GÖTA KANAL 3

Någon dag ska jag ta lite nya bilder till bloggen eftersom min "faster" anne som egentligen är min pappas kusin men kommer alltid vara min faster går typ foto högskola sjukt bra på att ta kort är hon borde egentligen ha en egen foto blogg tycker jag!! men ska bli sjukt gött så jag kan fixa lite ny header osv.. Snart blir det bio med elin jonna dennis och ola.. man blir ju bjuden! Det blir götakanal 3! Blir mer uppdatering nästa vecka om inte innan har massa att göra just nu så ni får stå ut! ha det bra puss

förlåt för dålig upptadering

jag kommer komma tillbaka nu i veckan har sjukt myckat att göra helgen har vart nice har vart med elin plumsan man har kankse gjort en del misstag men inget som inte går att ordna!!

TACK FÖR ALLA JULKLAPPAR

älskar er mamma och pappa<3

fick en mobil av pappa + mycket mer och av mamma fick jag vad jag behövde blir nog tatuering med eftersom jag har 1700 löst:D

ha det bra bbys :D

vill hem nu och sova

jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om just nu men vi kan väl ta nåt trevligt eller vad säger ni? Jag har precis klippt min farmor och nu väntar jag på att min pappa ska komma och hämta mig och mina tvilingsystrar alltså inte min tvilling utan mina systrar som är tvillingar!!  Han är i stockholm med sin sambo och barnens mamma(samma person) jag vet inte vad de gör där men hoppas på att de kommer snart. tvilingarna har typ feber och skriker hela tiden så längtar efter en godnatts sömn!

såhär såg som ut nyfödda nu är dom typ 7/8 månader!!
puss hej

mumintrooooooollet

ja va ska jag säga är fortfarande på dåligt humör och det vart ju inte bättre när jag såg en av karaktärerna i mumintrollen i mjölby gallerian idag hon satt och kratta åt mig med till skillnad från hennes smile så är ju inte mitt fån öra till öra med knapnålshuvuden som ögon så undra vem som ska skratta? och om vi säger så här han som har samma namn som pippis apa måste jag säga mer? därför du skrattar för du vet att jag kan mer än du? Tro inte så mkt och sluta skratta bakom min rygg för näst gång så går jag fram till dig och då kommer ditt leende ädras till att vara från öra till öra till en stor rund ring och tro mig jag har ändrat mig till det bättre till skillnad från dig!

tyck va fan du vill om mig för jag tycker vad jag vill om dig

kyss mig och hela din värld kommer att falla

2 DAGAR KVAR TILL JUL

nu ska jag åka snart.. ska försöka skriva mer ikväll men vet i fan hur det blir med det.. är på dåligt humör idag med!!

2 DAGAR KVAR TILL JUL





bitch ,,l,,



Om jag fick välja skulle du inte finnas med i något tid och rum

Seriöst du tror verkligen att jag har sagt det där va? Seriöst varför skulle jag ens lägga min tid på att sprida rykten om en sån sak? Jag frågade om det var sant och om jag vet rätt så är det inte olagligt eller? Även om jag inte förstår allt det du kan kläcka ur dig om mig, som du inte ens känner osv så förstår jag med att du blev sur det skulle jag med bli MEN jag skulle knappast gå över gränsen som du har gjort! Skydda dig bakom skärmen gör det. Och jag som har tyckt synd om dig, men allt som din vän har berättat för mig har du verkat helt otrolig och snäll men fy fan vad du har sjunkit i mina ögon! Egenetligen så är du inte ens värd att skriva om men måste skriva av mig! Våga stå öga mot öga och säg allt det du har sagt. så ska vi se vem som är mognast då?

du är inget annat än en bitch i mina ögon


3 DAGAR KVAR TILL JUL

Bara 3 dagar kvar till jul och idag har jag ätit julmat och hjälpt mamma göra jul godis även fast det va frestande att smaka gjordde jag faktiskt inte det lite stolt är jag faktiskt över mig själv. Imrogon åker jag till pappa men först till farmor. Så det blir la nice.

idag har jag vart i lkpg med mormor och köpt några julklappar till eftersom j ag tyckte att min mamma va värd lite mer och min pappas sambo kunde få en julklapp! så har köpt 11 julklappar känner mig stolt över det med! Vet inte om det blir så mkt uppdatring imorgon och på onsdag eftersom jag är hos pappa men ska försöka så gott som jag kan med att hinna!

ha det så bra så länge





4DAGARKVARTILLJULAFTON 300DEINLÄGGET

MITT 300de inlägg:)

och bara 4 dagar kvar till julafton och på tisdag åker jag nog till min pappa och sen på julafton kommer jag hem igen! Ska lägga upp lite nya bilder!





