idiot

hur fan kan du tro på hans ord? jag ar lust att berätta allt han har gjort mot dig men det är nåt som sätter stopp, efter många års vänkap kan jag inte bara svika, svika så som han har gjort.. Jag kan inte svika han, jag kan inte vara så patetisk som han jag kan bara inte! jag förstår inte hur du tänker? gör du det själv värkligen?

du har sjunkit så djupt i mina ögon

O:

VA FAN HÄNDER PÅ NYÅR?

Jag vet inte vad som händer på nyår än.. nån som har förslag? jag vill dricka lite:D Och vara med dom vänner jag har! aja får väl komma på nåt!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag:S ni får höra ifrån mig snart;)


love



Gråt inte tomma tårar det räcker inte till. När då grtr för dig själv är det ändå ingen som ser. Varför plåga sig själv så mkt tills det sprutar ifrån ögonen? Varför inte nöja sig medden smärta man redan haft?

Varför spela jämnt att man är glad? Det finns folk som feakar ett smile varje dag! förstår inte hur det går ihop, hör ingen personens rop på hjälp för att ta sig ur all skit? När jag ser någon gråta då får jag panik. Varför måste allt vara så här, varför känner man oftast så när man är kär?


Hallå

Just nu sitter jag på min salong med en ny praktik elev som heter alice sjukt kul är det när man slipper sitta själv:-D blir lunch med amanda idag sjukt mys blir en sallad på stan<3 sen ska jag hem och imorgon blir det stockholm:-D LÄNGTAR<3

tomorrow



Imorgon blir det praktik först sen hem och börja plugga lite smått till handelsprovet och på tisdag blir det stockholm ska vara med i ett nytt program på tv3:) Sen ska jag stanna kvar till halv 7 och jag ska handla jul klapar där med ska bli sjukt nice. Men imorgon så blir det inte så mkt uppdaterande men det löser sig väl på nåt sätt! Ha det så bra så länge!!

och jag älskar alla kommentarer<3

julsnart

Snart är det jul:D Gud va tiden har gått förra året så va jag tsm med en kille så va mest med honom under denna tiden på året och hans mamma tyckte inte om julen så det vart ingen julmat förra året:(

Och natten innan jul afton satt jag på akuten med honom i 5 timmar så vi var där vid 12 på natten var hemma runt 6 på morgonen så vi gick hem och öppna julklapparna vi hade köpt till varandra och sedan gick vi och la oss!

På morgonen då åkte jag till pappa var där i 2 timmar sedan åkte jag tillbaka! saknade mamma som fan då!! Men i år blir det jul mat och paket osv. Det ska bli så mysigt i år och nästa år blir det nog mer mys för då kan jag köra dit jag ska istället för att åka tåg och buss överallt!

Trevlig 1a advent

vad är det med er?

Hur kommer det säg att vi kvinnor alltid tror det bästa om den kille vi tycker om? Vad han än säger så faller vi för varje ord, och varje sak han gör. Även fast han vart ett svin under en tid, men sedan kommer med blommor, vackra ord eller nån slags bekräftelse så förlåter vi gång på gång på gång det kan gälla det jag skrev heromdagen misshandel, det kan handla om otrohet eller bara att killen är ett svin rent ut sagt!

Vad är det med er killar som gör att vi faller som vi gör?


ny videoblogg från igår


hiss&diss



Jag dissar lärare som inte sätter sitt betyg på annat än inlämningsuppgifter. även om man presterar bra på lektionerna och bara får ett g på inlämnings uppgifterna så får man bara ett g. Och om man hade mer än ca 5 € kopierat från en hemsida fick man ig!



