Feber och ont i halsen!

Feber och ont i halsen är inget kul när det ärsommar kan jag lova! Jag kallsvettas oc känner mig helt yr när jag ställer mig upp jag hatar att vara sjuk:( men vad ska man göra? vet inte vad jag ska skriva om nu men jag ska lära mig hur man får upp videoinlägg på bloggen så jag kan göra det för det är nog så mkt enklare speciellt när man kanske är lite kraslig också! Usch intte kul att vara sjuk när det är såå fint väder ute!




puss så länge<3

Sick today

Idag är emelie sjuk!

Jag har feber och ont i halsen har ont i knäna och mina handleder tror fan jag dör snart! men men nu ska man inte klaga nu ska man vara glad och framåt min ena lillebror jonathan fyllde 10 idag btw så grattis till han! vet inte om jag skriver mer sen men vi hörs snart!

Puss så länge<3

Veckans babe


Linus Jensen blir veckans babe

Han lyssnar när man vill prata och han är urgullig! Hade så jävla kul med dig och emelie i uddevalla för ca 2 vecka sen mums på det va det :) Saknar dig kan jag lova men vi kankse ses fler gånger! Han blir veckans babe för han är en av få killar jag kan lita på!

glöm inte att nomenera er till veckans babe nästa vecka!

puss så länge<3

Metaltown eller P&L?

Nästa år funderar jag på nån festival och dom jag har hört mest om är P&L(peaceandlove) och Metaltown men jag undrar bara vilken!

Den artisten jag vet mest om som var på metaltown var en besvikelse för alla där och det var marylin Manson han fick ett - i tidningen istället för en stjärna tror det va 5 stjärnor man kunde ha så det lät juh inte så bra!

Sen på P&L så var juh håkan Hellström där och han va tydligen bra men va kan man vänta sig egentligen? Jag tycker ni som läser detta som har vart på någon av dem här festivalerna kan kommentera så jag kan överväga vilken av dom jag ska spara till för festival tycker jag det ska bli!



puss så länge<3

Bilder från fredag



Jag innan jag gick


Jag och jonna på station

jag och elin på station

bästa brudarna (jag elin och jonna)


As kul kväll kankse fick i mig lite för mkt men men det gick kom ju hem iaf! vet inte vad jag ska göra ikväll eller nåt men jag hittar säkert på nåt! kommer mer inlägg sen ! Tänkte utsee veckans babe ikväll eller om det blir imorgon!

puss så länge<3

tonight

Tjatja!

Kom nyss hemifrån elin och jonna! åt tacos nyss vart as hungrig! pratat med emelie har jag med gjort! Jag, Elin, Jonna och skäggo har suttit hemma hos tvillingarna och tjötat, åkt bil vart på donken osv Imorgon tänkte jag kora veckans babe som glöm inte att anmäla er! ska uppdatera bättre imogron lovar!

puss så länge<3


Min kväll

Snart kommer en kille och hämtar mig vi ska ut till elin och jonna det blir nog kul för dom bor mitt ute i ur skogen vet i fan om vi kommer hitta! Senare kommer bilder från igår! har bara på mig elin och jonna innan allt börja men men det blir bra!
Puss så länge<3

Partyparty

Hej hej bloggen
sry för dålig uppdatering!

Igår var det party med tvilingarna fredrikson<3 (kommer bilder sen) sedan kom det ju lite pöjkar och skäggo(rikard) kom från stockholm för att vara med brudarna! Det var kul inte så jätte mkt party utan mer mysfest:) Det värsta är ju dan efter men men det får man ta om man ska ha det kul!! Ikväll blir det tacos Me love!

Jag längtar tills söndag för då kommer min saknade person hem! (me love love)

jag skriver nog mer sen! Ha det bra

Puss så länge<3

Fredag

Idag kommerj ag inte skriva så mkt ska festa och så men vi hörs mer imorgon kommer bilder med mera<3

puss så länge<3

Tranås

Kom precis hem ifrån tranås, har vart med världens bästa Jennifer! Vi har ätit glass och träffat Lars:D Imorgon blir det broarnas dag i mjölby sen fest med Elin<3 och några till förstås helt underbart! Den som har fått mig på mest bra humör idag är nog Jennifer och linus:D Tack bby för du ringde<3 Glöm inte att anmäla er till veckans babe!

Puss så länge<3


Veckans Babe

Nu kör vi igång igen med veckan babe kom med en nominering erat namn och just varför du ska bli veckan blogg!