kommer videoinlägg sen puss

5 Dagar kvar till JULAFTON

Just nu sitter jag hemma hos mormor och morfar med min lillebror som jag inte träffat på länge.. konstigt att man kan sakna den lilla grisen så mycket som jag gör! Aja jonathan kommer alltid vara min lilla skrump nisse<3 Ikväll blir det film kväll hemma hos dennis med elin och lite dricka inte helt fel! Det blir bland annat män som hatar kvinnor och flickan som lekte med elden.... Men skriver mer sen puss

.p

varför kan ingen bara förstå? när jag försöker förklara kolla alla på mig som om jag vore dum i huvudet! Men det kankse jag är ingen som vet. Önskar ibland att jag var en "vanlig" person som va inom alla normer som ingen kunde kolla snett på utan va den som alla skulle vilja vara.. Men för det mesta vill jag det inte!


..

Varför kan du inte bara förstå? för ett sådant beslut måste man vara 2, jag klarar det inte själv jag vill inte vara ensam mer jag vill kunna förklara för alla hur jag känner men så lätt är det inte, ibland vet jag inte ens själv hur jag vill ha det. Hur ska jag då kunna få andra att förstå? JAg hatar att vara själv det är en sak jag vet men det är ju inte heller någon hemlighet men vem vill vara själv egentligen? Man klarar inte mycket själv


Jag ska nog vara med elin plumsan idag om jag har tur, imorgon blir det filmkväll/drickande hemma hos dennis, blir nog en bra helg ar inte haft många såna på ett tag, jag mätte mig igår på ca 2,5 månad har jag minskat 24,5 centimeter på mage rumpa lår och bröst känns skönt på så lite tid! Men men ska snart göra mig iordning och se vad som händer ska ta lite kort idag med tror jag men får se hur det blir!

kyss


julnedräkning 6 dagar kvar

min nya låt som jag ska droga sönder idag är välkommen hem - EMD
usch va den är bra kan inte sluta lyssna på den brukar inte gilla svenska låtar men den här är speciell!
"Jag säger välkommen hem bara kom som du är välkommen främling och vän när alla lamporna tänds finns det rum för dig här välkommen hem igen"

Mitt jullov är här och jag är grymt glad över det.. Bara 6 dagar kvar till julafton men man är inte lika mycket i extas som man var när man var mindre? Nu vill man bara ha pengar och piercingar, mobiler, tatueringar osv.. Man brydde sig inte så mycket om man fick en docka eller ett pussel eller en dvd eller vad fan som helst när man var yngre. Men nu blir man mest besviken om man inte får nåt man önskat sig. Om jag säger att jag vill ha pengar vill jag ju inte ha en tröja liksom. Jag känner som så att jag handlar bättre kläder till mig istället för att nån ska ge mg en tröja dom tycker är snygga right? fast ioförsig en del prickar ju faktiskt in kläderna på mig eller så gör man som jag oc mormor jag följer med henne när hon köper kläder till mig i julklapp funkar great:D

Så ett tips till alla ge mig bara pengar eller nåt ni vet att jag önskat mig!




mums

NU är emelis sur för msn inte funkar:( men men man får väl göra det bästa av situationen:P funderar på vad jag ska äta ikväll har ju ätit lite gröt till mellanmål jag åt det även till lunch i skolan idag.. OCH NU HAR JAG JULLOV!!!!
Där fick du elin du får jullov på tisdag;) kan inte göra annat än att le:)

kyss på er alla

....



lite bilder jag gjorde i skolan när jag inte hade nåt att gör:)


skriver sen när jag kan imorgon blir det JULLOV<3

blood is thicker then water

Imorgon blir det prov hoppas det går bra.....



Funderar mycket på hur mitt liv kommer se ut sen i framtiden vem jag ska vara tillsammans med, hur många barn jag ska ha och om jag kommer gifta mig och mest om jag kommer skilja mig.. Om jag ska vara ärlig har jag drömt om att gifta mig och skaffa barn med nån ett par gånger, men det blir så himla konstigt eftersom dom killarna som jag drömt om kankse inte ens finns:$ men man måste ju få drömma lite eller hur? Jag skulle kunna skaffa barn direkt efter gymnasiet men jag känner att jag vill ha en inkomst en "man" som har ett jobb, körkort och en fast bostad;) Och det ska ju vara en kille som jag älskar med annars är det ju ingen idé men man vet ju aldrig när man hittar den karln..

Nån som känner typ samma därute?