Lack tights omg i love them förut hatade jag dom men dom är ju så sjukt snygga och sexiga. Thats why jag ska ha på mig dom ikväll lack är min grej och det är så sexigt:O:O

(a)

hej hej , idag vaknade jag klockan 1 det var super skönt sen vart det att gå upp dammsuga lägenheten sedan ut och gå och hem duscha och nu ska jag vänta ett tag innan jag gör mig iordning ikväll för jag och mamma och hennes kompis ska på teater eftersom hennes bror är skådespelare. Så jag har precis klätt på mig kläderna jag ska ha ikväll det blir ett svart halvlångt linne med lacktights och en tröja som går till precis under brösten med långa ärmar som är svart lackig och sen till det blir det ill rosa naglar och svarta höga klackar:) ska se om mamma kan fota hur jag ska ut ikväll sen så ska försöka lägga in bilder! ska skriva mer blogginlägg sen tror jag;)

pusshej

,.,.,.

med tunga steg går jag ut det är mörkt men natten hålle rpå att ljusna upp, jag går ut genom porten en är ganska tung så jag trycker upp den med axeln så jag ska kunna ha min händer i fickorna för det är kallt. Det är frost på bilarnas rutor som står parkerade längs vägen, jag går en sväng innan jag först kollar åt häger sen åt vänster för att det inte ska komma några bilar sen korsar jag vägen. Det kommer en backe och några trappor och jag känner hur benen inte orkar som dom gör mitt på dan. jag går över en bro och går en bit till sedan upp för en trappa sätter mig på en bänk och inväntar det orange, röd och vita tåget som det står östgötatraffiken på! jag går in och sätter mig tungt i en av stolarna efter nåfra minutr har jag somnat men vaknar lika fort av att nån sätter sig i sättet breve och brer ut sig så jag bara får ett halvt sätte försöker somna om men känner hur personen breve mig stirrar, framme äntligen slippa trängas med en gubbe eller gumma som luktar svett, går till en buss och sätter mig i en obekväm stol, sedan när jag går av ser jag den gula stora byggnaden som är byggt av gult tegel, jag ger igenom portarna och känner hur allt på axlarna tynger ner, ännu en dag i skolan tänker jag en stund och går sedan vidare!


jag är bara mig själv

Jag är inte guds bästa barn det vet jag! Och jag är inte alltid på topp men vem är det?

Du undrar varför jag mår dåligt, men ärligt talat så vet inte ens jag det. Det är allt och inget som sätter spel på det! Jag tror det är det som hände för flera år sen som spökar som fortfarande ligger kvar! Jag vet inte va det är som ligger och gror. men ibland rinner det bara av mig då kommer alla tårar som jag har samlat på ut för minsta lilla. Det kan komma när jag minst anar det! Och alla vet att jag är en mamma gris och det kommer jag alltid att vara jag vet inte vad det betyder men jag och hon bråkar som alla andra om vi inte gjorde det skulle det vara konstigt men visst vi kan bråka MYCKET ibland men det är naturligt right?

jag är inte gudsbästa barn eller jag är inte hans barn jag är ditt barn!


mitt ämne

Tänkte ta upp ett ämne vi prata om i skolan i veckan.. Vi skulle säga vad polisen i sverige skulle preoritera mest om jag fick välja! Jag valde såklart kvinnomisshandel eller misshandel överhuvudtaget. Det började en disskution runt det och dom flesta förstod inte riktigt varför inte tex en kvinna anmäler. Vi kan ta ett exempel: En kvinn i 30 års åldern gift med en man i 37 år åldern de har tex 2 barn och i det hemmet utåt syns inte skadorna som händer inne i huset, det sker misshandel efter misshandel. Mannen har det utplanerat han slår där han vet att hon kan dölja det, för om nån får reda på det är det kört. Det ingen förstår är att det oftast är kvinnan som tar på sig skulden i detta att det är hon har gjort nåt fl och håller upp skenet för barnens skull och för att hon tror att varje slag är det sista, men så är inte fallet, de som aldrig anmäler eller söker hjälp får nog aldrig någon hjälp dom lever under ett fake smile.

Jag tar upp detta eftersom att folk/människor tror at allt kan vara så enkelt när det inte är det. Dom utsatta är rädda(det måste ni väl förstå) jag fascineras av brott jag tycker det är intressant att läsa om vad som har hänt och vad dommar blir osv. om jag hade orkat plugga och inte velat bli frisör hade jag nog blivit advokat!

Men när ni läser detta ta er en tanke ställare! allt är inte så lätt som det värkar det finns många där ute som aldrig vågar söka hjälp för detta problem. men självklart finns det kvinnor som inte tar nån skit!

