datan är TRASIG

eller rättare sagt modemet(den jävla dongeln eller vad man säger) jag är så förbannad sitter nu hos dennis och ska vara med när vännerna festar ikväll känner inte för att dricka ikväll så det skiter jag i blir soft ändå ska gå med mina syskon på high scholl musical musikalen i linköping imorgon klockan 13.00 :O 1 på dagen va fan är det då?????

Pappa sitter just nu i ett 23 gradit spanien utan mig med mina syskon nej då jag är inte avundsjuk(eller jo som faaaan) jag vill med utomlands nu nu nu!!

Fick min värmetång idag med så jag kan sätta i mitt löshår sen ska bara beställa nytt hår.. men värmetången var rosa just the way i like it!!

skriver så fort jag får i gång data helvetet nästa gång!!
kyss hej

fuck you, fuck you very very much


cant let you cant let you out


Myttare är nåt jag hatar riktigt mycket just nu, nån har hotat mig hit och nån har hotat mig dit. Jag vill inte veta nåt om ditt sexliv varför inte du kan ge nåt till din pojkvän eller ge dig tips på hur man gör honom nöjd(om ni fattar:O) Vi känner inte ens varandra så bra så jag skulle kunna prata om hur många jag har legat med eller hur länge sen det var. det är mitt privatliv som jag kan prata med mina närmaste om om ens det. och tänk på någon annan än dig själv någon gång!!

weightwathers=bullshit

låtsas inte var nån du inte är

 

horseshit


(L)

hej allihopa nu har jag vart och tränat med lina:) 1,5 timma men på nästa onsdag efter min överraskning så ska jag på personlig rådgivning om vilken träning just jag ska ha men ett halvårs kort kostar 2700 hoppas min snälla pappa läser det här;) hahah för det kommer jag aldrig ha råd med men jag har räknat ut att det kommer löna sig om jag går och tränar minst 2 gånger i veckan och det lär jag ju göra. Sjukt skönt men jag kommer nog ha träningsvärk imorgon men då vet man ju att man arbetat bra:)

Imorgon blir det mormor och morfar och handledar kurs på körskolan yeei. Sen blir det nog farmor på torsdag med vesna hon fyller år imorgon BTW!





your gay and you dress like a girl hope they like it




du kan ringa och fråga en fråga man inte frågar om man inte pratat på 2 månader schame on you

(*)



Usch va mycket snö det är ute har vart ute och gått lite idag lagat mat och rensat min garderob måste verkligen ha en riktig garderob nu har jag liksom som låda med massa i eller hur man ska förklara för min mamma är ju klädfreak så hon har ju tagit upp hela den stora garderoben. Vet inet riktigt mer vad jag ska skriva! får uppdatera mer sen..



kisses

yeah

nu är pappa påväg till spaninen(tror jag) han har inte ringt som han sa igår så jag har inte pratat med han. Inte så lätt att få tag på den mannen heller ska jag säga. Han är den som sitter i telefonen 24/7 så antingen tuttar det upptaget eller så svarar han inte eller om han svarar säger an ringer om 5 min, och dom 5 minutrarna kan ta upp mot en halvtimma till 2 dagar men om man känner min pappa så bryr man sig inte så mycket man vet att han har mycket att göra!

Idag ska jag chilla plugga lite och så om nån vill hitta på nåt kan man ju ringa om man vill. bara ca 1 vecka kvar tills jag ska göra en sak men det säger jag inte än det kommer sen:) hemligt så länge iaf! Funderar på vad jag ska äta idag. är ju ensam hemma och mamma ska äta ute med min lillasyster så jag väntar på att dom ska komma hem tänkte att jag ska ut och gå sen med imorgon ska jag nog träna med lina men det märks väl vad som händer.. och på onsdag blir det körskolan och mormor och sen på torsdag blir det nog farmor med pappas tjej och tvillingarna..
kyss så länge

...

