag har fått nog! Dom flesta tror säkert att jag pratar skit men det gör jag inte eller kankse ibland men det går vid en gräns! Jag tycker det är fel att kalla folk för Hora tex! usch för det ordet det ordet uppfanns för dom som är det på riktigt! och nu tar vi det en gång för alla en hora är en sån som knullar och sedan får betalt! Thats it har alla fattat det nu?


puss så länge<3

vill hitta på nåt!


Jag vill göra nåt nu! försöker ragga upp nån som vill göra nåt med mig men det funkar inte så bra! kom på nåt jag kan göra då då? jag orkar inte ligga inne!

Puss så länge<3

FU



Emelie hatar åska!


puss så länge<3

hiss och diss

Dissarna:

1. Feber och sjukdomar
- speciellt på sommaren så svettas man som en gris och man har ingen lust att vara ute i solen! Och jag som vill bada, hoppas alla som är sjuka+ jag kommer bli friska snart!

2. att P&L är slut-denna diss är från viktor han tycker det är dåligt att peace&love är slut men jag är bara glad att han är hemma igen han är mer social då;) puss på dig

3. Myggjävlarna-jag hatar myggor jag har blivit myggbiten överallt jag blir galen:S det kliar som fan överallt!

Hissarna

1. att solen kommit fram- så synd att man inte kan vara ute i den bara:@ ta bort febern och halsontet så jag kan bada!

2. Att viktor har semester ifrån donken- Hiss till att viktor har semester för en gång skulle puss på det!

3.Att vi har börjat flytta in saker i den nya lägenheten- Vi har nog blivit klara med hela flytten till helgen mums på det!



Puss så länge<3

RSS 2.0