Puss så länge<3

Veckans Babe

Nu kör vi igång igen med veckan babe kom med en nominering erat namn och just varför du ska bli veckan blogg!

Puss så länge<3

Imorgon=Festa

Hej hallå bloggen!

Idag åkte jag och mamma och handlade mat till mig i helgen jag valde ut ugnspizza, tacos och pulvermor(alla typ hatar det men jag älskart) Sedan köpte vi lite godsaker tills imorgon för imorgon blir det FESTFESTFEST!
Det tål också att nämnas att det är broarnas dag i mjölby typ massa männsikor som säljer saker i stånd och sånt:S
Aja mycket männsikor som samlas här då så mums på det:D
Sedan tror jag nog att jag måste sova hos min moster imorgon natt för mamma vill veta så jag kommer hem ordentligt!

Sedan är min gullegris på P&L längtar som fan tills den personen kommer hem Nämner INGA namn men den personen vet förhoppningsvis vem den är!


Bara några få dagar kvar tills vi flyttar nu mums på det med!

Skriver mer sen

puss så länge<3

Männsikor jag beundrar



1. Personen jag beundrar mest är min mamma<3
Hon är den bästa som finns ställer nog alltid upp!



2. En till person jag buendrar  är Linus Zebrah
Jag tjatar om det igen att han är sig själv men det är faktiskt så att det inte är många som kan vara sig själva utan gömmer sig under ytan under ett skal av lögner. You go man<3


3. En till person jag beundrar är emelie westerholm
Även fast alla tycker att det är fel att hon är oskuld står hon för det och jag beundrar henne för det och för att hon vill förlora den med den rätta! You rock<3

Det finns fler personer jag beundrar som typ min mormor och morfar men jag har inga kort på dom på datan! Men dom beundrar jag för att dom har låtit deras kärlek hållas vid liv sedan min mormor var 15 hon är liksom 60 idag. Dom är nog lika kärleksfulla än idag!

Puss så länge<3

Igår

Min kusin Alfons fyllde 2 år igår!
Han är världens sötaste<3





idag har jag solat:


Och så här såg jag ut på kalaset:



I can see you:


Så det va lite bilder från igår!
Hoppas alla mår bra och så jag skriver mer sen!
pusssåläänge<3

sola

tjatja bloggen!




Idag har jag bara solat och vart ute och gått. Idag har det nästan vart för varmt för att gå ut och gå! Och jag hittar inte min kabbel till mobilen så jag kan föra in bilder:( usch på det! Jag är väldigt trött men det blir man ju i solen så det är ju inte så konstigt! Ha det så bra så länge!

puss så länge<3

Nere på botten

Just nu känns det som jag nuddar botten igen, Precis när jag har kommit upp till ytan för att ta luft så tappar jag andan och sjunker ner igen. Jag vet inte vad det är som händer med mig men jag känner ingen lust och ingen ork till att göra nånting! Där jag bor nu har jag inte så många vänner som jag hade förr. En del ar lämnat mig på grund av mitt beteende och det har jag bara mig själv att skylla, men det är ju inte bara ens fel att 2 bråkar?

Ett hål inuti känns det som hålet blir bara större när nån säger något "dumt" , klagar på mig eller klankar ner på mig tex säger att jag är ful osv. Det gör mig så arg att jag fortfarande tar åt mig, Jag är ju van nu jag ska inte ta åt mig längre jag ska egentligen resa mig upp och bara gå därifrån men jag låter huvudet hänga oc jag låter dom se att jag tar åt mig och att jag är ledsen! Tro mig jag vill inte visa det för någon, men jag är för svag!

Arg på mig själv, jag blir så frustrerad när jag inte kan hantera detta fortfarande även fast jag har vart mobbad sedan 6års och det slutade i 9an kan jag fortfarande inte ta kritik. Jag faller, faller som en sten man släpper som sedan landar med en duns på marken! Usch jag vill inte känna så här fattar inte varför jag gör det heller.

puss så länge<3

Veckans babe blir?

LINUS "ZEBRAH"



Han blev veckans babe för att han är sig själv! Jag diggar hans stil hans sätt att vara han är helt enkelt unik! Även fast jag inte har träffat honom efter jag fick reda på vem han var så betyder han ändå något! Han är liksom som ingen annan en sån som man värkligen kan lite på i vått och torrt!

Så kom ihåg det linus du är unik du är bäst på att vara du och du ska aldrig vara någon annan än dig själv det finns väldigt många som älskar dig för den du är och det ska du vara stolt över!