Hej allihopa.

idag har jag städat lite här hemma och nu kollar jag på det där programmet när en brud tar över en salong så det ska bli bättre, denna gången är det helt wakkie fy fan vad det ser ut och ägaren bara tjuter och har lånat 106 000 dollar. Vet inte rikigt vad jag ska skriva men är sjukt trött så vill bara sova:)

kisses 

o<3

varför måste jag ge dig en ny chans att ta mina känslor när jag vet att det du säger inte är äkta? varför måste jag alltid ge dig en chans så fort du kommer krypande. jag tror inte du vet hur mycket jag verkligen tycker om dig men du är inte en seriös kille och det visste jag ju från dag 1 ska jag skylla mig själv då? Efter ett gulligt sms från dig och jag faller pladask du vet hur jag är och hur du ska göra för att för att få mig på fall det vet du så väl. Och jag blir orolig så fort du inte svarar medans jag vet att du är med någon annan för jag känner dig du tar vad du vill ha du tar det och sen drar. Du låtsas som att det är på mig det är fel men det kankse det är med. Du behöver bara säga några ord och jag tror dig du får alltid en ny chans för allt som du säger får mig att gå i trans. Hur fan tar man sig ur det här? jag vet inte för jag har försökt så många gånger men baby du vet att ända sen den gången du höll om mig och jag skrek och grät för min dåvarande pojkvän började slås i ett slagsmål och jag var i mitten av allt du drog bort mig och höll om mig hela tiden du kollade rakt in i mina ögon och sa: "det kommer ordna sig det kommer att bli bra ta det bara lugnt" jag var inte rädd längre. sen den dagen har du betyt väldigt mycket för mig!

MR.O you mean alot to me


diss till östgötatrafiken!!



Jag vet inte hur många dagar jag har kommit försent till skolan och hur många timmar extra jag har fått sitta mellan två stationer hur många gånger jag har fått byta tåg och hur mycket jag har frysit i väntan på både tåg ch buss. Ska det värkligen vara såhär? Istället för att ge dom pengarna som ni kan rusta upp tåg och buss för en hård vinter till eran förre vd eller vad det nu är. Han är väl inte värd 3,5 miljoner om han inte gör nåt tänk vad ni kunde göra med dom pengarna? jag vet iaf att när jag får mitt körkort köper jag aldrig ett kort hos er iaf jag betalar hellre 1000 kr för en taxi då vet jag att jag kommer fram iaf! Det får fan vara slut på det här nu. Tänk på dom som ska öppna sina egna företag vad dom går back så jag hoppas att ni delar ut skadestånd eftrsom de korten man köper är dyra som fan och vi tjänar ju mindre pengar på att komma försent till jobb osv! Sätt dit nån vd som vet vad han gör så vi kan komma i tid någon jävla gång..

STOR DISS TILL ÖSTGÖTATRAFIKEN

bye

uhuh en dag kvar och sen är det lov:) har prov imorgon med så ska plugga järnet men frågan är vad man ska göra på lovet.. Pappa åker till spanien med min lillebror och syster, Mamma jobbar och ja vad mer ska man skriva min pappas tjej fyller 32 på onsdag. Så GRATTIS i förskott Vesna. Ska väl skriva grattis på onsdag med men en liten påminnelse. orkar inte skriva mer nu så bye

kissie brunett?