Kom alltid ihåg blod är tjockare än vatten


.....

hahah har fått lite nya kommentarer men jag sjunker inte för det hahahahahhahaha. Kan inte göra annat än att skratta.. En kommentar var en fråga om jag hde på mig samma linne flera dagar i rad
SVAR: NEJ, jag har gjort flera videobloggar samma dag kanske?

Jag förstår inte varför folk läser min blogg när dom hatar mig.. Ingen som tvingat er att läsa right? men jag vet ni fastnar här eller hur?

Just nu väntar jag på att mamma ska komma hem jag har pluggat hela dagen eftersom jag har prov i affärsjuridik imorgon bara imorgon och fredag sen är det jullov fan va nice et ska bli ska vara mycket med Elin plumsan tror jag:) ska bli sjuk nice:)

puss

ni får en gammal bild måste ta nya men det får duga med den här så länge från i fredags:) 

kyss

Tjatja alla just nu sitter jag i soffan med elin plumsan vi ska snart se ullared för att mattiaz är ju med:) Så nice, idag vart jag så förbannad på praktiken men orkar inte lägga mer tid på det:) Börjat tänka om på vad man ska göra på nyår kankse blir mjölby iaf hoppas det blir så första nyår med elin iaf:) GÖTT SOM FAN SKA DET BLI!

Skriver mer sen ha det bra

puss så länge

(L)

Igår va det att gå på fest med Elin plumsan, så vi gick till dennis och där va dennis, jonte, anton och tobbe så drog vi till boxholm va där en timma sen drog vi tillbaka till mjölby och va på fest där jag var hemma runt 2 men jag var nykter igår iallefall! kändes bra faktiskt! Och jag hade trevligt men va ju med dom bästa det va ju en del som förstörde och snodde massa men vem fan orkar bry sig om såna egentligen men tyckte synd om Jenny som hade en full snus dosa och hon gick på toa och sedan när hon kommer ut igen så ligger hennes snus i jackan med en portion kvar ofta man gör så det tycker jag var väldigt onödigt!

Idag har jag vart på stan med Elin och Dessie fikade lite med patricia. Handlade aceton och nu är jag hemma har precis druckit te och ätit mackor! Är sjukt trött även fast det varit helg men snart är det lov fy fan va skönt!
gårdagens citat
Dinfittaärintedinsjäl


videobloggar

Har spelat in lite videobloggar nu kommer massa i olika ordning men nu kommer dom iaf!






bilder och lite

Förlåt för dålig uppdatering men har faktiskt inte orkat eller haft större lust! jag har haft den dåliga veckan så är inte på bra humör! jag har färgat håret med  det blev rött inte meningen skulle bli brunt men men rött funkar det med:D skriver nog mer imorgon men ska lägga up bilder på håret iaf:D
kyss så länge







give it to me

Det är inte lätt när det är svårt!

Just nu sitter jag i pappas soffa och har pluggat lite, har vart på ansikts behandling hos min moster gör så ont men man blir så snygg efteråt gjorde evän frans och bryn färgning och sedan fick jag 100 st löstippar till naglarna ett puder och ett nagellack och medans jag vänta på min tur gjorde jag iordning mina naglar det blev ljus rosa med lite glitter på det vart sjukt nice! När det inte många veckor kvar till jul och bara en och en halv vecka kvar till lovet börjar och jag ska nog sjunga på skolasvlutningen sjukt nice i såna fall! Nu vet jag inte vad jag ska göra börjar bli hungrig så ska gå ner till min sjuka pappa och fråga när det blir mat!

puss så länge<3

todayyy

OMG jag älskar alla gulliga kommentarer om hur jag ser ut! haha kan inte göra annat än att skratta åt rolle;) du vet vad jag vet om dig gubben så bry dig inte så mkt om mig längre

Idag har jag haft praktik, jag tog med mig lina och jag klippte henne, vart sjukt nice. Sedan gick vi till Sandys i norrköping och tog varsin baguett med olika röra fanns massa att välja på men kunde inte bestämmam ig fan sen efter käbde jag att jag skulle tagit pepparrot och renkött istället lät så jävla gött på nåt sätt:) Imorgon till på torsdag ska jag till pappa så å blir det inte så mycket uppdatering bara så ni vet det och på torsdag blir mitt hår BRUNT! hoppas det blir snyggt som fan!

ni får ha det så bra så länge puss


idiot

allting som du aldrig känt kan man inte känna enligt dig för du vet ju allting om allt och alla eller hur? det är det som gör mig så jävla förbannad att du aldrig akn förstå mig men alla ska behöva förstå dig jämnt kan du inte bara fatta att ingen är erfekt och speciellt inte du och jag! ag vet inte om jag ska skratta eller gråta när jag ser hur du håller på... Tänk en gång till och så kommer du förstå vrf han inte vill ha dig!