Döm inte kvinnor i denna sits tänk på hur du skulle känna!
dom är bara rädda medans dom väntar på nästa slag!


allt jag vill är att få lite kärlek

Vad får du ut av att säga att jag klär mig fullt att mitt löshår är skabbigt att jag har samma tröja på mig när vi ses tänk på nån gång att vi träffas 1 gång i månaden?? Du gör mig så illa när du sa heromdagen rakt i mina ögon att det inte va nåt fel på mig och jag grät det såg du jag vågade inte kolla dig i ögonen för jag vill bara att du ska tycka om mig! Det är typ drf jag kommer till dig! jag vill känna mig "behövd" och älskad även av dig kan du inte bara fatta det att man inte vill veta att man är ful i håret när man inte ses ofta! Och du kankse hatar hur jag klär mig men jag är jag ska jag ändra mig bara för att jag ska få dig att tycka om mig! Jag tror att jag kan bli frisör även om jag har löshår! tänk på vad du säger för till slut kankse det är försent!!!

jag har faktiskt känslor

BARA FÖR ATT RETAS;)



<3

Kärlek

Kärlek

Är det värkligen så komplicerat som alla tror och säger. jag känner massa som upplever kärlek just nu och jag är så glad för deras skull men ändå så känner jag avundsjukan komma och tänker varför finns det ingen kille för mig? Jag vill ha en kille jag kan lita på och tycker om mig för den jag är. Jag kan vara sjukt avundsjuk men jag har faktiskt mina orsaker! Men en sak jag skulle vilja veta finns värkligen kärlek? är den lika underbar som alla säger? jag har vart riktigt kär typ 2-3 gånger. Små kär blir jag jätte lätt tyvärr:( Och jag och en kompis pratade på tåget idag om utseende varför spelar det så mycket roll tex om jag tycker om sättet på 2 killar lika mycket väljer jag han med snea och fula tänder som syns på flera meters avstånd eller en med ett "hollywood"smile? jo han med "hollywood"smilet såklart. Man vill väl se bäst ut när man går med han på stan? Jag skulle gärna säga att utsidan inte spelar mycket roll men det är ju ändå första intrycket eller hur men jag går inte bara på det, jag litar mest på min inre känsla om deras inre! Jag försöker ge alla en chans!

men en fråga som alltid kvarstår vad är kärlek? vad är det som ger den där pirrande känslan i magen?

it feels like your a million miles away


kärlek till ALLA kommentarer och publicetet

HAHA kommentarerna är ju så roliga! Har fått ett om mina video inlägg ingen som fattar att jag inte är så seriös? men ni som säger att jag inte borde göra fler vrf kollar ni ens då? och till den där jävla bögen som bor u-a trodde du hade slutat kolla min blogg för länge sen;) hahaha lilla kul varja gång att få lite publicitet:) har ju mindre och smalare händer en dig älskling<3

Jag har köpt 5 nagellack idag:D:D och imorgon ska jag hämta min älskling för den är äntligen klar hos lagningen(L) Idag vart det idrott i skolan med styrketräning och spinning och jag var ju smart och åt inget så efter vi spinnat ett tag så kände jag att det yra till i huvudet var tvungen att vingla och hämta vatten sen hade vi natur kunskaps prov jag tror det gick bra iaf:D hoppas vi får reda på våra frisörprov imorgon:)

Sen ska jag med träffa min farbor så jag kan låna min pappastjejs ipod så jag har nåt att lyssna på på väg till skolan! hoppas folk har låtar att skicka till mig på msn:D

Och bara så alla vet vad ni än kommenterar så älskar jag alla kommenterar mer publicetet = mer kärlek <3

blir videobloggar mer framöver:D

imstrong

Jag ska visa för er att jag är stark. Jag ska stå på stadiga ben på eran mark. Ni ska få se hur fel ni hade ni som sa att jag var svag. Jag ska visa hur hård jag kan va. Här i livet är det viktigt att ge och ta och nu ska jag ta tillbaka allt jag har gett, ni ska få se. Jag är inget barn längre det vet jag att ni inte förstår. I dina ögon är jag den lilla flickan som saknade sin far. Jag vet att jag är ensam mot er som är fler men jag kan visa hur stark jag är och ni kommer skingra er när jag ber. Även fast jag vet att gud inte finns, finns det säkert nåt nånstans som kan hjälpa mig finna den styrka jag behöver att stå imot era ord och inte vara veklingen som ni redan sett förut. nej den historian om veklingen inom mig är slut. Här är jag Emelie, Emelie Germundsson! Och du, vem fan är du?


