Dag 5 – Vad är kärlek

Kärlek är så stort så det inte finns ord
Det är ömhet närhet förtroende tillit ömhet allt på en gång man ska vara bästa vänner men även kunna vara helt neutrala och kolla in i varandras ögon för då vet man vem man är kär i:)

Dag 5 – Vad är kärlek

Kärlek är så stort så det inte finns ord
Det är ömhet närhet förtroende tillit ömhet allt på en gång man ska vara bästa vänner men även kunna vara helt neutrala och kolla in i varandras ögon för då vet man vem man är kär i:)

Dag 4 – Det här åt jag idag

Äter aldrig frukost så just nu har jag ätit ett glas med vatten:)

Dag 3 – Mina föräldrar

Cathrine Germundsson
Vi bråkar men vi älskar varandra mest av allt.
Min mamma som är 39 år bor också är i mjölby i en lägenhet med sina andra barn Emma och Jonathan:) Just nu äger hon nyfiket men det håller på att säljs. Hon har en hel del jobb meriter som massör kock m.m

Tony Hulman
Mina pappa bor i Ljungsbro med sina andra barn Ella Nellie Johanna och Kevin, med sin sambo. Han äger också ett företag fisk och skaldjursexpressen :) Han har också en hel del jobb meriter som ex: piercare klädbutiksägare m.m

Älskar er båda

PINSAMT

Jag kollar på Ung och Bortskämd och vem fan är det åker ut? jo hon som gör mest av allt på grund av ett bråk som hände förra veckan. Ellinor har gjort bra ifrån sig hela tiden!!!!!

Och den där jävla pappan till paulina vilken jävla idiot min dotter är bäst hit och dit! OMG OMG OMG måste jag säga mer?


DET ÄR PINSAMT
är det den som är mest bortskämd som ska vinna eller?

Jay Smith<3

Han vann idol och har världens jävla röst fyfan det är ju helt jävla underbart att lyssna på:)

Satt och höll tummarna för honom med Vesna och han vann Minnah har med en bra röst men inte tillräcligt för att vinna!

i love your voice Jay:)


eye to eye

Idag är jag hemma för jag är sjuk mår så jävla dåligt kännerm ig som en zombie typ varför ska det vara bra att vara sjuk för? Ont i huvudet och lite feber har ont i magen och allmänt jävla seg! Mina leder mår inte heller så bra just nu speciellt inte ute i kylan:/ Jag kunde ju åkt med jenny till varmare bredgrader hon har nog precis kommit fram tror jag hon ska vara i thailand i 1 månad fatta vad skönt och dom ska resa runt lite överallt! i wiss you all the best hunny<3

Men jag blir kvar här nere! Jag vet inte vad jag ska göra på jul nyår eller något nån som har nåt föreslag? Kan man inte bara vara hemma med nån man tycker om istället för att bara röja runt som en ung idiot?:) känner att jag börjar bli lite för mogen för min ålder snart ska jag väl börja kolla på bingolotto med;) hahah

ha det bra så länge bjuder på lite bilder från i fredags:)
(EGOBILDER)





Dag 2: Min första kärlek

Markus Hjertzell
Jag tror jag gick i sjuan när jag fick upp ögonen för denna lustig kurre som skulle vara allmänt crazy jämnt och absolut inte kunde vara som alla andra utan vara tvungen att vara den som stack ut lite extra.

Vi gick i parrarel klass men hade även våran konfirmation tillsammans och då hade han en tjej men han hållde på med mig ändå det tyckte jag var spännande tror jag sen sa han att han älskade den tjejen så han slutade höra av sig men efter någon månad hörde han av sig igen. Jag vart snabbt en i deras familj med hans mamma pappa och bror. Och jag var så kär men efter sisådär 9 månader börja det rukla lite i trådarna och vi gjorde slut men jag var nog kär i honom i säkert 1 år efter. Han var min första största kärlek:)


you are the music in me

Chest to chest
Nose to nose
Palm to palm
We were always just that close
Wrist to wrist
Toe to toe
Lips that felt just like the inside of a rose
So how come when I reach out my finger
It feels like more than distance between us

ibland saknar man sina ex mycket när man hör en speciell låt som påminner en om just det ögonblicket som va just då. Man saknar närheten man saknar andetagen och man saknar lukten av just den personen jag vill inte sakna någon för jag vet vad jag redan har och vad jag kommer att få!