Så grattis till att bli veckans babe på min lilla blogg<3

Puss så länge<3

Mobilbloggar

Hej bloggen! Idag har jag inte haft datan nånting kommer in i natt och skriver lite mera! Jag skulle kora veckans babe idag men jag gör det så fort jag har chansen att få en bild på den personen som har blivit veckans babe! Ha det så bra så länge! Puss så länge<3

"Larry"

Så fort man inte är som han vill att man ska vara så blir han fly förbannad. det är inte bara jag som tycker så utan jag har en till brud som känner samma har så mkt ilska i mig pgr av honom som jag skulle kunna skriva om men jag orkar inte! egentligen ska man inte lägga så mkt tid på idioter som jag gör just nu jag ska skriva mer om detta imorgon för nu vill jag bara läsa Zebras blogg sen ska jag sova!

Puss så länge<3

förändringen


Så är såg jag ut för ett år sedan ungefär:O



Jag i Januari



Jag i fredags:)


Ser ni hur mycket man kan förändras?

Innan det första kortet hade jag svart hår men det får ni inte se för jag har inget kort på det men men vet inte men jag bytter nog hårfärg snart igen. Vilket tyckte ni va snyggast?

Puss så länge<3

Ego? Javisst

Det finns ett par människor killar som tjejer som ar sagt till mig att jag är egoistisk.
Dom tycker att jag är det för att jag inte tycker om att gå ut utan smink eller utan mitt löshår. Jag tycker att jag är ful utan smink och utan löshår måste jag var ego då? För att jag vill att ni ska ha nåt snyggare att se på? Jag tycker inte det. Dom flesta gör det så varför ska man just bli kallad ego för det? Det är ju inte så att jag går runt och bara pratar om mig själv!

Jag tycker om att vara snygg so what? you´d better love it






somtimes like this


and sometimes like this

Puss så länge<3


1 månad kvar!

Bara en månad kvar till jag fyller 17:D OMG festa festa kan jag lova!


Kan inte fatta att det snart gått ett år sen jag fyllde 16?



puss så länge<3

dont forget

Tänkte kora Veckans babe imorgon så glöm inta att kommentera om varför just du eller din kompis ska bli veckans babe!


Tjatja bloggen!
Idag vaknade jag av att min lillasyster ringer och är jätte sur. Hon kommer hem och jag ligger fortfarande och sover då börjar hon kasta massa skor på mig:S Jag ringer mamma för att hon ska kunna prata med min lillasyster så att hon slutar men då får jag all skuld precis som vanligt men men vad ska man göra åt saken! Fick nyss reda på att jag får mitt studiebirdag i juni med så om nån vill att jag ska följa med och göra nåt kul så säg till jag hänger gärna på! Jag vill åka till liseberg så ja ska fråga min andra lillasyster om vi kunde åka dit med typ farmor. För er som inte vet så har jag 6 syskon 2 hos mamma och 4 hos pappa:P Tänkte berätta vad dom heter oc hur gammla dom är med jag börjar med mammas barn:
Emma 12 år
Jonathan 10 år
och sen pappas barn
Johanna 13 år
Kevin 9 år
Nellie och Ella 3 månader

Så jag är äldst med andra ord ganska skönt men små syskon är väldigt jobbiga ibland, men man ska inte klaga!

Det är sol ute idag med sjukt skönt men det blåser ju sjukt kallt så man kan ju inte bada hoppas att vädret med bad och sol kommer snart asså!

Kom igen nu kom med förslag på vad jag ska göra i sommar



Puss så länge<3

Zebrah<3

LÄS DENNA BLOGGEN
GUDEN PÅ ATT SKRIVA

Jag kan inte sluta läsa gör inte det ni heller
ALLA älskar Linus Zebrah

www.mrzebrah.blogg.se



PUSS&KRAM


need some love on my own

hej bloggen just nu sitter jag vid msn och pratar med en gullig kille:) Jag behöver också lite kärlek ibland! Just nu är jag i en period där jag behöver mycket kärlek tror jag iaf det känns så. Jag fick nyss reda på av min mamma att jag inte har någon dörr till mitt nya rum:O snacka om att jag ska köpa en då asså!