<3

Snart ska jag gå ut och gå och samla mina tankar sen när jag kommer hem ska jag börja med lite mat sen ska jag dammsuga osv jag måste plugga lite till med men imorgon blir det stenhårt plugg tror jag. Har ju trotts hållt naturkunskaps prov på onsdag och jag fattar NADA! nån som kan det med celler och sånt shit? varför ska man kunna det när man går frisör?? jag fattar seriöst ingenting!






kyss i rungen





:)



Nu har jag pluggat sedan halv 5 och nu är jag klar orkar inte mer, idag tog det slut på mitt förhållande med men lika bra det. tycker ju om en annan kille tror jag så:) Va med emelie idag en stund innan hon åkte hem:( hatar att säga hejdå till folk jag tycker om :( ska snart sova tror jag imorgon blir det plugg sen mormor sen va med min lillasyster hemma sen sova sen på tisdag är det skola!! och andra avenyn på kvällen(L)
mums på det!!
Ha det bra så länge:)

e1e2



va med emelie en stund saknat  henne<3

my class



Jag går på en skola som heter Kungsgårdsgymnasiet och ligger i Norrköping, när vi började i ettan var vi 33 elever bara tjejer och det är ju anlagt för bråk eller vad säger ni? Första veckan redan bråka jag med en brud som kallat mig för hora till en tjej jag umgick med i klassen jämnt just då. Ändå vart det jag som vart upptryckt mot vägen av en lärare för jag inte hade bjudit på godis. Bråken lugna ner sig för en stund alla bytte kompisar som underkläder en del stanna kvar vid sina gamla. Vi började 2an och en del tjejer har fortfarande inte kommit upp år 6års nivån och jag förstår inte att mognadsnivån på vissa är riktigt låg nämner inga namn för det är ganska kränkande, men eftersom det är min blogg mina åsikter!!

varför kör vi  inte på rättvist sätt btudar 1 mot 1 eller fler mot fler? 6 mot än är ganska fegt eller vad säger ni? Komma fram till mig med 5 brudar bakom sig då förstår jag att man vågar kaxa men när du möter mig själv då vågar du inte ens se mig i ögonen. Jag vet att det är ett tag sen nu men jag stör mig fortfarande på allt du sa... Hoppas du kommer ihåg det själv!!

Och till er i klass jag älskar mina rullor<3

Amanda, fiia, angelica osv  kyss i rullan på er<33;)


today




Idag har det vart öppet hus i skolan, jag fick göra i ordning mina naglar hos stil och trendarna medans vi hade rast blev sjukt snyggt svart nagellack med grönt glitter som skimrar det blev sjukt snyggt sen bar det av hem till min bby, sen åkte jag till min moster och sen hem, mamma ville inte att jag skulle sova hos my bby så jag gjorde som hon sa för en gångskull. PÅ onsag har jag prov i naturkunskap ska börja plugga redan imorgon efter jag vaknat vart ute och gått en lång sväng sedan en skön dusch. Ska nog vara med min sötnos imorgon ska bli så skönt att vara ledig på måndag med:)

Ska plugga då med hade jag tänkt mig, emelie har blivit duktig flicka:D

Ska snart gå och lägga mig för är så sjukt trött så det finns inte känner mig helt förlamad!

kyss

vart lite off

har inte skrivit på ett tag för det har vart mycket i skolan och så har man ju skaffat pojkvän så nu är det fullrulle. Imorgon är det öppet hus och jag ska vara i skolan halv 10 och jag känner inte för det sen kommer vi säkert få vra kvar till 2 sen så ska jag hem till älsklingen så ska vi äta tacos och ha film kväll sen ska jag sova hos honom så mysigt!  Jag har blivit lite sjuk med mår lite illa osv!