Kissie som aldrig skulle bli brunett? men men hon tas väl mer seriös nu kan man hoppas sen nu ska hon operare näsan med?:O vad är det med då tänker ni men nu är hon ju helt plastic fantastic , nya läppar tuttar och näsa vart kommer detta sluta?

ha det så bra alla så uppdaterar jag nästa gång jag sitter vid datan sitter mycket och pluggar nu innan lovet..
puss

kisses

Om man ändå hade RIKTIGA vänner, eller jo det har jag men en del är falska in i skällen jag kan vara hur ledsen som helst men ingen bryr sig? Jag vet inte ens hur många jag kan lite på längre jag litar bara på mig själv thats it liksom.. Jag tycker det är fruktansvärt att man ska behöva känna så här men det är såhär sverige är nu man kan typ inte lita på nån utan dom som är en närmast familj och så. Varför är det så? Jag tror att jag kommer vara en sån som lever för att jobba sen efter skolan festa lite då och då och liksom vara den där alldagliga som tjänar pengar för att kunna göra roliga saker. Men jag undrar med hur jag kommer ha det med vänner då kommer jag umgås med dom jag har nu? kommer jag bli vän med de jag inte kommer överens med? nobody knows

Men en sak som har hänt nu som jag inte trodde skulle hända det är att en av mina vänner slutat höra av sig sen hon skaffa pojkvän jag har ringt men hon svarar inte och hon skickar inte tillbaka är inte det lite dålig stil? Aja hon kankse läser detta men hör av dig då då ett sms tar inte många sekunder babe..

 

Ha det bra:)


hjärtans dag?




imorgon är det då alla hjärtans dag va fan ska man göra då då? mamma ska jobba och man ska inte få nåt av någon i morgon yippie. och den man är typ kär i vet inte om det och ingen annan heller för den delen kankse bäst så? ja man ska väl snacka om kärlek och sånt nu alltså. ja man kan väl inte ljuga och säga att man saknar någon som ligger och håller om än när man sover eller kysser dig på munnen för att visa att just han tycker om dig eller en puss på pannan för att visa att det finns inget att vara rädd för eller du klarar det här. Jag vet inte vad som ska vara egenskaperna på den perfekta killen, allt jag vet är att jag vill tycka om han för den han är och han ska känna samma för mig det ska inte behövas nåt ändrande i partnerns beteende utan allt ska bara falla på plats. man ska kunna lite på varandra. Och helst inte vara avundsjuk (det är jag) på grund av dåliga erfarenheter med killar som är svin. Men jag hoppas att jag gillar vet så jag slipper att förklara.  Han läser inte min blogg som tur va tror jag inte iaf! Aja kyss på er mina brudar ifrån klassen

och en alla hjärtans dag kram till: Pappa, mamma, ella, nellie, vesna, johanna, kevin, emma, jonathan, jonna och till mr X om han nu läser;)

kyss

:)

Hej hallå,
har vart hos pappa 2 dagar i rad och har vart super trött och tagit hand om sjuka tvillingar och pluggat som en jude för jag hade nämligen prov i går i samhällskunskap lag och rätt:) Och nästa vecka blir det prov i affärsjuridik sen är det LOV yippie:) Idag har jag vart hos tandläkaren och på körskolan och gjort ett syntest gick bra men mitt vänstra öga är tydligen sämre;)
Träffade jonna på stan idag med det var ett tag sen alltså men vi pratade om saker som hänt och ja har saknat den bruden:)
Du var inte det jag trodde att du var

Feb. 8, 2010

Förstår inte varför alla säger att cimon i paradise hotel var ful:O Snyggaste killen med snyggaste frillan:O Och älskar hans tatuering:D Vill ha samma typ snitt när jag gör min nästa!



Imorgon blir det nog att åka till min far och ta hand om en sjuk lilla syster och plugga huvudet av mig. Mår värkligen inte bra heller vet inte vad felet är:( känner mig deppig och glad ibland typ massa humör svängningar och kan tjut aför typ inget:O:O


Det är alla hjärtans dag på söndag:O typ sisodär ALLA har pojk/flickvänner jag vill med:$ vill ju mysa med nån på alla hjärtansdag vem vill inte liksom?


