bläblä

idag har jag jobbat :) klockan halv 9 imorse hämtade jonte mig på station och åkte in till linköping vi packade fisk åt pappa till ca klockan 1 halv 2 tog jag tåget som var lite försenat till Mjölby igen och kom till mamma och tog över på fiket så stängde jag vid 4a:) och efter det gick jag hem till mami och skjutsa henne till nåt hon skulle på:P

Ska snart hämta henne igen sen ska hon väl ut på krogen så ska jag hem och sova så får hon ringa mig när hon ska hem orkar inte stanna uppe eftersom jag ska öppna på fiket imorgon:)

pusshejjjj

slås för dig

hemskt att se dig lida
hemskt att se dig stå på egna ben
hemskt att se att det går som bambi på hal is

alla kan slås, alla kan kämpa, alla kan ångra sig, alla kan vända men jag kan slås jag kan kämpa jag ångrar inget så jag behöver inte vända!


ge mig lite reaktioner

det märks att du inte känner mig det märks att du inte vet vem jag är det märks så väl p åditt sätt att bete dig att du tror att jag kan behandlas som vem som helst men in the real world i should be a princess och behandlad därtill det borde alla tjejer alla som finns därute! Vi tjejer blir behandlade som om vi vore skit, mindre lön sämre jobb och allt det som hör till. Killar kan vara framgångsrika och få den lön vi tjejer bara kan drömma om!

Varför ser ni ner på oss det är vi som gör allt jobb? Vad är skillnaden mellan oss kön egentligen vi ser inte likadana ut typ? Och vi blöder en gång i månaden vill se en kille klara av den smärtan(Y)

Inget illa mot killar dom flesta tjejer älskar er och jag är väl en av dom men alla ska visas respekt!

JÄMSTÄLLDHET TACK;)

och nej jag är inget svenska snille:)

men hoppas budskapet når fram i vilket fall!


love ya

människor fungerar på olika sätt, jag vet inte hur jag fungerar just nu jag vet inte hur jag ska hantera alla känslor som kommer ut folk vet vilka knappar dom ska trycka på för att få mig att må som jag mår! Jag tar ut all skit på dom som är mig närmast varför gör jag så känner mig så värdelös när jag gör så!

förlåt mina bästa <3


i miss you dork

Jag har gått för långt, kan inte sluta gå
Hjärtat sitter utanpå, slår inte som det brukar slå
I ett ensamt rum, en sekund blir tusen år
För ljus att nå. Så djupa sår
Sjunker lite lägre för varenda gång jag vänder om
Men jag vänder om, än en gång
Orden fastnar halvvägs, jag vet inte hur jag bär mig åt
Samma gamla visa, men vet inte vad det är för låt


Om en vecka kommer världens underbaraste ingen mindre än min pappas kusin Cristopher:) har inte träffat han sen jag vart typ 11 eller nåt. Vi ska parta gallet och vara allmänt bra tror jag! saknar faktiskt den tönten lite:)<3¨



been there done that

du sa att du inte litade på mig och att jag inte fick veta allt som hade hänt men hur fan ska jag kunna lita på dig om du inte håller det du lovar? att stoppa "nyckeln" i fel hål kan ha sina konsekvenser och det vet du hjärtat!

just gonna stand there and watch me burn but thats alright becuse i like the way it hurts just gonna stand there and here me cry thats allright becuse i love the way YOU lie

Men nog snackat om dig pojk orkar inte med en strulig kille till varför kan man inte hitta en bra kille med bra kvalitét som bryr sig som visar att han finns där och som också kan visa för andra att han finns där?

Lyssnar till rihannas och eminems ord och there so true!

Ikväll ska jag vara med Torres(torsten) ska tvinga hit elin med!


hallu

Hej alla just nu sitter jag i soffan brevid emelie som kollar på någon film!

Jag behövde inte jobba idag mår fortfarande lite dåligt efter allt som har hänt tur att man har vänner som bryr sig så mycket!

Vet inte riktigt vad som händer ikväll Emelie och Johanna ska provjobba i linköping så jag ska ta hand om "lilla" Torres :) får se om någon vill hjälpa mig med det slipper jag sitta själv hela kvällen!

vet inte riktigt mer vad jag ska skriva:)


hellohello

Efter en tid utan bloggandet har fått mig att förstå att jag behöver skriva av mig kanske inte här för att alla ska se eftersom det finns människor som tar åt sig väldigt mycket! Och om detta skett vill jag be om ursäkt för så är inte fallet jag vill att alla ska veta att jag pratar om alla i allmänhet inte för att trycka ner någon på något sätt! Jag har skaffat mig en bok jag skriver ner mina tankar och så i nu eftersom att det har hänt så mycket som det har gjort!

Jag bor iaf själv nu i min egen "lilla" 2a i mjölby och jag känner mig så fri på något sätt! Jag betalar min egen hyra min mat m.m det är inte alla 18 åringar som gör det! Men jag vill inte leva på mina förälldrar om jag ska bo i eget det skulle inte kännas rätt jag skulle må så dåligt!

Men ha det så bra så skriver jag imorgon:)
puss

RSS 2.0