i never tought you would do this

hej hej

bloggen just nu gör jag ingenting sitter i soffan har jobbat från klockan 10 till klockan 18 sen har jag träffat elin och klippt henne :) hoppas hon vart nöjd.....

Jag är så trött på att bråka med dig för saker jag inte ens gör och vad ska jag göra erkänna saker jag aldrig ens har gjort blir så ledsen för att du tvilar på mig kan inte ens förstå hur du tänker ibland..... allt hänger på en skör tråd men snart kommer du slippa mig var lugn du bara vet att dom flesta hatar mig men de flesta som hatar mig baserar det på rykten.. ge mig en ärlig chans istället för att sitta där bakom skärmen och skratta ja just ja det är dig jag menar sitta där och sprida rykten till folk jag inte känner du vet vem jag menar lilla vännen...


ojoj

hej hopp

idag har jag jobbat holeday:) caschen rullar in :P

håller tummarna för götet på lördag vill inte vara här länge till... i dont like mjölby!!

Och jag kollar på lägenhet funderar starkt på att flytta hemifrån vill klara mig själv nu nu nu.. jag tjänar mina egna pengar jag städar här hemma jag kan tvätta jag kan laga mat osv så why not? Men det blir ju bara typ ett år sen blir detr nog on my way to norge!! men vet inte än men finns mycket frisör jobb där så känner verkligen för det ska lägga ner massa rid på skolan nu så jag klarar av skiten jag vill bli duktig men det säger lärarna att jag redan är så :) jag ska lägga ner tiden som jag kan på at övaövaöva på frisyrer klipp färg m.m

känner att framtiden kommer närmare det ända som skulle ändra mina planer är att det skulle komma in kärlek i mitt liv eller något... men då får väl den personen följa med på min lilla resa:)



gräääääääna griiiiiiiiiisar

Hej alla glada personer...

Idag har jag Elin pluttan vart i gränna mysig road trip bara att man köpte massa polka grisar så man ska kunna shota på det fatta vad mums:) Först tog vi en trip till donken sen drog vi och solade på en parkering med några boys utanför deras husbil:) Sen köpte jag en smothie och lite polka grisar sen solade vi och gick på dtan och sen åkte vi hem hämtade min data hos mammas ex och sedan hem till mig så nu sitter jag här efter en rolig dag med mycket skratt och djupa samtal. Sen har jag träffat en person idag som jag tror kommer bli en väldigt viktig person i framtiden något jag tror och hoppas på mer kan jag inte säga..

Tänkte jag skulle skriva lite mer sen men en viktig sak jag ska säga nu är att även fast ni hört mycket skit om en person dra inte den personen över en kant bara för saker du hört gör en egen uppfattning vem vet det kanske är en snäll person som du kommer älska som vän eller kärlek eller vad som helst men ge alltid en person en andra chans och tänk inte på vad andra säger...


midsommar

idag är det midsommar och det är absolut inte som när man var liten vart har all spänning tagit vägen? Jag har ätit potatis(mosad) kan inte äta så mycket eftersom jag har så jävla ont i tänderna:( Jag har åkt lite med elin och vart och hämtat lite saker hemma nu sittar jag här och gör inte så mycket och hoppas på att bli lagom full.. Skulle träffat en person som skulle hämtat mig sen men fick ett sms nu som det stog att den personen var full i..... Kul NOT!

SKULLE BLIVIT POSTAT IGÅR!

:)

Nu har jag köpt ny dator så nu behöver ni  inte vara oroliga över att jag inte kommer skriva längre!!

Idag har jag satt dit tandställning där nere haft körlektion och jobbat och köpt en ny dator WOHO!

vi sätter oss ner utan ett ord som så många gånger förr
En bild säger mer än tusen ord










....

jag saknar skolan tro det eller ej hum vad är det för fel på mig? Sen funderar jag på att slinga mitt hår eller nåt vill bli ljus brun(A) hon som aldrig kunde bestämma vilken färg hon skulle ha jag vet men vad ska man göra
?

Jag ska jobba typ hela veckan så jag kan köpa den där älskade datan jag vill ha snart!!:)

aja orkar inte skriva merrrrr

kyss


hahah

dagens miss: "men vart är mio?:O" "eh Han sitter i ditt knä" "jaha" Mamma är så bright..

hon är gullig min lilla mamma! Bloggar inte från min data.... Men bloggar nästa gång jag låna en data så kyss nu ska jag fortsätta dricka:)


heyoo

nu åker du och du säger inte ens hejdå?

bara en månad och 6 dagar kvar tills jag fyller 18!!!!!!!!!! woho
känner allt komma som en rusning:)

Har jobbat sen klockan 11 till halv 8 vart skönt att tiden har gått fortare..

skriver mer sen ha det bra

jobbjobbjobb

Idag blir det att jobba från halv 12 till klockan 18 på mammas café och jag ska jobba torsdag fredag lördag söndag med så det är nice hoppas det regnar hela tiden och att solen kommer nästa vecka när jag är ledig lite:)

Men när jag väl är ledig nej då har jag körskola sjukgymnast tandläkartider osv..... OMG har jag verkkligen sommarlov? Jaja tiden går ju iaf istället för att sitta på mitt arsle kan jag springa runt på fiket och lätta några kilo för det gör man vérkligen där nere och det är ingen myt man springer som en galning därnere inte en lugn stund men det är skönt att det går bra för mamma:)

så har ni kommit på vad ni ska göra på midsommar?

hörs senare ikväll om jag fortfarande får låna datan

puss&kram

midsommar firande

Typ en och en halv vecka kvar till midsommar och va fan ska man hitta på då då?:S INGEN SOM VET...