Och snart ska  jag träffa emelie hon ska till sin kompis i boxholm och jag ska träffa henne och prata lite.. Saknar henne faktiskt hon bor ju flera mil ifrån mig:( Men till sommaren flyttar hon kankse till sin pappa i stockholm och det blir liiiiiite närmare iaf!

Så nu har jag också köpt mass blekning kankse jag har skrivit och jag ska färga lite hemma, i början tar jag nog mellan 100-200 kronor det tycker jag är rimligt pris. Det beror på vad man ska göra med håret! Så om ni vill färga och ni bor i närheten skriv till: [email protected] och märk mailet med "BLEKNING" jag klipper också där är priset mellan 100-150 kr så om ni ska göra båda kan ni märka mailet med samma som bara blekning och om ni ska bara klippa märk mailet med: "KLIPP"







kyss

päronstjärt<3



Ulalala päronrumpor är så fina speciellt när det är dina päron!


(L)

Min mobil är fuckad den ena är på lagning nu och den andra har allt lagt av typ man kan inte lyssna å musik man kan inte ta kort osv för det är glapp där minneskortet sitter men jag ska förhoppningsvis få en till ny mobil i julklapp:) Och idag har jag blekt min lugg nu är den typ brun/orange men det är rätt snyggt faktiskt:)

NU ska jag göra lite nya bilder:P sen ska jag ner med tvätten och sen ska mammableka min utväxt!!

skriver mer sen

kyss


hemma hos mig




runt i min och mammas lägenhet

VIDEOBLOGG



videoblogg:)

the truth-dont blame me

Jag vill kunna må sådär super bra som en del gör, och en del frågar  mig varför jag skriver som jag gör i bloggen nu ska jag berätta det och läs noga för jag kommer bara skriva detta en enda gång!

När jag mår dåligt eller nåt så vill jag helst inte ta ut det på andra oskyldiga, därför ville jag ha någonstans att skriva av mig, och då säger folk men skriv det i en dagbok eller liknande, men jag vill ju nå ut till dom läsare som kankse har upplevt samma sak eller upplever samma sak som kanske kan hjälpa mig välja nåt eller göra ett stort beslut. Jag bearbetar mina problem genom att skriva av mig. För jag vill inte gå till nån psykolog jag har gjort det en gång och det var inget för mig. Visst jag har kompisar att prata med och en mamma som alltid finns där!!

Men jag tycker som sagt om att skriva och berätta lite om mig och mitt liv. Och ni som inte tycker om min blogg ni behöver faktiskt inte läsa den eller hur? Jag kommer skriva som jag gör, för det är ju faktiskt min blogg!!

så kommentera nu och säg vad ni tycker?







me singing

nu ska ni får höra mig sjunga:)


:)

Ikväll blir det att vara själv ska motionera och se om någon vill sola med mig:) Eller så får jag göra det själv:)

Vet inte vad jag ska skriva om idag, funderar på massa ämnen men inget som går att skriva så mycket om:S
Ska se om nån vill fika/ses på stan idag:) sen måste jag kolla vad blonderingspulver och väteperoxid kostar så jag kan bleka bort min älskade lugg för har ju bestämt mig för att bli brunett! Ska snart städa mitt rum med och det är inget jag ser fram imot:(

ha det bra så länge


kärlek och sånt tjaffs

sombody wants you somebody loves you somebody dreams about you every single night

Jag drömmer om den perfekta killen att han ska komma en dag, frågan är ju bara när eller OM han kommer det är ju ingen som vet inte än iallefall! En sak vet jag, jag blir sjukt lätt kär jag kan träffa en person typ 2 gånger alltså långa gånger! Men riktigt kär har jag nog bara vart 3 gånger. Men jag har nog aldrig hittat han med ett stort "H" undrar om han finns:O
När jag är tillsammans med någon så känner jag mig fullständig jag känner mig "hel", specellt när killen står för att man är tillsammans och kan pussa en på stan ta tag i ens hand utan att man ber den, ligger och håller om mig en hel natt och tar hand om mig när jag mår dåligt. Jag har inte så stora krav på killar heller utan det är nog mest att jag lyssnar på vad andra säger tex om mina kompisar säger att min kille är ful så bryr jag mig ett inte ett piss jag ber dom dra åt helvete eller nej men jag förklarar att jag tycker att killen är ur gullig osv och det är ju jag som ska vara tillsammans med han eller? Bryr ni er om vad alla andra ska tro och tycka?