En tonåring utan en dörr funkar inte kan jag lova!! i wanna make some love you know;) skojar bara:)

Jag vill hitta nåt att argumentera om som typ dollyblond om sin självkänsla men jag vill inte vara en copycat så jag ska prata lite med henne om hon tycker att det är ok om jag går in på samma spår men inte skriver om samma saker.

pusssålänge<3

This is me


THIS IS ME



Just the way you like it



EmelieIdaLouiseJohanssonGermundssonHultman

PUSS&KRAM

flytten

I helgen får jag och mamma nyckeln till lägenheten som vi ska flytta till:) Jag längtar som fan vill flytta in idag men som sagt är det ju typ 6 dagar kvar tills vi får nyckeln! Vi ska bo i en trea mina 2 syskon ska va där typ varannan vecka jag kommer vara mycket själv hemma för att mamma jobbar så mycket och sen nu på semestern ska hon iväg ganska mycket och jag ska vara själv hemma fett nice säger jag bara:)

Jag tänkte rada upp lite bloggar jag läser varje dag och varför: (länkar inte alla)

Emelie Westerholms a.k.a Amy wester
www.amywester.blogg.se
jag läser den för att följa med i hennes liv kul att läsa se på bilder med mer:)

Paulina "Paow":
läser jag för att hon är en sån fjortis som man bara måste tycka om eller rättare sagt man lär sig tycka om.

Desire´s blogg:
Paows bästa vän samma sak med henne som med Paow man lär sig att tycka om henne som med alla andra fjortisar

Linus Zebrah:
www.Mrzebrah.blogg.se
läser jag för att han är så sjukt bra på att skriva!


Puss&kram så länge<3


Chilla framför tv:n

nu vill min syrra ha datan så jag ska sitta framför tvn och chilla lite kankse gåt ut och går det vet man aldrig men vi hörs ikväll mina raringar<3

PUSS&KRAM

nothing to do

Just nu ligger jag i min säng oc kollar på ett sjukt program på tv "mommas boys" Det är helt sjukt där mammorna ska försöka få sönerna att välja dom tjejerna som dom tycker om mest det är elt sjukt mammorna blir jätte ledsna/arga om man inte väljer det dom vill att man ska välja! Fast det är ganska bra och underhållande men ändå mammorna kankse borde tänka på vad deras söner vill oc inte vad dom själva vill!

Ikväll händer inget mysa framför datan och tvn:D Vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu men det kankse kommer lite mer underhållande text ikväll ha det bäst<3

puss&kram






Bby Baron<3

Snart ska jag gå ut med min hund baron en lång promenad ska bli skönt tänkte gå lite i skogen med min stora svarta älskling:D Ikväll blir det mys med min andra älskling (datan) såklart;) hihi Just nu diggar jag lite musik och gör mig iordning kommer in bilder ikväll tror jag:) Det har blivit lite fint väder idag men inte sånt sol och bad väder som man vill ha nu när det är sommar.


Jag är öppen på alla förslag om vad jag ska göra i sommar för jag har inget bestämt än om vad jag ska göra! Så hör av er<3

ÄLSKA MER<3


PUSS&KRAM


dagen efter imorgon


give me a reason to so goodbye give me a good reason not to cry


Jag är trött, jag saknar väldigt många vet inte riktigt vad jag ska skriva. Idag har jag vart ute och gått med min underbara hund som jag saknade massa när jag var borta! Jag vet inte vad jag ska göra i sommar några kankse kommer och sover hos mig i lägenheten men inga datum bestämda! Jag ska till köpenhamn 21-22 juli på min födelsedag kommer vi hem:( Jag som vill vara hemma för en gång skull på min födelsedag! Men men det är ju ett tag kvar tills dess men jag vill festa lite på min födelsadag så jag får la hitta någonstans! Nån som vill träffas i sommar kommentera eller nåt hehe?;)

PUSS&KRAM

Veckans hiss och diss

DISS

1. Mjölby-
Jag tycker inte det är skönt att vara tillbaka till mjölby det ända jag saknat är typ mamma och henne går det ju att flytta på till vilken stad som helst

2. Falska vänner- Ena sekunden är man seras bästa vän sedan är man deras största hat objekt som man går runt och snackar skit om.

3. Mina pigment- Jag hatar att det tar 10000 år för mig att bli brun även fast jag spenderar många timmar i solariet usch usch

HISS

1. Sanna vänner-
Jag älskar dom vänner jag värjkligen kan lita på dom som jag kan berätta värkligen allt för. LOVE YOU<3

2. Spotify<333- Den som komiit på det är ju ett geni:O så jävla smart person tack <3

3. Flytten nästa vecka- För er som inte vet det så flyttar jag nästa vecka med min mamma från hennes man. Närmare stan i mjölby and i love it väntat på detta i 14 år nu ÄNTLIGEN<3