brother oh brother

För alla som inte vet hade jag en "låtsas" bror från jag föddes till jag var en sisodär 11-12 år. Min pappa var gift med en tjej som hade ett barn innan vi kan kalla han för N. Han var 2 år äldre än mig och han var som en såndär storebror som tog hand om mig men ändå liksom tjaffsa med mig men på ett kul vis visst bråkade vi med men aja. När pappa och Ns mamma skillde sig var jag mycket hemma hos dom en tid tills jag var runt 13-14 år sedan dess har jag knappt pratat med han tror det var ca 3 år sist. Och ibland saknar jag honom hur mycket som helst eftersom vi var ganska mycket när vi var små när jag var hemma hos dom vi lekte hemma hos farmor åt glass ihop och var på fantomen land som ni ser på bilderna nedan (ser inte så bra eftersom jag har fotat från vanliga bilder med min mobil kamera) Jag har försökt kontakta honom men jag tror inte han vill ha med mig att göra på grund av allt som hände under tiden. Jag ar hört rykten om att han har sagt massa skit om mig och jag har hört nåt bra med men man kan inte alltid lita på sånt heller. Vi har två gemensamma syskon så man blir ständigt påmind eftersom jag har en lillebror som är en kopia av min "storebror"

N jag saknar dig







sometimes i fell like i should get away

ibland önskar man att man var någon annan från någon helt annanstans såg helt annorlunda ut och prata ett annat språk och hade en annan hårfärg. Men sen kommer man tillbaka det vi kallar värklighet man tänker på alla minnen man har och kommer få. Vem man älskat mest och vem som kommer som nummer två. Man kommer ihåg när man var liten och inga bekymmer fanns (som man visste om iaf) man kände sig trygg så fort man var i mammas famn men räcker det nu när man blivit stor? Ibland önskar man med att saker som hänt inte skulle gjort det, saker man tagit ansvar eller fått skäll för fast man inte gjort ett skvatt.

Tyvärr tar jag ofta åt mig fast jag kanske inte ska men jag vet att en dag kommer det komma ett jag som är ett riktigt jag! Jag försöker som ni vet att vara den som är jag men ibland vågar man inte..
Speciellt jag som tjatar om att bara vara sig själv vet jag att det inte är det lättaste med grupptryck och allt va som finns nu för tiden... men jag försöker och jag vet att jag kan vara mig själv i största allmänhet.

Jag är en surfitta ibland men det är alla någon gång. nu har jag skrivit av mig fy fan vad skönt
peace out

chacha bloggen?

Hej bloggen!

Idag blir det att åka till rimforsa, plugga och ja sitta här lite. Imorgon blir det praktik igen på hair saxess i Norrköping :) men har blivit dunder förkyld och har typ ont överallt så känns inte okej att känna så:( Nej sjuk är aldrig roligt att vara ska sälja min tv idag med så 650 för den :) gött som fan:):) sen tjäna jag 200 igår. nice nice. sparar till en sak men det får fortsätta vara hemligt tills det är klart den enda som vet är mamma:D Gött blir det

skriver mer sen:)

kyss

puss på truten

hej bloggen idag ska jag jobba i ishallen i cafeterian, för min mamma är i örebro så blir att stå där från klockan 3 till klockan 7:P har blivit sjuk inatt så har typ ont i halsen och förkyld:( det tycker jag inte känns bra. Imrgon blir det nog att åka till rimforsa med mormor och morfar lite skän relax fån det vanliga livet tycker jag:D
skriver mer sen:) kyss

....

idag blir det att plugga lag och rätt för jag har prov om ca en vecka sen vet jag inte vad jag ska göra jag ska väl gå ut och gå och lite sånt som jag brukar:) men jag kommer uppdatera mer sen idag tror jag ni får ha det så bra så länge pussssss


oups:O

Usch för snö och hela jävla vintern fattar inte typ gud eller vem fan det är som gör vädret att det räcker nu? Tåg och bussar har slutat gå i östergötland s man får väl tacka för 2 fria pluggdagar så man kan plugga till prov eftersom det kommer vara hur många förseningar och dylikt så man kan lika gärna vara hemma än att stressa sig till skolan och gå up typ halv 4 på morgonen för att vara säker på att komma i tid? Östgötatrafiken kunde ju vart lite mer förbereda och inte gett 3,5 miljon till idiot gubben som ska sluta jobba där? Han är väl för det första inte 65 ska alla andra som har ont i hela kroppen få jobba tills dom är ca 70 bara för att typ hålla sig vid liv och kunna handla mat, betala hyra osv men han ska få hur mycket pengar som helst? Och kollektiv trafiken går åt helvete vad är det här?:S