Men eftersom att musiken är min passion så tar jag mina känslor ur musiken jag kan sitta och gråta till en låt som jag har ett starkt minne till eller bli förbannad, har jag lyssnat på en speciell låt när jag läst en bok så kopplar jag den låten till den boken och minns vad jag har läst!

you are the music in me




Dag 1 : Presentera mig själv:)

Mitt namn är Emelie Germundsson och jag bor i mjölby och är född den 22 juli 1992:) Jag bor en egen lägenhet med 2 rum och kök. Mina föräldrar bor i sär så har syskon på båda sidor men har sammanlagt 6 st men har inte båda samma föräldrar utan har antingen bara mamma eller samma pappa. Jag går 3dje året på frisör linjen i norrköping. Min största passion är musiken det är mitt liv! Jag har även 4 st tattueringar och var och en har betydelse för mig:
Faith hope and love (runt handleden ) (tro hopp och kärlek)
6 stjärnor runt handleden(för mina syskon)
3noter bakom örat ner på halsen (musiken ofc)
Mom (i nacken) mamma kan det bli tydligare?:)

Vet inte vad mer jag ska skriva:)
ha det bra hej:)

jepp ny design

Nu har jag skaffat lite ny design och oups va bra det vart :) Jag har konstaterat att jag har fått feber och sitter och skakar under ett täcke i soffan hemma efter att ha spenderat min helg hemma hos pappa:) Jag har jobbat och färgat vesnas hår jag tycker det vart skit snyggt :)

nu tänkta jag köra en sak som alla andra gör men det verkar kul och man kommer på nåt man kan skriva om

♥ Dag 1 – Presentera mig själv. 
♥ Dag 2 – Min första kärlek.
♥ Dag 3 – Mina föräldrar.
♥ Dag 4 – Det här åt jag idag.
♥ Dag 5 – Vad är kärlek.
♥ Dag 6 – Min dag.
♥ Dag 7 – Min bästa vän.
♥ Dag 8 – Ett ögonblick.
♥ Dag 9 – Min tro.
♥ Dag 10 – Det här hade jag på mig idag.
♥ Dag 11 – Mina syskon.
♥ Dag 12 – I min handväska.
♥ Dag 13 – Den här veckan.
♥ Dag 14 – Vad hade jag på mig idag.
♥ Dag 15 – Mina drömmar.
♥ Dag 16 – Min första kyss.
♥ Dag 17 – Mitt favoritminne.
♥ Dag 18 – Min favoritfödelsedag.
♥ Dag 19 – Detta ångrar jag.
♥ Dag 20 – Den här månaden.
♥ Dag 21 – Ett annat ögonblick.
♥ Dag 22 – Det här upprör mig.
♥ Dag 23 – Det här får mig att må bättre.
♥ Dag 24 – Det här får mig att gråta.
♥ Dag 25 – En första. 
♥ Dag 26 – Mina rädslor.
♥ Dag 27 – Min favoritplats. 
♥ Dag 28 – Det här saknar jag.
♥ Dag 29 – Mina ambitioner.
♥ Dag 30 – Ett sista ögonblick

hellooooo

snart kommer pappa och Vesna hit och ska kolla hur det står till i min nya lägenhet:) Tänkte jag skulle hinna springa ner och köpa cola och mjölk men har städat tills nu från klockan 11 eftersom min dammsuagre gått sönder fick jag tvätta alla golv med skurmoppXD men det vart ju fin iaf :)

Ikväll vet jag inte rikitgt vad som händer nu vet jag att jag bara är hungrig eftersom jag inte orkade laga nån mat igår så har jag inte ätit på 24 timmar orkar inte laga mat nu heller så får se hur länge jag klarar mig:)

puusssssss

RSS 2.0