Det var min hissa och dissa denna vecka:)
PUSS&KRAM


VECKANS BABE

Veckans babe

bilden som jag gjorde fungerar ju inte att ladda upp men skriv en person dig själv eller någon du känner och en motivering så kommer det inom kort en hyllning på bloggen:)

Puss&KRAM

Skriver senare ikväll

MIn syrra ska ha satan som vanligt jag ska göra mig iordning och gå ut och gå lite sen vet jag inte vad jag ska göra:)

Kör nog en hiss och diss senare ikväll sen ska jag köra igång veckans babe
puss&kram

förlåt för min åsikt

nu är det såhär att jag säger precis vad jag tänker och vad jag tycker och det får ni leva med. Han som jag senast skrev vad jag tyckte och tänkte om vet jag en hel del om men han frågar inte mig utan min kompis om varför jag skrev så men hur fan ska hon kunna veta det? Det är bättre att du frågar mig isytället för att fråge henne eller vad tycker du? Ibland är folk patetiska som tror att alla i ens omgivning vet vrf man skriver jst så på sin blogg men just som att jag ska fråga gaybloggaren varför kissie skriver en viss sak på sin blogg liksom? fråga mig istället!! Men jag måste ju tydligen förklara för dig här vrf jag skrev så för du har ju blockat mig på bilddagboken och på msn och jag har inte ditt nummer och jag tänker inte lägga tid på att leta efter det heller!

Jag har hört om så jävla mycket du har gjort därför blir jag så sur och det du skrev på din blogg heromdagen och sen tog bort det var ju väldigt moget? Jag står för vad jag säger och för vad jag gör, för det du med så kankse det hela blir bättre! just nu måste jag göra som du använda bloggen för att kunna "bråka" med någon men som sagt så kan jag inte kontakta dig på nåt annat sätt! Men du kan ju fråga hon som du fråga varför jag skrev så här om vart du kan kontakta mig så jag kan få förklara för dig på riktigt lite svårt att bara skriva så här men ha det bra så länge så kankske vi hörs!
loveyou(not)

puss&kram

Min vecka i Hunnebostrand

Nu ska jag köra lite kortfattat om varje dag i  hunnebostrand:)

Fredagen:Jag åkte buss från mjölby till Torp terminalen i uddevalla där jag mötte Emelie och Henke penk. Jag och emelie satte oss på bussen hen till henne och sedan städa vi på hennes mamma jobb sen gick vi väl typ och la oss.

Lördagen:Åkte vi till göteborg med Henkepenk , kåmi, glenn och en som jag inte kommer ihåg vad han heter. Vi kollade på bio och åt donken det va mys. Sedan sov vi i malins lägenhet i uddevalla.

Söndagen:Vi åkte tillbaka till hunnebostrand

Måndagen:Vi åkte och va med linus i uddevalla badade i landbadet utanför uddevalla det va gött som fan:)

Tisdagen:Vi åkte hem till emelie sen tog vi det mest lugnt

Onsdagen: Linus kom till hunne bo det vart glass, kubb och photoshoot:D

torsdagen:Vi åkte till smögen med kimberly(tror hon stavas så) sen åt vi mat hemma hos henne på kungshamn på
kvällen

Det har vart jätte kul längtar redan tillbaka:) Emelie och jag har ju så jävla kul ihop:)

Nu kommer lite bilder:

jag, linus och emelie:D



Jag och emelie ute in the sun

kommer  mer sen:)

puss&kram

Imorgon är det bussresa-MJÖLBY

hej hallå
Imorgon ska jag hem jag kommer sakna allt här men mest emelie och alla människor såklart det är väldigt annorlunda här än vad det är hemma vet inte hur jag ska förklara varför men det är väldigt annorlunda om man inte visste att man kvar i sverige skulle man kunna tror att man var någon helt annanstans på jorden. Denna vecka kommer jag skriva as mkt om sen är jag kommer hem den har vart sjukt bra med många skratt mycket prat och mycket kul:) Jag skulle kunna komma tillbaka hit det kommer jag säkert med.. Man kan ju inte vara ifrån snarko sålänge<33
Ska bara säga att våran pakt funkar som den ska jag är omoget äpple:D det gröna! Linus är det röda sexiga äpplet det mogna och emelie är det bruna ruttna äpplet ska skriva mer om det när jag kommer hem!