Jag säger som grynet skulle ha sagt " TA INGEN SKIT"


till dig sweety

här får du en bild på det snygga leendet älskling;)<3





skriver mer sen

puss på dig alex<3

so long fuckers

jag är helt slut, men det är skönt var ute och gick en timma och sen en skön kall dusch det är skönt att motionera. Man hinner fantisera och tänka ganska mycket på en timma jag kommer på massa lösningar och det är skönt:D Imorgon blir det skolan igen sen blir det nog pappa hoppas jag får sola imogron det var ett tag sen. Vet inte vad jag ska äta ikväll men det blir väl något smarrigt och vid klockan 9 så är det "andra avenyn" nu är det "brooke knows best" så nu blir det att sätta sig vid tvn:D

festande under 18 är ok?

Jag festade/drack första gången 1 månad innan jag fyllde 16 jag var ganska imot det innan sen blev det ganska mycket nu i sommras och nu har det lugnat ner sig igen visst det är jätte kul att festa men när det går till dom som är mycket yngre som tex 12-14 åringar som kommer till fester med vodka i handen vad är det? om jag hde druckit i den åldern hade jag säkert blivit full på lite lätt öl. Jag tycker det är OK till en liten del att dricka/festa innan man är 18 man får tänka lite med motta!


Och visst jag har druckit osv men jag gör det med en tanke på att inte dricka för mycket!

chao

NU har jag vart ute och gått i ca en timma det var lika skönt som alltid man blir så avslappnad i kroppen när man kommit in och duschat av sig. Imorgon måste jag plugga för jag har omprov i samhällskunskap det handlar om demokrati diktatur och monarki jag hade 2,5 poäng i från godkänt men jag kan ju bättre jag måste bli bättre!!

nu är jag trött så bloggar mer någon annan dag !!

snart kommer mamma hem och det blir god mat ikväll
loveyoubye

fuck you, fuck you very very much

Jag kom hem från min praktik halv 3, jumana hade inte så många kunder idag så hon sa att jag fick gå hem. Det var hur skönt som helst att sätta sig på tåget har haft konstant huvud värk i 2 dagar nu och tabletter hjälper inte så när jag kom hem blev det att lägga sig på soffan och vila ett tag gjorde lite banan med glass och snart ska jag sätta på mig mjukiisbyxor och gå ut och gå den vanliga rundan jag vet inte om vi tar den långa eller den korta blir nog den långa idag känner att jag måste komma ut lite!

Jag fick också en hel del sms från robin förut med, jag förstår inte hur han tänker, enligt honom är allt mitt fel och jag gör att han låter som den dumma i det här men det är ju han som avslutat våran vänskap och inte jag eller?:S Jag tycker det är dumt av honom överhuvudtaget just nu han har ju bara sin brud att tänka på.. Och usch oh fy för den sly*an!!

 

 


:O you promised

Robin, du lovade:´(


du väljer din flickvän framför dina vänner du avslutar vänskapen med mig som du kännt sen 1998, jag kan inte förstå att du menar allvar jag kan inte det! Jag kunde berätta allt för dig och du detsamma för mig visst jag kanske har tyckt om dig mer än som vän men jag försöker glömma för det skulle förstöra så mycket mellan oss... Jag har önskat dig lycka till många gåner med henne men ändå är det jag som får ta skiten, hon har nyss gjort slut med sin kille och ni har vart på g längre än det vart slut låter det som en bra tjej?