När man var liten behövde man inte bry sig om vad man ska göra man kunde dansa runt midsommar stången och hoppa och sjunga "små grodorna, små grodorna är lustiga att se ej öron ej öran ej öron hava de ej öron ej öron ej öron hava de koakkakakoakkaka koakakakakaka" typ jag kommer ihåg det som om det var igår " och en slank hon dit och en slank hon dit och en slank hon ner i diket" och man brydde sig inte så mycket om vad man gjoirde utan man bara var glad skratta och sjöng och åt jordgubbar och massa mat.

Sen börja man växa upp och midsommar afton vart en mer fylle helg och traditionerna rann liksom ur en och sedan när man blir lite äldre och skaffar egna barn kanske den traditionen lever vidare så att dom kan få samma underbara minnen som deras föräldrar en gång hade!

Så Alla ni där ute ha en trevlig midsommar!

hottest pj in sweden

ljaay do you remember the good times?
du är det röda äpplet jag är det gröna och e är det älgätna ruttna bruna äpplet kommer du ihåg va vi skratta? kommer du ihåg när vi skulle spela in en video som robin och precis när du börja prata som han så blåste ditt hår upp precis som hans hår ser ut kommer du ihåg.. det är ett år sedan exakt sedan vi badade ute sedan du sa hejdå till mig på torp det är ett halvår sedan sen vi slutade prata jag var väl dum i huvudet som trodde på skit snacket om dig men vad ska man säga? "förlåt snälla ta mig tillbaka som vän" haha sån bullshit ska vi inte ta till men när man tänker tillbaka så kommer man ihåg vad dom stundern var roliga!

Peace out LJAAY

5,5 dagar kvar

Den 19 maj så sker det Kronprinssesan Viktoria ska äntligen få sin Daniel. Han som var den simpla gymägaren ska nu bli prins och hertig över västra götaland eller vad det nu står i tidningarna.



Det har varit sådan hysteri om det där så man har ju tröttnat på bröllopet innan det ens har varit eller vad tycker ni? Till en början tyckte jag det lät mysigt sen kom det där med att skatte pengarna skulle gå till det då vart jag förbannad sen vart det gulligt igen men nu är det nästan bara för mycket?

och sen mitt i allt ihopa nej då har madelenes pojkvän vart otrogen med en norsk? OMG:S


Nej nu ska jag ta upp en annan sak som har med kungahuset att göra folk pratar om men dom ska ju inte kunna vara tillsammans med en av oss vanliga dom ska inte kunna göra det dom ska inte kunna göra det: NEHE OCH VARFÖR INTE DET DÅ? undrar jag då?

Varför ska inte dom kunna leva ett normalt liv barnen till kungen har ju inte direkt valt att bli prinsar och prinsessor dom föddes till det? Varför kan dom inte dejta vem dom vill prinsen har nu blivit kär i en föredetta paradise hotel deltagare låt dom hålla på kärleken övervinner allt?? Och att nu den yngsta prinsessan åkt till USA och börjat umgås med hockey stjärnan markus(tror jag han heter) varför kan inte hon få bli lycklig efter den där cp jonas tror jag hon behöver en riktig karl:)


Det var det jag ville säga men hoppas ni blir lyckliga Viktoria och Daniel och att ni får många barn så monarkin kan leva vidare(bara vi slipper betala mer bröllop och jäkelskap)

hej igen bloggen

Hej hej alla det var länge sen nu! Detta kommer nog bli ett långt inlägg men ingen som inte vill behöver läsa ALLT;)

Mitt liv har vart en cirkus nu i runt en månad tack för alla som stöttat mig<3 Jag har nog gömt mig i jobbet för att slippa tänka så mycket på allt som hänt och de som inte vet vad som hänt behöver inte heller veta! Nog om det nu är det bara positiva tankar som ska ut till alla människor som läser denna blogg och som finns där ute i världen!

Under den tiden jag inte har bloggat har jag vart i gbg, ullared och jag har firat en vän som har fyllt 18 och har fått sitt körkort grattis gumman(om du nu läser detta).. Jag har hunnit jobba en hel del och jag har kommit fram till att jag gillar att jobba och att jag gillar stressen som man får i samband med att jobba inte för mycket stress men sådär lagom!

Jag vet inte vart all denna positiva energi kommer ifrån men det är nog från dom underbara personerna som kommer med bra saker att säga varje dag som får mig att uppskata livet lite mer än vad jag brukar, tänk på det ni som inte uppskattar det ni verkligen har ta vara på livet detta kan vara det sista ni läser innan det är försent glöm aldrig att säga till era nära och kära att ni älskar dom innan ni lämnar huset eller går och lägger er kanske någon av er nästa dag vaknar med en sjukdom som är jätte allvarlig det finns så många i min närhet som har förlorat nåfon som har stått nära man vill inte att det ska ske men visa då för dom som betyder att de verkligen är underbara speciella och att ni behöver dom!

Nu har jag skrivit av mig lite kommer säkert något mer inlägg ikväll tänkte skriva lite om ett vist prinsessbrölopp som sker på lördag!

Pusshej

RSS 2.0