PUSS&KRAM

hello bitches<3

Hej!
jag har typ inget att skriva just nu känns det som men när jag kommer hem(påfredag)
så ska jag lägga upp bilder och mass text kan jag lova kankse en och annan video blogg:D
idag har jag och emelie vart med linus i från uddevalla sjukt snäll kille asså:D söt ärhan med men det är ju ara ett + att ha snygga kompisar men man kan ju inte rå för att emelie och jag är snygga liksom;) heheh nej men skämto sido.. vi har tagit kort och massa men nu orkar ja inte skriva mer:)

PUSS&KRAM

R:W inte öde

Asså du är så jävla wannabe nu har du börjat röka och snusa det är ju så moget menar jag att man kommer på att det är "coolt" efter 18 år som det står i dina papper att du är! Men i sättet så är du fan nere på lågstadie nivå. Kan inte prata IRL utan måste ta till sms, msn och telefon. Tycker du att det är moget? Det tycker inte jag! Visst det är inget fel att bara umgås med tjejer men det kanske inte bara det man baserar slutsatserna på. Du är wannabe tjej och du är gay but you dont even like boys. Du säger att du älskar nån men sedan kommer den med en fråga och så är det över det är inte kärlek enligt mig men det kan du ju intala dig att det är. Det är bara du som förlorar en helt fantastisk och underbar tjej på detta! Du kommer aldrig få någon bättre för du är inte ens värd nån som henne men det kankse du kunde lista ut sjäv efter som att du hållde på som du gjorde! Du är helt fel ute killen du är helt fel ute!

chilla lite med bloggandet och ta tag i ditt liv för nåt behöver förändras och det är du!

peace bro

Hej hej orust;)

Snart när vi har gjort iordning oss städat och ätit ska vi till malin som bor typ på orust det ska bli fett nice kanske blir dricka och grabbar ikväll kankse får sig en puss eller nåt HAHA skoja bara.. men men jag kommer skriva mycket mer när jag kommer hem igen blir lite svårt nu asså:) men ag lovar att det kommer komma upp bilder och mer på min vecka i Hunnebostrand video bloggar kommer komma och så vidare:D hoppas ni har det bra och så vidare där ute:D
Puss&kram



jag och emelie



OMG vi är såå snygga<3


hot on a summer day



Sitter vid snarkos cpData

Jag sitter just nu vid emelies cp data musen är helt CP:) så jag skriver mer sen ha det bäst stor flodhäst:D

Puss&kram

Baksmällan:)

Vi ska snart dra det blir Gbg med snarko och the boys vi ska se baksmällan på bio:) Men men vi vet ju inte om vi har nånstans att sova så det kankse blir att vara hemma.. hoppas i hittar nånstans att vara:D
puss&kram

tjabba, tjena, hallå:)

Tjatja snart drar vi till torp sedan blir det Gbg med tha gang:) det blir bio men vet i fan vilken film asså:S Men nice att va med the boys and the snarko<3 Vi har vart på Emelies mammas jobb och gjort mat till en brud och en tärna as fin frisyr fick dom oc h as fina kläningar skulle dom ha:O Nästan så man längtar tills det är ens egen tur asså! aja imorgon vet jag inte vad det blir än men det blir la lika gött för det fan.

love<3
puss&kram

Godmorgon på er alla;P

Godmorgon :) nu har jag och emelie vaknat nu ska vi dra ner till hennes mammas jobb och hjälpa till sen blir det hem göra sig iordning sen blir det nog att va med henkepenk och gänget;) schooo bre säger jag bara:) Det är fint väder idag min diss till det dåliga vädret kankse hjälpte;) ha det så bra så skriver jag senare:)

ilybitches<3

puss&kram

godnatt<3

nu ska snarko och jag sova mysa att sova i dubbel säng med världens bästa emelisar:D Godnatt och sov så gott<3


Puss&kram

hissa&dissa

HISSA&DISSA




Hissa:

1. Emelie Westerholm-
För att hon låter mig komma till hennes fina hus i hunnebostrand i en hel vecka kommer blir mums mums på denna vecka kan jag lova<33

2. Mobiltelefoner-
hur skulle jag klara mig utan mina fin bruna vackra sonyericsson?:O ingen musik, inga sms, inga telefon samtal och inte mms:( Därför hissar jag min mobil telefon och alla andra mobiltelefoner:)

3. Min mormor och min mamma<3- För att dom alltid ställer upp för att dom litar på mig hela tiden. Ni är dom bästa<3


Dissa:

1. Robin Wahlström-
Han tror att han är största bloggaren men han är bara en liten kille som kommer ifrån ödesögh han ska starta krig mellan bloggar:S OMG killen väx upp puss på dig<3

2. Dåligt väder- Solen kom fram nu då vart tog du vägen? Denna vecka jag är borta tycker jag att du kan komma fram så jag får sola och bad? plz<33

3. Långa bussresor- Idag har jag suttit på en buss i ca 6 timmar.. men jag sov typ 2 men det är ändå blä på det att det ska ta så långt tid:S


Detta var min första hissa och dissa vill ni att jag ska fortsätta med detta så kommentera gärna!<3

PUSS&KRAM

bullshit

Nu är jag trött på alla som tror att dom är nåt, alla om snackar skit och alla som är wannabes men inte erkänner det!