Du som alltid klagat på otrohet, jag förstår inte hur du tänker? Jag sket inte id ig när jag var med  A eller någon annan jag har alltid funnits där jag lägger inte mobilen i ett annat rum på ljudlös och skiter i att svara, jag finns alltis där för dig 24/7, har du någonsin tänkt på att det har vart viktigt? jag tror du bara tänker för stunden och inte på framtiden men en sak ska du veta gubben , Jag älskar dig och det kommer jag att göra för resten av livet från 6-års till döden- det är vad jag har lovat!

men är jag förvånad? nej inget förvånar mig nu förtiden men om jag ska vara ärlig är det mycket saker du gjort som har höppnat mig!

:)

Igår var jag på hockey med mamma, jag var hemma från skolan även igår. Jag känner mig inte frisk överhuvudtaget men men på måndag måste jag gå där med basta. Jag har ju praktik på måndagar och har inte vart där för jag har satt dit tandställning och vart borta hos emelie osv. Så bäst man går dit på måndag.. Sen på tisdag går jag bara halv dag så det funkar väl. Ska fortsätta knarka ipren och nässpray det värkar ju funka lite iallefall..
Ha det bar så länge!


"när man var liten då lekte man varje dag"

Varför kan inte allt vara som när man var liten?
Man gick och la sig jätte tidigt och man behövde inte gå upp så tidigt eftersom mamma skjutsade en, eller att man bodde nästan granne med skolan. Man kunde göra nåt dumt men man fick aldrig så mycket skäll eftersom man var bara barn. Man hade inga problem och man visste knappt vad en mobil var eller internet. Jag var 11 eller nåt när jag fick min första mobil en nokia 3310 kommer ni ihåg dom? Men liksom min lillebror som bor hos pappa var kankse 7 eller nåt när han fick sin första, visst utvecklingen går fortare men herregud jag ser barn som är 7 som har massa smink höga klackar och korta kjolar, liksom vart är världen på väg?

Jag vill åka tillbaka i tiden, jag vill kunna vara med min mamma och leka eller nåt. Även fast jag vill att hon behandlar mig som om jag vore vuxen, jag vill kunna ta det ansvaret som en vuxen gör även fast jag vet att jag inte är mogen nog. När vet man att man är mogen nog att bo själv osv? Det är svårt för snart ska jag ta körkort det kommer väl gå åt helvete, sen studenten, jobb, egen lägenhet, barn och man och hela skiten!

Det är sånt jag funderar på ibland och det är sjukt hur fort tiden går för det känns som igår jag satt på golvet i min kompis rum och lekte med barbie!



sicksicksick

fortfarande sjuk, och fyfan vad jag hatar det. Igår bråkade jag med robin(min typ bästa killkompis) och idag skiter han i mig. jag hoppas det löser sig mellan oss snart för vill inte bråka med han! Jag har fortfarande ingen ork till nåt så vet seriöst inte vart jag ska ta vägen.. jag vill ju ut och gå NU!

kankse uppdaterar mer sen;)

thin?



Försöker hitta mig själv, hitta en balans. Frågan är bara vart den balansen är. Jag har blivit sjuk nu jag har feber hostar och är täppt jag mår illa osv vet inte vad det är för fel jag känner mig helt slut även fast jag somnade runt 12 och vaknade klockan 5 jag är fortfarande trött. Och jag som vill ut och gå, jag har ingen ork och om jag kommer ut i kall luft så sätter halsen igång att pajja och jag hostar som en idiot, vad gör man då för att motionera? jag vill ju få bort massa kilo nu massa kilo som inte ska sitta på min kropp, nån som vill ha dom? its free;) nej men jag är faktiskt riktigt motiverad till att kasta bort alla kilo som är till övers kankse ge dom till nån anorektiker nej men skämto sido. i love kurvor men men lite måste man ju få bort jag måste ju vara sund också inte bara en livsälskare även fast jag kan erkänna att jag tycker omatt gå ut och gå rensa hjärnan när man går själv eller prata med mamma när hon är med det är riktigt skönt och det känns underbart att ha en mamma som peppar mig, jag kankse inte är "fet" men jag är mullig och vem vill inte vara smal eller närmare där en tjock seriöst? lite hull är bara mer att älska men det kan också bli "för mycket" less is more

så nu har jag levt mitt nya liv i snart 2 veckor, en ganska bra början men det tar inte slut än det lovar jag.