Hade 2 lektioner idag eftersom det var så himla mycket strul men det vara roligt ade samhäll ( SLAPPT) och idortt då vi hade street dance fy fan va det var kul och man känner inte att man har tränat heller man känner inte att man anstränger sig så mycket!

nya drog låten är Owl city - fireflies


Och nu så alla vet jag ska jag vara mogen och sluta detta "bråket" med en viss aa ni vet med att tack och adjö för den här tiden en ursäkt är du inte ens värd puss och kram och nyp i stjärten

paradise hotel

Kände lite att Jackie vann och det va så rätt tycker jag nu i slutet och samma sak med han som glidit på ett litet banan skal genom hela tävlingen;) skriver sen för alla tåg och bussar är inställda kul får sova på en parkbänk inatt;)

Paradise hotel FINAL

Ikväll är det paradise hotel final och jag tror jag vill att kristoffer ska vinna men defenitivt inte Erika hon har ju legat med alla sina rumskamrater så fort hon kommer ut därifrån som kommer hon säga " HJÄLP jag måste ha en gynekolog". Sen är det ju jackie med vad finns det att säga om henne inte så mycket precis och patrik är väl mest bara där och gör inte ett piss samma som han som pratar med kamerorna som jag fan inte kommer på vad han heter men jag hade ju velat att cimon skulle vunnit både supersnygg och bra på att övertalla folk osv.. Inget program jag själv skulle vara med i men väldigt underhållande och se.. Tar ett citat från Jackie som slut på denna text: " KAN NI KNULLA LITE TYSTARE"

Paradise hotel 22:00 to night:D


....

Idag har jag haft utvecklingsamtal innan det så va jag med cattis och hennes pojkvän. Och prata om blåa bengt:D som cattis kankse ska få i alla hjärtans dags present;) Dom bara sliska så jag var tvungen att titta bort för vart sugen att ha en pojkvän:D nu är det bara 13 dagar kvar till alla hjärtans dag:( aja cattis och hennes pojkvän är jätta söta och dom har vart tillsammans länge tycker jag iaf:)
puss på er gullungar:D<3


(tåget går imorgon 15:10 för er som undrar biljetter kostar 10 kr)

en dag som...





TYRA BANKS

Vad skulle jag göra en dag om jag fick vara Tyra Banks?

Jag skulle dricka mycket gratis drinkar ringa alla kändisar i min kontaktlista på mobilen:) Skulle ta bort gränserna för att bli modell och endast se om det finns potential och hur det funkar framför kameran. Jag skulle umgås mycket med Mr.Jay för han är sjukt snäll snygg och rolig aa jag vet att han är bög men good looking any way!
jag skulle nog få ut massa i media att jag tycker plus size modeller äger för det är faktiskt inget fel att vara lite kurvig eller?

aja kan inte komma på så mkt som jag skulle göra eller det finnsa massa men tar sjukt långt tid att skriva allt ha en bra dag pusssss


baby

babcant get enough of you babe i just wanna be with you babe..


Jag är din stalker right? bakom data skärmen funkar det alright hobbybög

Jag har vart på min nya praktikplats idag det har vart jätte roligt. Vet inte vad jag ska skriva har så mycket annat att göra just nu!! men ska bli bättre på att uppdatera med videoinlägg osv!





kyssssssss<3

RSS 2.0