Jag är mig själv och det har jag alltid varit haft mitt hår på ett speciellt sett haft mina kläder i "min stil" jag har provat att vara någon som jag inte är men det känns så fel jag tycker man ska vara den man känner sig bekväm med att vara! Te.x om man vill umgås med killr om man är tjej så tycker en del det är fel med det men det kan ju vara så att man kommer bättre överens med killar för tjejer eller tvärt om. Men det finns ju också en del som tror att dom är dom största bloggarna som finns nämner inga namn men tror ni känner det på er ( Du är en wannbe fatta det så känd är du inte) och om man skriver typ 20 långa inlägg om dagen vilket liv har man då lixx? jag fattar inte riktigt det men visst kankse är kul att läsa men vadå att leva ett liv i sin data? Och starta krig och grejer va fan lever du i för värld? herregud get a life fjårtisboy;)


snart ska jag och snarko sova btw<33
love
puss&kram

Hunnebostrand och Snarko<3

Nu har jag kommit fram eller det var ett tag sen, vi kom först hem till Emelies fina hus (fyfan jag trodde hon skoja när hon sa att hn bodde i värsta lyxvillan:O) men fint som fan var det sedan åkte vi ner till hennes mammas jobb och städade sedan åkte vi hem och nu sitter jag här:D Jag och emelie ska väl sova någång framör vet ej när än;) Men imorgon blir det inte sovmorgon för jag och emelie ska ner till hennes mammas jobb och och hjälpa henne lite hon ska göra brud uppsättningar och emelie ska göra mat till dom jag ska väl kolla på emelies mamma om jag får för tt se hur hon gör eftersom att jag går frisör;) Aja glad att jag har kommit fram och att jag inte tappa bort mig på väggen:O Det var en jävla tur:D

puss & Kram på alla så hörs vi<3

snart bär det av

Tjena hej hallå:D

Just nu sitter jag och kollar på Beck-gamen med min lillebror. Han är så jävla söt han sa att han kommer sakna mig as mycket nu när jag ska bort. Men ändå ska det bli skönt att komma bort och tänka lite. gud såå skönt:)
Jag har ännu inte fått några kommentarer om  vad jag ska skriva om här. Men jag funderar lite jag har kollat frunt på andra bloggar och typ tänk att börja med veckans babe, hiss & diss, dagens klädsel osv

Kom med mer förslag och sånt vill ni se mkt bilder eller sånt?

Jag kommer ta till mig allt som ni kommenterar och prova på det mesta av de förslag jag kommer få.

Ha det så bra så hörs vi;)

Puss&kram

Hej då Mjölby, Tjatja Hunnebostrand:D

Snart åker jag till hunne bostrand så jag tycker ni ska smsa lite för jag har inget att göra i 5-6 timmar då jag åker först från mjölby till Gbg sedan från Gbg till uddevalla där emelie möter mig sedan blir det hunnebostrand YIPPIE<33:D
Kommer bli en as bra vecka med mysiga folk specellt snarko och fisken<3

Men jag kommer sakna mamma tror jag;P Jag kommer nog blogga mer när jag kommer fram nu ska jag städa lite i mitt rum, packa, göra mig iordning och sedan köpa färdkost innnan jag sätter mig på bussen mot Gbg:)<3

Puss och kram<333

love you snarko<3

AMYWESTER

Läs denna grymma tjejs blogg hon är grym, bäst och allt;) Hon skriver underbart man blir fast i hennes skrivande<3
Emeliewesterholm A.K.A Amywester

love you ho<33




www.amywester.blogg.se


imorgon åker jag

Imorgon drar jag först till norrköping för skolavslutning sen hem och packa klart sean drar jag till hunnebostrand och emelie:D Så ni får vara sociala när jag åker ner för jag ska sitta på bussen 5-6 timmar typ:/ rings sms vad som helst:)
Jag åker 15:40 ifrån mjölby sen ska jag till göteborg sedan bytta mot uddevalla sedan blir det hunnebostrand:D

Såå vad har jag gjort idag jo jag har kollat på mina syskons skolavslutning sen har jag pratat i telefon med emelie och fisken malin:D MUMS på sill anjovis och lax säger jag bara;) Sedan tog jag en tupplur;) det va så jävla skönt att sova ett tag!