have a nice day/night

det känns inte okej

Imorgon blir det skola ogen och jag känner mig inte okej för det för jag har sjukt ont i halsen men min mamma tvingar mig också att jag ska hämta en jacka som min lillasyster ska ha. Jag slutar 5 och jag lär inte vara hemma före halv 8 så tack mamma! ska köpa blekning och väteperoxid imorgon med och bleka min lugg och sen färga brunt nån dag men det blir nog precis innan jul eller nåt för det bruna färgar jag nog i skolan. hoppas alla andra mår bra för jag gör det inte! HAVE A NICE FUCKING EAVNING


new pics



lite nya bilder:)

hårfärg?

Jag funderar starkt på att färga hårt brunt eller hel blond men det lutar mest mot brunt så mitt hår kan få vila men måste bleka det svarta först! men vad tycker ni? jag tycker hel svart men det tar as långt tid att färga det sen då så det får nog bli brunt wtf:)

VOTE!

BRACEFACE

idag blir det nog pappa förhoppningsvis eller nåt, jag har skit ont i halsen konstigt att det alltid regnar och jag blir sjuk när jag åker hem från emelie samma sak hände förra gången men men. Jag blev sams med en viss person igår och det känns bra att även fast jag tycker om han så kan jag vara vän med han sen ska jag ta ett seriöst snack med en annan ung man eller tjej kankse man ska säga för han är mer brud än jag wtf!

LINUS FUCKING JENSSEN- du måste ta det genom bilddagboken och bloggen va? jag kör ditt race nu ok?! jag har inte rört din fucking blogg varför skulle jag? du intresserar mig inte du och dina bimbo kompisar var rädd om dom gubben för annars kommer du inte ha några vänner kvar. Det var inte jag som skulle få 2000 för att knulla med en ful brud eller får 1000 kronor om du knulla med ett antal innan sommaren tog slut men du klara det inte. Jag vet att jag har gjort misstag tro mig jag vet men jag tar inte imot pengar iaf. Jag försöker förändra mitt liv gör du det? du tror du kommer kunna klara dig på att försörja dig genom bloggen med dom få läsare du har. Jag är inte ute efter att bråka men om du börjar så ska du få krig det lovar jag dig! Benrangel skrämmer mig inte!
Förstår inte hur du kunnat förändrats så mkt på så lite tid men men ha det så bra!




BRACEFACE

e1&e2

Även fast du är mer än 1000 kilometer här ifrån så vet du att du är en av dom brudar som betyder mest för mig, och om du inte visste det så vet du det nu. Det har gått sjukt fort att vara hos dig det var en sjukt bra första dag, jag kände på mig att det var ¨nåt som var fel med A oc du kände samma för den andra. Vi har ganska mycket gemensamt eller hur?

Vi har roligt ihop eller tycker du inte det? Om jag ska vara ärlig ville jag inte åka hem idag för jag vt att det kommer dröja innan vi ses igen och du är den tjej kompisen jag har det roligast med, du är lika flum även fast du är nykterist och jag diggar dig bruden det vet du! Jag finns och kommer alltid finnas för alla bråk kommer vara bakom oss, det finns ingen anledning att bråka om vi har det så bra som vi har det nu!

hoppas det blir utomlands om ett år baby<3 love you(L)



you and me

im in love with you and im sorry

Im sorry mr.a!

Nu är jag hemma igen men jag mår lika dåligt som när jag åkte jag mådde bra därnere och på vägen hem men sen kom bomben men jag kände det på mig så det är chill, robin stöttar mig just nu bästakillkompisen sedan 1998<3 jag hatar att jag skulle falla för dig pladask utan att veta riskerna men jag visste att det skulle hända. jag visste att bara ville leka jag kände det i kroppen.

Aja nu ska vi vara glada AIK vann igår omg im så happy:P så kule att retas med PENK:D

aja tack för en bra weekend emelie- älskar dig<3


RSS 2.0