Du om någon borde veta att jag blir ledsen av sånt här

HOLLOWS



detta är mikael världens sötaste kille typ och han och hans band vill spela på metaltown i sommar!

Bandets namn är Hollows och är från linköping och motala i östergötlands kommun!
Dom spelar i genren screamo:D




gå in på www.metaltown.se


Sedan på önska artist och som första så skriver du in hollows

Man kan även få 2 gratis biljetter till metaltown så gå in och rösta<3


puss

jag har lite blogg torka men efter torsdag lovar jag att det ska bli mer för nu kommer det blir massa plugg osv men kommer uppdataera lite smått men nu ska jag göra mat ha det så bra så länge!


kyss

BLÄ

Varför tror alla att jag inte klarar av att göra nåt själv? Jag vet seriöst vad jag ska och inte ska göra!

Jag tycker det börjar bli jobbigt när folk ska lägga sig i mitt liv jag fyller fan 18 om ett halv år jag vet vad jag ska och inte ska göra! Det är mitt liv inte sant? och sen hatar jag folk som inte kan säga vad dom tycker utan säger det till andra och sen kommer det fram! Jag vet inte hur jag ska förklara men nu är det så coh jag tycker så här så tyck va fan ni vill!

Stå för vad ni tycker istället för om ni tycker någon är jobbig för dom skickar ett sms för mkt i veckan säg det då!!

 

puss


vänskap



Inget är finare än vänskap eller hur? Tvillingarna fredriksson huhu vilka brudar;) visst har jag bråkat med båda två på grund av missförstånd och att man inte har tänkt en extra gång det mesta har berot på mig och båda vet att jag är ledsen eller hur? Men jag kan säga att elin är den roiligaste att va med speciellt när hon är full, måste jag nämna födelsedags festen jag säger bara ett namn RILLA:O HAHA Dom är nog också dom som vet mest om mig och så ska det förbli.. Vill inte bråka mer nu brudar!!!

love ya<3


:P

Idag är jag hemma från skolan har sjukt ont i armen efter den där jävla sprutan:( usch och fy fan för den! snart ska jag göra lite sallas som jag kan äta till lunch sen ska jag nog gå ut och gå det ska bli så skönt att röra på sig lite!

Ikväll blir det att vara hemma själv och ta det lugnt och imrgon så blir det fest med Elin plumsan tror jag! AND A LOVE IT!!

kommer komma massa olika grejer på bloggen idag ska pröva lite nya saker och se vad ni tycker;) ha det bra! puss

:)

Det snöade lite i mjölby förut det är faktiskt mysigt nu i december och om det är snö på julafton kommer jag vara super glad!! Man får den rätta julkänslan vill bara att det ska stanna på backen med! Men det är ju så jävla halt!

Idag har vi haft schwartzkopf föreläsning i typ 7 timmar det var intressant men det är ju kompliserat med färg med alla mixtoner osv. men man måste ju lära sig nu om man ska kunna det sen, sen var jag på stan köpte julklänning, 3 par trosor och 5 par strumpor sen kolla jag på en ny sax på montle den jag vill ha kostar 1185 men den vill jag inte ha nu utan väntar tills i sommar eller nåt!

Och snart är det jul lov gud så skönt jag har bara en julklapp kvar att köpa men jag är typ klar med vad det ska bli! Gud vad jag har shoppat dom senaste dagarna!

Puss

kyss

nu ska jag se oskyldigt dömd med min mor hörs imorgon!!

ha det bra
puss

()

trött på allt och alla som har ett stort ego, jag försöker tänka på många men tänker med ganska mycket på mig själv men försöker skärpa mig för jag vill inte vara ego som person, det är nog det värsta man kan vara!

Jag förstår inte heller åsikterna som folk har ibland, jag har en blogg för att skriva av mina känslor ibland kanske jag inte tänker mig för och det finns faktiskt en del saker jag inte skulle kunna säga öga mot öga till någon men det mesta vågar jag faktiskt stå för! Och JA min mamma och pappa läser min blogg i några fall kommenterar vad är det för farligt med det? förhoppningsvis känner dom mig så bra så dom vet att jag har upp och ned gångar och jag kan faktiskt berätta det mest till pappa och allt till mamma! En tjej står väl alltid närmast mamma?! det gör iaf jag!



GLÖM ALDRIG ATT VARA DIG SJÄLV!
även om det inte alltid är lätt men vad är inte värt att kämpa för?


RSS 2.0