Ska bli så skönt att åka imorgon och träffa snarko<333

kommentera lite nu då?:D

vad tycker ni jag ska skriva om?

puss&kram

välkommen till min nya blogg

I denna bloggen kommer jag skriva om min vardag m vad jag tycker och tänker om saker och så vidare.
Ni får gärna komma med förslag om vad jag ska skriva om och så vidare:)
tycker ni jag ska göra video bloggar tex? vad ska som innehålla och sånt:D
ska börja berätta lite om mig själv.

Om mig:
Fullständigt namn:
Emelie Ida Louise Germundsson
Smeknamn: inget speciellt
Hårfärg: Blondt med svart slinga i luggen
Ögonfärg: grön/blå/grå
Längd:
1.62
Ålder: 16 år 17 snart
Född: 22 juli 1992
Födelse stad: Linköping
Bor: Mjölby
stjärntecken: kräfta
älska
r: Jag älskar min familj & vänner
Hatar: Jag hatar otrogenhet och falska människor
Favorit bok: magdalena graffs självbiografi:)
Favorit film: P.S i love you
Favorit mat: tacos
Favorit sport: speedway
Favorit musik: GIllar allt faktiskt. men mest hiphop & punk.
Mina idoler: Idoler har jag inga direkt
Mitt bästa semesterminne: Turkiet OFC<33
Mitt pinsammaste minne: jag vet faktiskt inte men jag tror det va när mina syskon kom in väldigt olägligt;)
Om jag var känd, vad skulle jag vilja vara: jag skulle vilja vara sångare
Min största kärlek: Markus Hjertzell tror jag men det va länge sen
MItt liv om tio år: ska jag ha barn man o jobb;)
Detta gör mig glad: min familj mina kompisar och dom jag tycker om


Bloggen
Hur kom jag på mitt blogg namn: Mitt namn kom emelie westerholm på antar jag det är ju hon som gjort bloggen;)
Varför heter jag så: Jag vet faktiskt inte:S haha
Hur ofta kommer jag blogga: så ofta som möjligt, ska köpa trådlöst internet snart!
När startade jag bloggen: jag vet inte men jag började skriva idag 11 juni:)
Vad kommer jag blogga om: Jag kommer blogga om allting. har du förslag så skriv och kommentera!
Vad ni ska göra: Ni ska kommentera, läsa och vara glada!
Varför: För att jag tycker det är kul att få respons!
Bilder:  Jag ska ha med mycket bilder och så på allting

VÄNNER:
Har du mycket vänner: tillräckligt !
Trivs du med dina vänner: Ja det har blitt bättre iallafall
Bästa killkompis: Robin ludvigsson
Varför: för att han är den bästa som finns<3
Bästa tjejkompis: Emelie Westerholm , sofiia strandin och angelica myrdahl<3
varför?Emelie: för att vi har det så jävla kul pratar om allt och jag kan va mig själv med henne<3
sofiia: för att hon lysnnar hon förstår mig <3
angelica: för att hon är snäll har kul i hop med henne lysnnar och förstår<3
Har du någon gång vart kär i en bra killkompis: ja det förstörde allt
Bor dina kompisar nära eller långt bort:  långt bort:(<3
Föredrar du kill eller tjej kompisar: killar lätt! tjejer pratar mest skit snack men jag har ju mina brudar do mräcker<3
Kommer bäst överens med yngre el äldre: spelar ingen roll;)


MIN FAMILJ:
Hur många familje medlemmar: 9 st
Vilka består det av:  Mamma - Cathrine 38 år
pappa - tony 37 år
lilla systrar - emma 12 år , johanna 13 år och ella och nellie 2 månader
lillebröder- kevin 9år, jonathan 10 år
Är dina föräldrar skilda: Yes, det är dom.
Vem bor du hos: Mamma
Har du halv syskon och låtsas föräldrar: en låtsas pappa o en låtsas mamma
Trivs du: sådär

UPPGIFTER:
Msn:   [email protected] Bilddagboken: emelieg Lunarstorm: emelieggg

www.amywester.blogg.se

jag har nyss gjort emelies blogg.
inte så speciell har inte riktigt tid! hoppas de funkar iallafall!
kolla gärna min blogg - www.amywester.blogg.se

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0